Muharrem geçmiş olsun ,dün cenazede koluna martı çarptığı için kırıldığını konu etmiştik bugünse yine bir bela ile karşı karşıya kalmışsın .Nedir bu şanssızlığın kardeşim:(
Muharrem geçmiş olsun ,dün cenazede koluna martı çarptığı için kırıldığını konu etmiştik bugünse yine bir bela ile karşı karşıya kalmışsın .Nedir bu şanssızlığın kardeşim:(
vay canina..
buyuk gecmis olsun.. gercekten zon derece enteresan olay ya..
Shakulin
geçmiş olsun.. Allah korumuş...
KIRMIZI BOĞA..
Çok geçmiş olsun muharrem. Ucuz atlaşmışsın gerçekten. Çin malından bi an evvel kurtulmanızı şiddetle tavsiye ediyorum...
Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış.
hocam bence fabrikayı mahkemeye ver
çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın....
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
cok gecmiş olsun verilmiş sadakan varmmış.yüksek hızda yada yogun trafikte gelmemiş iyi ki başına....çin işi nolcak????? fotograf makinesiyel motosiklet yapıyolar ne beklersin ki?ar-ge yok ür-ge yok.
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Arkadaşım geçmiş olsun..Bence o motoru yaptırsan bile binme artık ben hayat ta güvenemem o motora artık ..Metal yorgunluğu , hatalı malzeme vs... Kesinlikle binme derim ....pale:
Not : bir resim çekip yollasan da görsek ....
Muharrem çok geçmiş olsun kardeşim.. Ya inan biri bana böyle bişeyi "bi arkadaşın başına gelmiş" diye anlatsa inanmazdım.. Korku filmi gibi.. Hani lastik patlar falan aynı durum gerçekleşir anlarsında tekeri yolda bırakmak şaka gibi bişey..
Tamam motorcuyuz biçok duruma tedbir alıyoruz da bu gibi bi durumun tedbiride olmaz be kardeşim.. 20 - 30km hızda böyle bi durum için çok düşük sayılmaz bence.. Yine de dengenin bozulmamış olması büyük lütuf..
Bir daha böyle şeyler yaşamaman dileğiyle dostum.. Geçmiş olsun...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Allah korumuş dostum büyük geçmiş olsun...
Benimde eski motorum ARN idi. Ama eğer başıma böyle bişi gelse ben kesin dava açardım! Çinli olabilir ucuz olabilir ama en fazla performansı düşük olabilir ya da uzun ömürlü olmayabilir. Hiçbir şey insan hayatını tehlikeye atacak kadar ucuz olamaz.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
vay anasını ıse bak ılk basta saka yaptıgını dusunmustum meyer gercekmıs cık cık gecmış olsun dostum bırde keeway hey allah
dostum çok geçmiş olsun be ne bu kamera şakası gibi ya
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
içim urperdi ya hakikatten 90 100 le giderken olsa yanmıştın geçmiş olsun hoş zaten geçmiş ya
bu kadarınada pes artık yani...dicek söz bulamıyorum...başınıza kötü bişey gelmemesi sevindirici...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
abi cok gecmiş olsun böyle bi olay bi tanıdığıma olmuştu oda senin gibi ucuz kurtarmıştı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)