pınar rekora koşuyor tebrik ederim evet yokmu arttıran
402. cevapta benden
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Birisi kilit mi dedi
Bende bir hal durum kontrolü yapmak için girmiştim topice..
Sanki topicin son kullanma tarihi geçmek üzere gibi Çok ömrü kalmamış..
Hayırlı olsun demişmiydim bilmiyorum,demediysem hayırlı uğurlu olsun Pınar.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Saol forrap teşekkür ederim..
De senin gibi henüz kutlamaya fırsat bulamamış arkadaşlar var onları düşün ve kitleme olar mı
Kompleks yaptım kendime zaten hangi topiği açsam kitleniyo
Hem bu topic çok amaçlı bi topic; önce tahmin sonra çaylarrr sonra teslimat günü resimler tebrikler filan.. Yazık olur
Bu arada senin yerinde olsam 404 üncü mesajı yazmadım melabaaaa
Yazmamış olma sebebim senin tahmin oyunun Baktım ilk açtığında,sonra dedim madem belli değil,tahmin oyunu oynamakta istemiyorum boşver dedim belli olunca yazarım Şimdi yazdım işte,benden başka çok kişi kalmamıştır..
Zaten nedense biz mesaj attıktan sonra kimse atmıyor mesaj (bakınız kilit mesajı).
Yav şaka maka 21 sayfa olmuş.. MT il gruplarının bir çoğundan daha fazla sayfa sayısı
406 mesaj..
Bir tebrik topici için fazla uzun gibi.Gerçi bazı arkadaşların bu topicte temizinden 10 mesajı vardır ..
Buralarda son mesajı hep biz atarız..
Saat 00:00 ı vurduğunda topic bal kabağına dönüşürse şaşırma
Sen şu çok yazan arkadaşların mesajları azaltta ben bi daha 400 yapıyım olmazmı
Denizcieylem tebrik yazıcak onu bekleyelim bence O ne zaman yazarsa o zaman kitlersin olmaz mı
Başka başkaaa.... yaa iyi gidiyodu işte neyse tamam kitle kabul
Aaaa Skull yazmadı ama kızar sonra o cevap yazmadan kitlemeseydin
hayırlı olsun pınar, keşke hyoyu sattıktan sonra alsaydın, sanırım motosiklet kaçacaktı baktım, hala 5.250 diye alıcı bekliyor nette
ama ben de senin gibi 2 sene sonra kışın ortasında bi fazer alacağım inşallah ;)
umarım kredi çekmek zorunda kalmam...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)