Kız bir motor almış, 340 mesajı dolduracak ne buldunuz?
Kız bir motor almış, 340 mesajı dolduracak ne buldunuz?
Güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Amin, teşekkür ederim. Bundan bi kaç tanede motora lazım gerçeğinden
Saol teşekkür ederim
Bu arada arkadaşlar bi önceki sayfada alıntı yapmışım yapmışım gözümden kaçmış alıntının altına teşekkür edememişim. Düzelttim, tekrar teşekkürler hepinize
pınar bence sen hemen nazar boncuğu alsan iyi olur motor yakıyor valla mavi mavi nazar değmesin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Sen uyma bari haset yapanlara
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...kletim-15.html
valla grenajlar orjinal gibi duruyo ben ilk kez görüyorum bu motoru söylemesen hiçbirzaman anlamazdım ama sana da yakışmış haniGüle güle iyi günlerde kullan.Kazasız belasız sürüşler dilerim fotoğraflarını bekliyorum
:bestmt:
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Neden tebrik mesajı yazıyosunuz, prim vermeyin bana.. Kıskanılıyorum soora
En yakın zamanda sv650s imin buluşmasını gerçekleştiricem. Az daha dayanın siz
Bende ilk gördüğümde orjinal sanmıştım. Ama aynısından videolarda da görüyorum. Demekki yurt dışında bunu grenajlı kullanıyorlarmış..
Saol teşekkür ederim iyi dileklerin için
pınar hahırlı olsun güle güle kulan kazasız sürüşler
Pınar sv 650 'yi kaça aldınn bide nette arattırdığımda hep çıplak çıkıyoo grenajlı olanın modeli farklımııı süper görünüyoo motor tekrar hayırlı uğurlu olsunnn biraz bilgilendirirsen sevinirimmm çünkü tüm konuyu okuyacak vaktim yokkkkk SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Hayırlı olsun pınar ...
Kazasız bir sürüş dileğiyle...
güzel seçim... hayırlı olsun motosikletin.. Allah bize de nasip eder inşAllah.. Saygılar.. Rize'den selamlar..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)