Bu arada birinci motor kızdı(kırmızı)
İkinci motorda erkek oldu(mavi)
Ben üçüncü motoru almıycam kesin bi i.... yapar
Bu arada birinci motor kızdı(kırmızı)
İkinci motorda erkek oldu(mavi)
Ben üçüncü motoru almıycam kesin bi i.... yapar
Motorunuz hayırlı olsun. Güle güle kullanın
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Tahminler son bulduysa sorular gelsin:
-Abla kaç basıyo bu motosiklet?
-Ne kadar yakar,çok yakıyodur dimi?evet evet çok yakar bu
Ne kadar aldın sen bunu abla aynısından bende aldırcam babama
En gıcık sorular benden olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Teşekkür ederim Asm Darısı başına
-Vallaa 240 ila 260 arası bişey sanırsam ama emin deilim. Alınca görücez
-Emsallerine göre az yakıyor..
10.000 e aldım ama aciliyeti olduğu için uygun fiyata verdiler yoksa sıfırı 17.000 ve henüz 4000 km de gıcır gıcır
hah pınar iş aldın şimdi başına!!! Bu motor yüksek cc olduğu için belli hız yapmak zorundasın. Buda risk demektir. Şimdi senimi düşünecezpınar'a ne oldu,iyimi, başına bişey mi geldi gibi.... tabi senin tercihin akıllı uslu,güvenli sürüşler diliyorum. Allah seni korusun, terar hayırlı olsun. kazasız, sorunsuz ve belasız trafik canavarlarından uzak ol...
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Pınar, tekrar hayırlı olsun. Çok güzel bir makina, iyi günlerde kullan. bana da çay var mı?
Ümmet abi ben dikkatli giderim hız yaparsamda zaten her ihtimali düşünürde hızlanır yavaşlarım. Şart diye bişiy yok kendimi hız yapmaya şartlamıyorum. İsterse motor perte çıksın
Amin teşekkür ederim iyi dileklerin için. Hem fena mı iyi mi kötü mü diye arama sebebiniz olur zaati telefon hiç çalmıyo canımı sıkıyo
olurmu yahu adam erik ısmarlıyo eşek herif ama herseferinde lafıda sokuyo o diilde önce motorunu al yollara düş ozaman göriim ben seni haha dün akşamki kayfeler içinde artık sana mı teşekkür etmem lazım kooförünemi yoksa babolamı şaşırdımBeni görmen için gariban motorcu sınıfından çıkıp bana yetişmen gerek be Semihciim
Babol yine beni seviyo sana 250 liksin diye konuşmuyo bilem
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Teşekkür ederim bilgiler için ama ben şaka olsun diye sormuştum.
Hani race bir motorcu yolun kenarında durur da;yanına bi çocuk sokulur:
-kaç basıyo bu motosiklet?
-Ne kadar yakar,çok yakıyodur dimi?evet evet çok yakar bu
Ne kadar aldın sen bunu? aynısından bende aldırcam babama"vs sorular sorar ya o maiyette yani
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
çok güzel bir motor.hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.ben yeni motosiklet aldığını www.sahibinden.com dan öğrendim hyo yo satıyosun fotoğrafından tanıdım askere gidecek olmasan alıcı olabilirdim ama malesef askerden sonra
Allah olmayanada versin.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ne motor kızdı erkekti diosun..
geymisin olm sen
ayak üstü yıktın üstüme hee,
ben bandit alıcaktım geçen sene, onun muhabbetini yapıoduk bu geyler azından kaçırdı,
hem sarhoştum net hatırlamıyorum
hem yok öle çay yalan oldu falan
ben kaave aliim, şekerli olsun
GKN MOTORS
evt şimdi hatırladım abi nooldu senin şu kadıköydeki bandit
boşversene ya gördük dünPis gey işte geylergeyi noolcak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)