Ne zaman dikkatli bir millet olacağız yeter artık
Cümlemizin başı sağolsun, bir motorcu kardeşimizi daha kaybettik
Bundan sonra inşallah ölümle biten kaza haberleri görmeyiz
Ne zaman dikkatli bir millet olacağız yeter artık
Cümlemizin başı sağolsun, bir motorcu kardeşimizi daha kaybettik
Bundan sonra inşallah ölümle biten kaza haberleri görmeyiz
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Çok fena resimler.... Düşünmek bile kötü.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah rahmet eylesin Geride kalanlara sabır versin
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Allah rahmet eylesin o yol cok tehlikeli zaten hiç bi ışıklandırma yok baglantı noktaları kör gibi ( amasya merzifon )
allah rahmet eysin.
facebook(Fazer Tutkunları)
mustafa özkanı babam tanıyormuş.ailesiyle istanbula gitmiş ailesini arabyla göndermiş kendisi motosikletiyle yola çımış.gidişte ve dönüşte sorun yok.sen okadar yolu git gel evine çok yaklaşmışken kaza yap.babamda sohbet sırasında tesadüfen söyledi bende sitede araştırdım burdada değinilmiş
bu arada amasyalıyım soyadımda özkan
allah rahmet eylesin de niye konu bana çatıı yine anlamdım artık 3.3 senedir kullanıyorum ve 25 bin km yaptım AS 220 t ile ve tek bir kazam var ki kimse bana diyemez ben hiç kaza yapmadım ondada adam deildi 17 yaşında biriyli torosla girmişti bide motorda yatırma çalışmalarında yatırmıştım motoru olay budur çoğu kişiden daha bilinçliyim ve korumalıyım emnyt polisi dışında kimseyi de ilgilendirmez ayrıca çoğu kişiden daha bilinçliyim ...
Allah rahmet eylesın.....yakınlarına ve sevenlerıne sabır diliyorum...!!Hepimizin başı sagolsun
Allah rahmet eylesin. Cok kotu oldum haberi okuyunca ve resimleri gorunce.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Bende Amasya'lıyım fakat Ankara'da oturuyorum hemşerimin Allah mekanını cennet etsin ailesine sabır diliyorum.
---TURKISH STUNT---
gercekten bu ülkede azınlık biziz arkadaslar... (yanlış anlasılmasın biziz derken aklı başında insanları vurguluyorum gundemdeki diger anlamsız tartışmalarla karışmasın) Allah gani gani rahmet eylesin. Yenisini duymayalım.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
bana (ALLAH KORUSUN)
trafikte seyir halindeyken snaa birinin çarpmayacağını yada birine çarpmayacağın konusunda senetmi veriyorsun ki ??? kim bilebilir bunu böle olacağını yada olmayacağını arkadaşım ??? hiç birimizin elinde senedi yok ki kaldıki benim motor sürmemin daha avantajlı yönleri bile olabilir (reflex , dikkat , bir odağa yoğunlaşma vs...) yani gereksiz tartışmalar içinde gidiyoruz lütfen saygı biraz ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)