Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İkinci motorum Hyosung GV250 Aquila...

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle

İzmir de bir dostumuzda da satılık var,ve gayet uygun fiyatlı.İsteyen olursa aklında bulunsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.ilerleyen günlerde motordaki izlenimlerini eksiler,artılar bizimle paylaşırsan sevinirim.çünkü askerden sonra düşündüğüm motosikletlerden bitanesi
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, büyüyünce gv 650 olsun
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    hayırlı olsun iyi ir seçim
    EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.

Herkese tek tek teşekkür ederim, çok sağolun.

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, büyüyünce gv 650 olsun
    Amiiiin!!!! Sağolasın.

Alıntı mkdogday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel motor iyi günlerde kullan. . . üst devirlerde iyi kaçan bir alet artı uzun süre devirli gittiğin zaman seste değişiklik oluyormuş(iyi yönde tabi daha tok bir ses çıkarmaya başlıyormuş) bir arkadaşımda vardı bir zamanlar

Evet 8000devirden sonra coşma eğilimi gösteriyor. 4.viteste bile 100km/hızla çok rahat gidebiliyor, bana gereken uzun yol performansı için ideal. Hiç yorulmadan 120'yi gördü daha fazlasını denemedim.

Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun arkadaşım! çok iyi bir seçim yapmışsın. inan bana hiç pişman olmayacaksın ve 3 yada 4 ay içinde bi gv 650 almayı bile düşünebilirsin.

kazasız belasız nice km ler dilerim. tekerin hep düz bassın ve kaskın hiç yere değmesin
    Yok o kadar çabuk alabilemem, daha borç harç var. artı biraz cruiser deneyimi yapalım. En az 2 yıl üstünden inmeye niyetim yok.
    Ama GV650'de insana iç geçirten bir alet sport cruiser resmen.

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.ilerleyen günlerde motordaki izlenimlerini eksiler,artılar bizimle paylaşırsan sevinirim.çünkü askerden sonra düşündüğüm motosikletlerden bitanesi
    Sağol. Umarım senin de olur. Kısaca: Motorun 28 beygir olması büyük artı ve bunu hissettiriyor. Sadece bir devir aralığında (7000dev. civarı) hafiften vibrasyon oluyor doğru devirlerde vibrasyon yok. Kullanımı çok rahat. cruiserdan beklenmeyecek kadar kaçma ve ataklık gücü var. cbf150'den sonra tabii daha ağır olduğu için kısa manevralarda dikkatli olmak gerekiyor. İki kişi ile sanki tek kişi gidiyormuş gibi rahat. Ama açık söyliyim 1 saatten fazla molasız gidilmez poponuz ağrıyabilir. Yük direkt popoda çünkü. Gerçi kanımca hiç bir motorla 1 saatten fazla molasız gidilmez ya. Benim için en önemli artısı uzun bacaklarım rahat etti. Ve iki kişi ile sıkça bindiğim için çok daha keyifli ve güvenli oldu GV250. Kısaca dedim ama 1 haftadır tepesindeyim diye amma yazdım haa.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    hayırlı olsun

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Hayırlı Olsun, Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Sağolun arkadaşlar. Teşekkürler.

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HAyırlı olsun arkadaşım.KAzasız belasız sürüşler dilerim.Piyasada fiyat performans oranı en iyi makinalardan birini aldın bence.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    bu topiği atlamışım gerçi diğer topiclerde hayırlı olsun demiştim ama burayı nasıl olduysa atlamışım..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah..hiç pişman olmayacak ve keyifle bineceksin..arada bana dua etmeyide unutma
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Hayırlı olsun arkadaşım
    GV 250 gerçekten çok güzel bir motor
    Sürerken çok keyif veriyor
    Arkadaki Artçıların keyfi ise bambaşka
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Alıntı cemal yortanlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu topiği atlamışım gerçi diğer topiclerde hayırlı olsun demiştim ama burayı nasıl olduysa atlamışım..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah..hiç pişman olmayacak ve keyifle bineceksin..arada bana dua etmeyide unutma

Sağolun sizin epeyce etkiniz oldu bu motorda karar kılmamda. Cesaretlendirici ve pozitif yorumlarınız ve 10.000km'lik deneyiminiz bana bu tercihi yaptırdı.
    Size ve BBRR'ye özel teşekkür ediyorum. O da sizin gibi motoru kullanmış biri olarak çok olumlu yorum yapmıştı. Umarım motor da beni ve sizi yanıltmaz, utandırmaz, kazasız belasız bineriz. Global motor gen.md. yardımcısı da sınıfının en sorunsuz motoru olduğunu söylemiş mailinde. Şu an için tek derdim soğukken ilk çalıştırmada bir kaç kez marş istemesi. Sizin de dediğiniz gibi bujiyi bir numara yükseltmek niyetindeyim.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

[/

Biraderim kankam yakıştımı sana şimdi bu hareket...Hondacı markasının arkasında durur...asla satmaz...Hondaya binen başka bir markaya pinemez...racona ters...şimcik heyet toplantısı yapıldı ve ayaklarına sıkılmasına karar verildi..eylemi GINGER gerçekleştirecek...bir daha böle bir yanlışın içinde olma diye sadece topuklarına sıkacaz yiğidim...hadi sen bizi üzme...geliver iki dakka Nişantaşına işini bitirek...hem Amerikan Hastanesine çok yakın buralar...

hayırlı olsun paşam...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Kambersiz düğün olmaz ben de Metehan nerde diyordum tam. Abi gençliğime bağışlayın yaptık bi hata, valla söz bi sonraki Honda Shadow olacak

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Resimde sanki CBF600 gördüm.....

Dördü anca ediyor....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    -
    kardeş,im hayırlı ugurlu olsun gule gule bin. ne kadara aldıgını öğrenebilirmiyim

Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş,im hayırlı ugurlu olsun gule gule bin. ne kadara aldıgını öğrenebilirmiyim
    Özelden yazayım alana satana mani olmayayım.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    hayırlı olsun cloud güle güle kullan
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

mkdogday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    d'elight, 2014 x max
    Evet 8000devirden sonra coşma eğilimi gösteriyor. 4.viteste bile 100km/hızla çok rahat gidebiliyor, bana gereken uzun yol performansı için ideal. Hiç yorulmadan 120'yi gördü daha fazlasını denemedim.

valla bir arkadaşla beraber 1.köprüden asyaya geçerken 140 yaptık 2 kişi, , ama arkadaş tek kişi de olsan 140 tan sonra gitmiyo hız kesiciye girdiğini söylemişti. . . ama sen yinede çok aşırıya kaçma

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)