merak ettim motoru almadığını zannettiğim için.
Motorunun resimlerine bakıpta binememek zormu geliyor sana
Yoksa evde olmazdın gibi geliyor.
Duyguların neler heyecanlımısın
merak ettim motoru almadığını zannettiğim için.
Motorunun resimlerine bakıpta binememek zormu geliyor sana
Yoksa evde olmazdın gibi geliyor.
Duyguların neler heyecanlımısın
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
güle güle kazasız belası kullanman dileği ile artık yollarda seni gördüğümüzde pınar geçdi galiba diyecez bir ses geldi ama görüntü yoktu
şansa bak tam ben geldim motor açıklanmış. ne oldu şimdi çayı kaçırdıkmı? tüh beee
yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah kaskın yere değmesin. darısıda isteyipde alamayanların başına. Allah(cc) dileyipte gönlündeki motoru alamayan herkese bigün gönlündekini almayuı nasip etsin
GT650R
pınar şölee daha düzgün motorun üstündeykene felan resim isterük
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
pınar,
yeni motorun hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.
ama sana fazer daha çok yakışırdı
Less is more...
Hayırlı olsun... Allah kazalardan... Nazarlardan korusun. Çok güzel motosiklet.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Pınarcım, çok sevindim senin adına. Gerçekten çok temiz ve yakışıklı bir makina almışsın. Ülkemizde çok bilinmemesine rağmen Avrupa'da çok tutulan,birçok ödül almış bir makinadır. Aynı motoru taşıyorlar benim Lacimle, uzun ömürlü, yüksek performanslı, titreşimsizdir. Kazasız belasız kullan.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
uzun zmndr alamamandan dolayı sorun oldgunu düşünmüştüm üzlümüştüm senin adına okdr istedigin motoru kacırdın die ama smd okudum herseyin yolunda olmasına cok sevindim
allah kaza bela vermesin mutlu günlerde kullanman dilegiyle
true love..
Drift Religion
tatlısu motorcusu seni yolda giderken motora komple kışlık jelatin çekde yağmurda çamurda ıslanmasın,bide endurocu abilerle aşık atmaya çalışıyosun cometle falan,eyer bi enduro alıyım varya direk nerde bataklık dere bayır motoru oraya sokucam sizin gibilere inat
hadi hayırlısı olsun,görmek lazım şu motoru.
::tutkuy::
hayırlı uğurlu olsun pınar hn. maşallah nazar değmesin mavişin çok şık TR de az görülen çok sofistike bir makineymiş,tekerin düz bassın yollara ..............
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Saol teşekkür ederim
Saol, inşallah yarın teslim alıcam, çok az bi zaman kaldı heyecan yaptım bilene
Ben sevmem çamuru tozu toprağı.. Sana afiyet olsun
Saol muharrem bende üzülmüştüm ama bankadaki bi kaç gaftan sonra verdiler krediyi.. Güç oldu ama çok gecikmedi allahtan
Saol önder teşekkür ederim.. Göremiyorum seni uzun zamandır özlettin kendini Aradım bi açmadın çalışıyodun galiba.. Bizim makineleri tanıştıralım senle yakın zamanda
ne zaman bincez motora ben sabırsızlanmaya başladım artık....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Salon motoru bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)