çok üzücü bi olayda muğla okculardan :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
allah sevenlerıne bağışlar inşallah ..çok çok geçmiş olsun
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
Büyük geçmiş olsun...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
Allah'tan acil şifalar diliyorum.İnş. bacağı dikilmiştir. Hatta daha önemlisi hayati tehlikeyi atlatır.
Şaka yapmaya çalışan arkadaşlarınıza da el insan diyorum gerisini demiyorum!
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
umarım en kısa zamanda iyileşir
-
bende muğla mt liyim
bu kaza beni çok üzdü
dilerim bu tür kazalar bir daha olmaz
ama gün geçmiyor ki....
-
Çokta genç bir arkadaşmış.SS'mi kullanıyodu acaba?Adı üzerinde delikanlı adamların daha çok bilinçlendirilmesi gerekiyor.Bununla geçmiş olsun.İnşallah sağlığına kavuşur.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
arkadaşa geçmiş olsun....
facebook(Fazer Tutkunları)
-
Çok geçmiş olsun. Allah ailesine bağışlasın.
-
allah acil şifa versin
ss e geçmenle bağdaştırma bu olayı bence
olan olmuş, aslında her gün oluyo böyle şeyler ama bi çoğunu duymuyoruz duysakta yazmıyoruz..
ben r6 aldığım gün ün akşamı tekirdağdaki motorun 4 yol kavşağında kamyonun arkasında çarptığı kaza gerçekleşmişti ve eve akşam eve geldiğimde bizimkilerin suratı sirke satıyordu..
kendimize bakıcaz, dikkatli olucaz mümkün oldğunca, sonuçta 2 teker..
gerisi taktiri ilahi..
-
üzücü. umarım iyileşir. iyi haberler yazman için dua edeceğim. üstelik de çok gençmiş
-
Umarım en kısa zamanda iyileşir.
-
Geçmiş olsun, umuyorum ki en kısa sürede eski sağlığına kavuşur...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun umarım kurttulur
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
evet altında ss varmış. haber almaya çalışıyorum en kısa zamanda haber alınca sizi bilgilendiricem.
bu arada gkn dostum çok teşekkür ediyorum sen tam bir motive insanısın. arkadaşların çok şanslı çünkü sürekli pozitif düşünen bi insansın.
arkadaşımız hakkında bnilgi aldıkça sizi bilgilendiricem.
-
gecmıs olsun...allah acil sifa versin
-
Adana İl Temsilcisi
genç arkadaşıma acil şifalar dilerim.umarım en kısa sürede iyileşir.
-
allah sevenlerıne bağışlar inşallah ..çok çok geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun diyelim...Allah korusun diyorum yoksa bize kalsa havada 35 taklada atarız bi yerlerede gömüp ölür gideriz.Bizler arabalardan daha fazla gaza geliyoruz ve sonuç olarak tecrübesizlik kazaları gitiriyor.Aman dikkat.İnsan ölüme bir santim kadar uzak değil hakkatten..
itina ile kaza yapılır
-
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)