Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yardım sevmez motorcu adayı!!!

REKLAM ALANI
    lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    arkadaşlar size henüz 15 dk önce yaşadığım bir olayı anlatacağım...trafiğin gayet aktığı bir yerde sola sinyal vermişim yavaş yavaş şerit değiştiriken...bir motorcu adayı(heleki arkasındaki kask kafalıyı saymıyorum)scooterıyla beni sağa doğru sıkıştırdı...ben hemen farketmeme rağmen yaptığım ani fren yüzünden oldukça büyük bir tehlike geçirdim...ancak düşmedim...toparladım ve sağa çektim.adayımız ise şöle bi aynadan baktı sanki ben suçluymuşum gibi mırıldandı ve devam etti...bende arkasından yetiştim takım elbiseli arkadaşımıza...dedim sen motorcumusun???cvp vermeden o sordu aynı soruyu bana...bende dedimki en azından gayret ediyorum..dedi ağzımı bozdurma bana söyletme beni...bende peki dedim ama kask kafalı olmakla bizim adımızı lekeliyosun en azından bunu bil dedim.o yine aynı şeyleri söylendi.ben devam ettim.aşırı deneyimim olmasada ailemde motorcu insanlar olmasından ve sizlerden edindiğim bilgilerle epey şey öğrendim ve biliorum.en azından benim yarattığım bir tehlikeden ötürü mağdur olmuş bir insana yardım edecek kadar.(bu ise yaşamın içinden olan her konu için geçerli bir insanlık örneğidir)paylaşmak istedim.zaman ayırdığınız için teşekkürler.hepinize keyifli sürüşler arkadaşlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    lucky, Gecmiş olsun kardeşim malesef bu şekilde davranan motoru amacı dısında kullanan bir cok motorcu arkadasımız bulunmakta. Fakat sen gidip konusmayı denemekle en güzelini yapmıssın.

Aynı sekilde bir örnek vereyim. Kaskım takılı bir sekilde trafikte ilerlerken Ankara trafiginde hemde yanıma birden bir motor yanasti döndüm baktım Asya 150t Kullanana baktım artcısı ile birlikte iki tane bayan var üzerinde ikisininde kaskı yok ve allaha emanetler. Neden kask takmıyorsunuz dedim ıkındılar kelimeleri agzında yuvarlayarak cevap verdiler. Çok sıcak. Valla kadın sürücüler icin daha dikkatli oldukları soylenır dedim bozuntuya vermediler ışık yandı gecip gittiler. Buna ne diyeceksin işte
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Dostum fenerbahce stadindan sonraki isiklari dimi bu dedigin yer moda altiyol ayriminda, olay benim onumde gerceklesti dedigin gibi 15 dk falan oluyo. (Skoda octavia station, metalik gri en onde bekleyen) Kravatli bi tip yanimdaydi bende uzun suzun suzdum adami, sonra kalkti gitti, olayin nasil oldugunu anlamadim ama, seni gordum saga cekmistin hafif yalpaladin. Ben arkadassiniz sanmistim...

Motosikleti
    kanuni deer 152
    yorumların için teşekkürler just_life...konuşma fikri en güzeli bugün bende bunu tesadüf yaşadım konuşmak ve uyarmak lazım...bence herkes bunu yapsın...onlar adımızı kötüye çıkarmaya uğraşıyolar sadece keyifleri için.bizde uğraşalım.meydanı boş bırakmayalım...

Motosikleti
    kanuni deer 152
    evt conqueror kardeş...budur olay...helal olsun iyi yakalamışsın bu arada 1 şahit edindim sevindim teşekkürler ilgine

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Bende anlatayım. Meltem den Falez kavşağına doğru gidiyorum (Antalya) ışıktan sola döneceğim ve haliyle ışığa gelmeden yaklaşık 200 mt. önce şeridimi sola çevirdim ve ilerliyorum arkadan 4 ayaklı, pardon 4 tekerli bir amcam geliyor. Sellektör, korna, ara gaz ne gerekirse yaptı benim sağa çekmem için ve bende hiç istifimi bozmadım çünkü ilerde kırmızı ışık yeni yandı ve en az 45 sn. sonra yeşile dönecek yani beni geçmesi birşeyi ifade etmez. Işıkta durdum bu elemanda sağımda duruyor. "Ne yapıyorsun lan" dedi bana, bende "benimle ikinci kez bu şekilde konuşursan motordan inip seni dövmeyi düşünüyorum" dedim. Sonra amcam sağa çekti ve ışık yeşile döndüğünde sağ taraftaki yoldan devam edip gitti . Ulan madem sağa döneceksin ışıkta yanıyor neden anırırsın arkamdan geçecem geçecem diye hem bilmiyor musun ışığa 30 mt. kala şerit değiştirmek yasaktır ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    kanuni deer 152
    geçmiş olsun kardeşim sanada komik işte...bu arada ii cvp...tuttum bunu!!!

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Valla o an için o tipe verilebilecek en güzel cevaptı . Sanıyorum ki adama trafik kurallarını ve yapması gerekenleri açıklasaydım şapşal şapşal suratıma bakaran "Hö?" diyecekti. Ben kısa ve net bir şekilde etki tepki olayı sonucunda arkadaşa ne yapabileceğimi anlattım anlayacağı dilden ve o da sağolsun anlayış gösterdi ...

