Geçmiş olsun .
Muharrem geçmiş olsun, anlattığın gibi ciddi bir tehlike atlatmışsın.
Bizle geziye geldiğin günden sonra problemlerin bitmedi be kardeş, ne göz varmış artık bizde bilemiyorum. Aman sen bize lazımsın daha çok gezicez de şu bakımları ihmal etme. Görüşmek üzere.
arkadaşlar hepinize cok tesekkur ederim
evet artık kendime yeni bi motor dusunmeye basladım hatta 2 gun once semihlede konusmustum bunu ve model ne olur bilmem ama honda olucak herhlde bu inş kısmet olurda alırım..
abi bakımları tam zamanında yapıldı hatta 5gun once aldım motoru servisten tamamen sokuldu takıldı herseyi yani en ufak parcası bile elden gecti..
true love..
Drift Religion
çok geçmişolsun allah beterinden korusun çok ürkütücü bir olay..
[B]SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![/B][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
[/YOUTUBE]
Muharrem çok geçmiş olsun kardeşim ya hakikaten çok ucuz atlatmışsın.Senin başına gelen bu olay benim canımı çok sıktı.En kısa zamanda motorumu satmaya karar verdim.
Maalesef Çin malı motorlarda jantlar için kullanılan çelik alaşım hurda demirlerin eritilip tekrar kalıplara dökülmesiyle ve sadece statik boya ile güzel gösterilmesidir.
En korktuğum şeylerden biri.
Sanırım artık japon malına geçmenin zamanı geldi
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Geçmiş olsun, Allah korumuş.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
MrSandman'e katılıyorum. Herşey anlayışla karşılanabilir de, senin başına gelen direkt insan hayatı ile ilgili. Bu ürünlerin belli bir kalite standartı, elverişlilik belgesi falan yok mu? Böyle birşey olması çok entresan. Kasıtsız (dolaylı olarak) adam öldürme gibi birşey bu, arka lastik çıkması ne demek yahu...
Çok çok geçmiş olsun, bence bu olayı distrübütöre falan bildir, olay yerini fotoğrafla, birkaç belge, bilgi hazırla ve dava yolunun açık olduğunu unutma. Şöyle birşey var eğer bir serilerinde böyle bir hata varsa ne bileyim, geri toplarlar belki (geri alacaklarını pek zannetmiyorum ama dava edip kazanırsan belki yargı zoruyla yaparlar), en azından belki bir önlem alırlar. Böylelikle başkalarının başına aynı olayın gelmesini engellemiş olursun. Çünkü anlattığın kadarıyla senin ciddi bir darbe almışlığın yok arka tekere, bu durumda olay üretim hatasını ya da uygunsuz malzeme kullanımını işaret ediyor... Tekrar tekrar geçmiş olsun...
Arkadaşım bu malzeme hatası hemen bir üniversiteden kırılan parçanın metal röntgenini ve bu rontgen ışıgında tanısını iste alacağın bu belgelerle direk mahkemeye başvur sana şöle ciddi bi tazminat ödesinler .. aynı olay 3 yıl önce ön tekeri tutan şaft kovanı kırılan bi markada oldu .. arkasını bırakma ..öle beleşe tamir veya sıfır motorada tav olma ..hayatını riske atanlar bunun bedelini ödesinler.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah allaaah!! Çok enteresan bir kırılma...
Hemen herkes motorlarına şöyle bir göz atsın, çatlak patlak bir yer var mı, bakın bakalım. Aslında her binişten önce bakılması gerekenleri aklımızda bir checklist haline getirip bakmak lazım. 20 saniye sürer sürmez yani...
Geçmiş olsun arkadaşım.Bu işi sonuna kadar kovala peşini bırakma.Daha hızlı olsa idin allah korusun şimdi burada senin kaza topigine yazı yazıyor olurduk.
Born To Be wild,Live to Ride...
Evet aynen bunu yap belki biraz uğraşcan ama kazanma ihtimalin çok yüksek anlatmana göre...Sonrada sağlam bi 4 büyük bakarsın ohh... Bence çekcen sıkıntıya değer... HAtta abartıp sen dava açınca sitede olan gazteci arkadaşlarda haber yapar ohh... Keşke benim başıma gelse diyesim geldi birden amann Allah korumuş... Çok geçmiş olsun...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
Geçmiş olsun.. .
ya aslında aklıma gelmedi diil dava olayı ama hiç bişey yapasım yok olay okdr cok sinirimi bozduki smd sadece lanet olsun diyip kurtulmaya bakıyorum parasında pulunda diilim bana bsy olmadı ya ytr bu bana ztn ugrasamam ole seylerle smd ama arıyım ustayı hala duruyosa parca ayırsın bi kenara daha sonra neler yapabilecegime bakarım
true love..
Drift Religion
yuhh artık ya ne biçim iş bu anlamadım !!! servis ne diyor böle saçma bişey olurmu yaa peki 90 100 le gitsydin noolacaktı :(
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
servis daha once sert bi darbede catlamış smd kırılmış buyuk ihtimalle dedi parcaları duruyo ilk fırsatta bi sekilde nie kırıldıgını ogrenmeye calıştıktan snr gerekli işlemleri yapmaya calışıcam elimden geldigince artık bnden gecti iş allah baska insanlara gostermesn herks bnm kadar sanslı olmayabilir
bide o anda kucuk bi kardeş geldi yanıma gecmiş olsun die 12-13 yaşlarında abisini motor kazasında kaybetmiş oda otoyolda arabanın altında 200metre suruklenmiş brz kalıplı oldugu için abi sana bişey olmamış iiki dedi ne diyecegimi bilemedim
true love..
Drift Religion
ya benim aklım hala almıyor nasıl arka teker kopar kafasına atardım ben o fabrikanın
motomaxa mail attım smd ustayı arayıp parcayı saklamasınıda soledim bi hafta burda yokum sonra geldigimde BBRRnin dediigi gibi bi rontgen cektirmeye calışıcam snrsında sorun janttaysa motomaxın basını agrıtıcam sanırım..
true love..
Drift Religion
Geçmiş olsun allah korumuş valla enterasan bir durum.Şimdi şu soruyu soruyorum kendime benim başıma ne zaman gelecek.Valla gelirse hiç iyi olmayacağı kesin.Tekrar geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)