Evet yaa direksiyon sınavındaki hocalar bile sordu kaç cc o diye
gartmanın kaçarı yok artık, mt deki sözler silinemezzz
Evet ele verdi ve söylediklerini tahmin ediyorum zaten bunlarda senin gibi boşboğaz Gey misiniz oolum siz
Msn den yazsaydın keşke bilen ve söylemeyenlerede ısmarlıyodum ben Ama hakkını kaybettin
pınar,hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız binmen dileğiyle.
sadece dikkatlı ol ve uzun bin,granajların asvalt yüzü görmesin.
güle güle kullan
[B][/B]dünyada ROMA,tr de SOMA
R1 DEN DE ÖTESİ YOK MAALESEF[B][/B]:)
PERT TEAM
buralarda bi R1 kokusu alıyorum sanki
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ben söylemedim yahu geylergeyi söyledi ona valla ben bişi demedim hem unutmuşum biraz önce hatırladım banditi hem unutmasam bile niye söyleyim abicim ben pinardan itskiniyom sevmemki ben onu
ana ekambada gelmiş hani len sen mdye dönüyodun ne dönekh adamsın bi oyana bi buyana
burası yawaş yawaş geyiğe dönmeye başladı Allah sonunu hayretsin bu topic'in
ekamba abi yeni videoların yok mu güzel oluyo yha R1 vs .... videoları.Gerçi R1 hep arkadan geliyo ama...
Güle güle kullan Pınar, iyiki R1 almamışsın, malum R1 gitmiyo.
Gaza gelme, ilk bir kaç ay R1'leri bırak geçsinler seni, zaman tanı kendine önce sağlığın.
Pınar, sakın o bahsettiğin süratleri yapma :( unutma hızlı değil, güvenli yolculuk seni gideceğin yere götürür.
Pınar bu arada çayları ne zaman ve nerede içiyoruz?
Hayırlı uğurlu olsun Pınarcığım, kazasız belasız sürersin işallah, şahane motormuş vallah
Poturdak
ooooo noluyo line gitmeyen bi r1 e sattın küçük kardeşini... ayıp bişi valla geymisin kızım senUuraşma lem arkidişimle.. Saane istediği yana döner. Gey semih noolcak
tmm tmm bişi demedim pınar abla kızma hemen.Hani R1'ci biri varmış ona biras takıliym ddim.Şampiyon R1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)