bir senelik topiği patlatmak hangi sınıfa giriyor acaba
bir senelik topiği patlatmak hangi sınıfa giriyor acaba
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yolda onla bunla dalaşmaya gelmez kimin ne olduğu belli omuyo adam silah bile cekebilio dikkat birazdaha
insan var!.. insan var!! geçmiş olsun kardeş.. ucuz atlatmışssın ama daha dikkatli ol sağa sola geçişlerde dikkat çok önemli önündeki araçta her an durabilir unutma çok dikkatli olman lasım
kardeş öncelikle geçmiş olsun bu tür olaylar benimde başıma geliyor isim vermek istemiyorum ama scooter ile teslimat yapan arkadaşlar bi sağa bi sola yatıp çok hızlı hareket ediyor(bunda ne var demeyin) yani ben ve benim gbi daha motorun tepesine yeni çıkmış motorcular için bu kadar serilik fazla şöyle açıklıyayım: ben motorun tepesindeyken reflekslerimle yani artık bu işin kurdu olanlar gibi seri hareket edemiyorum yani yaptığım her hareketi hesaplayıp gaz durumunu yol durumnu yan aynaları sürekli kontrol ediyorum fazla ani bişey olmadıkça hızlı tepkilenebiliyorum ancak fazla ani olduğun da ekpilerimde sertleşiyor bu yüzden bi kaç kere düştüm ...(abilerim kızmayın daha acemiyim,gidip para sayıp her ne kadar motorun tepesine çıkmadan önce eğitim diyip eğitim almış olsam bile o kadar çabuk ve sakin tepkilenemiyorum)
bu ahatsızlığımı belirttiğim insanlar ekmek parası için çalışıyor bir yerelere bişeyler yetiştiriyor ama yanımdan bişey vın diye geçince bende sert tepki veriyorum aynı arkadaşa olduğu gibi ... bende çalışıyorum bende mal taşıyorum ama ne olursa olsun bir arabadan önce varıyorum gideceğim yere malı daha çabuk yetiştiriyorum zaten çabuk varıyoruz daha fazlasına ne gerek varki?
buna ek olarak yani bide size kzmalarını anlamıyorum yani araba kullanmayı öğrenirkende böyle oluyor diğerleri kornalarla selektörlerle sizi taciz ediyor yavaş gidiyorsunuz diye veya tepkilenirken sert veya yavaş olduğunuz için
ama inanıyorumki onlarda bu yollardan geçti bu kızgınlık bu kin neye?
ben şeridimde efendi gibi giderken önce arkamdan selektör yapıp sonra yanıma gelip beni sıkıştıran veya hiçbir işşaret vermeden aniden önüme kıran taksiciler başka bir örnek olarak herhangi bi aracın sürücüsünün gözünün içine baktığım zaman bana yol verirken bir taksicinin gözünü içine baktığım zaman kafasını çevirmesi ışık yandığı zaman kafa öbür yanda kalkması bu hareketler neye? kime? anlamıyorum... galiba anlamıyacağım ...(aklıma küfür etmek caizmidir sorusu geliyor )
ben gene efendi efendi şeridimde giderim motorun rodajı bitmedi daha öyle basıp gidemem
herkesin iki tekerinin hep yerde olması dileğiyle
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)