arkadaşlar ne demeliyim bilmiorum o anı anlatmak gerçekten çok zor abi anda oldugunuz yerde kalıyosunuz ve arkanzda teker yok ben sanslıydım brz oldugum yerde kaldım allah korusun olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum..
bugun iftara dogru avrupa yakasından anadoluya geciyodum genelde feribot kullanıyodum ama bugun köprüden geciyim dedim iftarada az kaldıgı için hızlıca geçtim yollar bostu nispeten
temden cıktıktan 2-3 km snr arka tekerde bi cekme hissettim servise yakındı evden once oraya ugrıyım dedim nolur nolmaz die ama cok gitmeden bi anda motorun arkası coktu motor baarmaya basladı kafamı cevirdigimde teker yoktu motor yerde duruyodu allahtan 20-30 gibi bi hızdaydım direk motorun ustune dengeli bi sekilde dustu ve kaldı oylece allahtan o anda arkamda araba falanda yoktu
motordan indigimde arka jant gobekten kırılmıs balatalar etrafa daalmış arka teker benzin deposuna kadar cıkmış ve sıkısmış bi vaziyetteydi
uzun lafın kısası o anda ya 5 dakka once kırılsa ne hala gelebilcegimi dusundum ve cok kotu oldum diyecek hiç bişey yok verilmiş sadakamız varmış cok ucuz atlattım..