coook geçmiş olsun dikkatli olmak lazım
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
horttttttttttttttttttttttttttttttt
carpe diem
gecmiş olsun
.
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
olm, senin topicte nostalji serisi oldu! hortlatan hortlatana..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
valla üstat çok büyük geçmiş olsun. ya bende 301 mz var satıyorum araba pazarına gidiyom 2000,00 ytl istiyom müştei diyorki oooo çok pahalı kardeşim bu çin malı değil alırsın belasından kurtulman bu mz alman işine gelirse mz bilen bilir. verilmiş sadakan varmışş. keyifli kazasız belasız sürüşler
hortlasın topic
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
hortt baba geçmiş olsun ya büyük tehlike atlatmışsın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Gene mi hortlamış topic??? Ne oluyor bize yeni hiç birşey yazıp çizmiyoruz. Bunun sorumlusu bizleriz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bikerboy15 hoşgeldin ilk önce sen ve arkadaşım sana çok geçmiş olsun ilk defa böyle bir olay duyuyorum
search kısmına "ramazan" yazan bu baslıgı buluyor ya
çoooookk geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun. çook kötü bir durum yaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
verilmiş sadakan varmış çok geçmiş olsun dostum...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
çok geçmiş olsun, pansuman lazımmı
GKN MOTORS
büyük geçmiş olsun ben batikonu alıp geliyorum
Drift Religion
büyük geçmiş olsun...hemen sadaka ver dostum fakirin birine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)