Gecmis olsun lucky kardes bosver sen bu tipleri, 2 kisiler diye artistik yapiyordur soyletme beniymis. En iyisini yapmissin bos ver olayi anlasaydim beraber soyletirdik onu

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    lucky

geçmiş olsun takma dostum böyle şeyleri...yaptığı şeyin aynısı kendisine yapıldığında anlayacaktır o dünyanın kaç bucak olduğunu

metal

süper cevap baba...en kısa zamanda bana kıl giden birine karşı kullancam..telif ücreti ne istersin

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Bir tanede benden olsun örnekler bol nasılsa
    Geçen akşam kırmızı işıkta bekliyorum sağa döneceğim yeşille birlikte hareket ettim sağa döndükten 15 - 20 metre sonra yol sola kıvrılıyor arkamda bir 4 teker var o sırada sola dönmek isteyen bir kask kafalı sağ taraftan önce arkamdaki arabayı sonra beni geçerken üzerime kırıp sola dönüverdi ve ben frene asılınca arabada arkamda acı bi fren allahtan yeni hareket ettiğimiz için fazla süratli değildik ve ikimizde durmayı başardık
    Kısacası motor sürmek gerçektende büyük dikkat gerektiriyor sadece 4 tekerlere değil bence kendini rossi sanan kask kafalılarada dikkat etmek lazım

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    deamon, kardeş telif haklarını sadece 4 tekerlerden alıyorum . Motorize olan tüm arkadaşlarımız o sözü kullanabilir hepinize armağan olsun ...

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    MeTaL ağzına sağlık çok iyi cevap vermişsin.

Motosikleti
    kanuni deer 152
    conqueror kardeş...beraber onalrı söyletmiş kadar olduk ahahaha teşekkürler deamon,motocat geçmiş olsun!!!

şu olamlı bence hani taksiciler,minübüsçüler,halk otobüsçüleri nasıl yapıyor birbirlerini tutuyorlarsa bir vakkada bizimde öyle olmamız lazım yani sadece kavga değil her vakkada beraber olmalıyız.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bizde nedense yanlış bir inanış var biz sinyal verdikmi döneriz anlamına geliyo

sinyalimi verdim dönerim kimse tutamaz

ama sinyal şu anlama geliyor dikkatli olun dönme niyetindeyim ha sinyal bu anlama gelsede sinyali verenin yol şartlarını takip etme şartı var uygunsa döneceksin banada oldu geçenlerde adam yolun sağına park etmiş ben yolda ilerliyom amcam çat diye yola fırladı napıyon sen diye durdum adam sinyali gösterip sırıttı asıl sen ne yapıyon bak sinyal vermişim diyo yuh hayvan yani mantık şu sinyalimi veririm dönerim
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Geçmiş olsun, takma arkadaşım böyle şeyleri, adam ne kadar takım elbiseli olsada eğitemiyon işte,

geçmiş olsun lucky, olur böyle şeyler bende geçen gün denyo bi sürücünün gazabına uğradım Allahtan ben dövdümde rahatladım yoksa içimi kemirirdi uyuyamazdım

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    yaa o içini kemirme olayı yokmu) ona bi çare bulmak lazım asıl.tek çare o anda yapçan soora düşünmiycen.

köprüye girmek üzereyim sağ şeridin en sağından gidiyorum.70 km falan hız.sarı dolmuşun biri hayyvan gibi üstüme kırdı sağda korkuluklar solda minibüs kulaklarımı bile yapıştırıp aradan ööle çıktım desem yeridir.sonra yavaşladım geldim tekrar yanına.senin aynanıdaa o direksiyonu tutan elinideee diye saydırdım.baktım baarıyo annesinide sıradan geçip bacaamı falan dedim o sinirle.neyse köprüyü geçtik 2 motorluyuz.turnikleerden hemen soora bööle deligibi geldiini gördük heh dedim umut dur abi geliyo indirebilirsek güzel bi girelim sağına soluna bakmayı öğrensin.

yanaştı neden küfür ediyonuz dedi.
    lan öldürüyodun beni az bile söyledim dedim.
    ama küfüre ne gerek var dedi ) insanlıktan anlıycak olsan sinyal verirdin aynana bakardın ondan dedim.
    ya ayıp olmadımı ama dedi.falan filan muhabbeti bağladık taam hadi kusura bakma ama sağ aynana bak en sağda sen olmayabilirsin dedik.
    soora adam gitti.
    arkadaşa döndüm yaw ne adamlar var önce sıkıştırıyo soora anasına sövüyosun yüzüne karşı 3 dakika soora kanka oluyo seninle))
    arkadaşla 2 ihtimal verdik.ya bu şuursuzluktan kaynaklanıyo yada biz 2 kişiyiz o tek.bizim ayaklarımız asfaltta o minibüsten inmeye bile fırsat bulamaya bilir.riskli buldu sanırım)

Motosikleti
    mondial 100 kh
    belki görmemiştir sizi.sonra camdan saydırıncada bozulmuştur. olamazmı? bende araba kullanırken bazen motorsikletleri görmüyorum. ölü noktalar var biliyorsunuz araçlarda. tabi minibüsçü adam kazma gibi şerit değiştiriyorsa zaten görmemiştir o da ayrı bir kazmalık.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler