Honda 1000RR cartman ne aramaz :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
@Syriana
kusura bakma ama hayırlı olsun diyemeyeceğim arkadaşım...racing motor görünce alan için sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum...kusura bakma...
@tubis
Bülent her büyük motor kullanan özellikle ss kullanan ölecek kaza yapacak diye bişey yok. Durduk yerde aklına bu tarz şeyleri getirmen henüz yeni motosikletine kavuşmuş olan arkadaşımızın sevincini köreltir. Boşu boşuna ölümden bahsedip bu güzelim topiği birden yasa boğma.
Arkadaşlar, tehlikeli olan motosiklet değil insandır. Ancak daha önce de defalarca dediğim gibi 600cc veya 1000cc yarış motorlarına binemek deneyim ve ileri sürüş tekniklerini bilmeyi gerektirir. Onun dışında diğer vitesli motorlardan kullanım olarak pek farkı yok bu makinaların. Ancak motoru sürebiliyor olmanız yeterli değil, hiç ummadığınız bir anda neden deneyim gerektiğini anlarsınız, tabi hayatta kalıp anlayabilecek şansınız olursa. Bu tür motorların kazaları genelde ölümle sonuçlanır. O yüzden deneyim, eğitim, teknik bu motorları kullananlarda yoksa ben pek alınması ve kullanılmasını önermiyorum. Büyük heyecanla yeni motoruna kavuşan arkadaşlara ben ancak "güle güle kullan" diyebilirim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza bela göstermesin.
Güle güle kullann
başlığı 2-3 defa okuyuşta çözebildim
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
asm adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun
Güle güle kullann
Ben daha çözemedim
Tamam anladım 1000 Arar neyse rezil olduk
-
mana olarak çözemedimde kelime oyununu çözdüm
yoksa Honda'nın aradığı ama cartman'ın aramadığı şeyi bende çözemedim
uğradığı şehirdeki arkadaşları aramamış olabilir
"Honda 1000RR cartman niye aramaz" olabilirdi başlık
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
boy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, tehlikeli olan motosiklet değil insandır. Ancak daha önce de defalarca dediğim gibi 600cc veya 1000cc yarış motorlarına binemek deneyim ve ileri sürüş tekniklerini bilmeyi gerektirir. Onun dışında diğer vitesli motorlardan kullanım olarak pek farkı yok bu makinaların. Ancak motoru sürebiliyor olmanız yeterli değil, hiç ummadığınız bir anda neden deneyim gerektiğini anlarsınız, tabi hayatta kalıp anlayabilecek şansınız olursa. Bu tür motorların kazaları genelde ölümle sonuçlanır. O yüzden deneyim, eğitim, teknik bu motorları kullananlarda yoksa ben pek alınması ve kullanılmasını önermiyorum. Büyük heyecanla yeni motoruna kavuşan arkadaşlara ben ancak "güle güle kullan" diyebilirim.
Mehmet bende aksini iddia etmedim...ama daha 1.viteste 130-140 gören bir motorun kullanıcısını çok çabuk gaza getirebileceğini ve kazaya sebebiyet vereceğini düşündüğüm için konuya bu şekilde yaklaştım...burda da senin dediğin söylem ''tehlikeli olan motosiklet değil insandır'' ön planı çıkıyo...
Racing motorlar gerek tasarımı gerek ivmelenmesi gerekse kulağa hoş gelen gaz sesiyle insanı çok çabuk gaza getirebilecek özelliklere sahip ve alan insanların çoğu bu nedenlerle bu tarz motorlara yöneliyo...senin söylediğin gibi eğitim ve tecrübe sonrası alınması gerekir ama bu eğitimleri alan kişilerin azınlık olduğunu düşünüyorum ve ondan dolayı tereddüt ediyorum ve alanlar için endişe ediyorum...üzüntüm bu yüzdendir...cartman arkadaşımızı tanımadığım için üstüne alınmamasını diliyorum...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
asm adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun
Güle güle kullann
ben kendim çözemedim sizin çözememeniz cok normal....
szr adlı üyeden alıntı
Ben daha çözemedim
Tamam anladım 1000 Arar neyse rezil olduk
asm adlı üyeden alıntı
mana olarak çözemedimde kelime oyununu çözdüm
yoksa Honda'nın aradığı ama cartman'ın aramadığı şeyi bende çözemedim
uğradığı şehirdeki arkadaşları aramamış olabilir
"Honda 1000RR cartman niye aramaz" olabilirdi başlık
ne polemik yaptım yaw ne başlık atarmışımmmm
boy adlı üyeden alıntı
@Syriana
@tubis
SS kesinlikle teknik isteyen bir motor....trafige cıkma gibi bir düşüncem yok henüz....
erdo2002 adlı üyeden alıntı
benim son sürati görmem diye bi olay sözkonusu olamaz....cünkü teknik ve tecrübem buna müsade etmez....
sokemon adlı üyeden alıntı
Adaş yeni motosikletini güle güle kullan...güvenli sürüşler...
Tşk ederim. Ehliyetin işini çözdükten sonra Allah nasip kısmet ederse Teknik konusunda eğitim için kapını calabilirim....
bboy_iced adlı üyeden alıntı
Ya dostum boş ver sen üzme kendini takma kafanı gazı açmakta kapamakta senin elinde sadece altındaki gücü bildiğin süreceki zaten biliyosun gerisi senin elinde ayrıca sadec ss kullanan ölmüyo bunuda unutmayın arkadaşlar.Bu arada güle güle kullan Allah tekerine taş deydirmesin.
gaz la aram yok....daha da olmaz zaten....karınca saymam için cok var....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
Yoksa sırf bu espiriyi yapmak için mi aldın 1000 rr ı
Not ; Ehliyetin olmamasına çok şaşırdım..... Yoksa şaşırmamalı mıyım ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tubis adlı üyeden alıntı
Yoksa sırf bu espiriyi yapmak için mi aldın 1000 rr ı
Not ; Ehliyetin olmamasına çok şaşırdım.....
Yoksa şaşırmamalı mıyım ?
tubisss sende mi;? sen bari yapma allasen
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
Syriana adlı üyeden alıntı
kusura bakma ama hayırlı olsun diyemeyeceğim arkadaşım...racing motor görünce alan için sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum...kusura bakma...
Yaf yapmayın, racing'cileri de direk tabutluk yaptınız. Ne racing'ciler var emekli oluyor sonra başka bir sebepten vefaat ediyor - mesela geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Sabri Usta gibi..
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
cartman adlı üyeden alıntı
tubisss sende mi;? sen bari yapma allasen
Valla ben sana diyecektim aynısını....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
@cartman
SS kesinlikle teknik isteyen bir motor....trafige cıkma gibi bir düşüncem yok henüz....
Nerde kullanacaksın? Arazide mi?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
boy adlı üyeden alıntı
@cartman
Nerde kullanacaksın? Arazide mi?
benim parkurum beton zemin fab cevresinde orda tur atıyorum şimdilik. bide tenha bir yol var...trafigi fazla olmayan bir yol orda alıştırma yapıyorum
-
Güle güle kazasız belasız kullan çok güzel motor.Herkese nasip olmuyor.Bakınız ben:2 senedir yırtınıyorum bi cıbır almak için.Sen bakma tukaka diyenlere onlar da alamıyorlar, kedi mundar hadisesi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
aYe adlı üyeden alıntı
Yaptiğim dediğin nedir?
Yazma kardeşim kimseye taziye mesajı felan, başka türlü reklam yap.
Madem insanların hayatı senin için bu denli değerli gel başımızda bekle.
Mesela işim yüzünden defalarca yanıp ameliyat oldum, gel beni aylığa bağlada taziye sıkıntısından kurtul!
Yazık değil mi sana.
ah be kardeşim o kadar maddi gücüm olsa seni maaşa bağlardım motosikletimi silerdin yanma derdinden kurtulurdun
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
whitemane adlı üyeden alıntı
ah be kardeşim o kadar maddi gücüm olsa seni maaşa bağlardım motosikletimi silerdin yanma derdinden kurtulurdun
Ehh işte Allah parayı kime vereceğini biliyor.
-
-
dağılın bakıyım... topicimi gereksiz konularla mesgul etmeyinnn.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)