Honda 1000RR cartman ne aramaz :)
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
whitemane adlı üyeden alıntı
her koyun kendi bacağından asılır..umarım talihsiz bir anı yaşamazsın hayırlı uğurlu olsun
Keşke şöyle şeyler yazmasanız, iyi dilek mi sunuluyor lanet mi okunuyor belli değil.
Artık sırf birileri kaza yaptığında ben demiştim demek için yazılıyormuş gibime geliyor.
Her koyun kendi bacağından asılıyorsa diğer koyunlar bunu neden konuşma ihtiyacı duyar anlamıyorum, teknik açıdan tavsiyeniz varsa söyleyin arkadaşa.
Şuna dikkat et buna dikkat et, şurdaki eğitimi muhakkak al vs. vs.
Felaket tellallığı yapmanın hiç birimize faydası yok.
Reklamlar
-
bak bende yabancıyım baştan pazarlık edelim cevap yazacaksan yazarım ona göra haa!!
Şaka biryana allah kaza bela vermesin kazasız belasız kullanırsın inşallah gaz kolu senin idarende anladığım kadarı ile daha önce evveliyatında var 125r 600rr filan
ben 99 yılında ilk motosikletimi aldığımda mz 301 almıştım 3 ay sonra abiminde merak sarmasıyla zzr1100 aldık fakat o tayini doğuya çıktığı için kullanamadı 6 ay kadar bende kaldı motosiklet ve direk 301 den 1100 cc ye geçiş yapmış oldum
2006 yılının başında eskişehir mt ile toplantılara başladım ve 7 yıl sonra ilk defa cbr125 kullandım 3 ay sonra ise alanyada bir süre 1000rr kullandım gene direk 1000lik yani dediğim gibi gaz kolu senin idarende büyük cc deki tek zafiyet eksozdan çıkan tatlı sese aldanmamak herkezin bakışları sende olduğu anda gaza gelmiyorsan sorun yoktur ..
bide ehliyetini alda senle anlaşalım mete_handurosu pataklamaya gidelim çok gözüme batıyo bu günlerde sanada bulaşıyo nasılsa
-
aYe adlı üyeden alıntı
Bana biraz karın ağrısı gibi geliyor ara ara oluyor böyle şeyler..hoş değil ama
(Bana biraz karın ağrısı gibi geliyor dedim ağrısı olmayan atlamasın)
-
her koyun kendi bacağından asılır..umarım talihsiz bir anı yaşamazsın hayırlı uğurlu olsun
ben bugune kadar bir cok tebrik ve taziye msjı yazdım. Ama kimseye demedim bak bunu almışsın arkdas sen ölürsün dikkkat et.SS tehlikeli dikkatli kullan demişimdir en fazla.
Pınarr adlı üyeden alıntı
Resmi güzel çekememişler
Beğenseydin şaşardım zaten Şu hayatta beğendiğin bir şey var mı?
aYe adlı üyeden alıntı
Keşke şöyle şeyler yazmasanız, iyi dilek mi sunuluyor lanet mi okunuyor belli değil
Artık sırf birileri kaza yaptığında ben demiştim demek için yazılıyormuş gibime geliyor.
Her koyun kendi bacağından asılıyorsa diğer koyunlar bunu neden konuşma ihtiyacı duyar anlamıyorum, teknik açıdan tavsiyeniz varsa söyleyin arkadaşa.
İyi düşünün, iyi olsun. Akıldan cıkmaması gereken tek şey aşırı dikkat. Çünkü kontrolsüz güç, güç değildir.benim felsefem bu....Aye cim boşver ben kötü yazanlara da saydı duyuyorum.Onlar yarın öbür gün motosiklet veya CC yükselttiklerinde ben hep TEKERİN DÜZ BASSIN, HAYIRLISI OLSUN derim...Kimse de demedi ki şurdan eğitim al bu ark SS konusunda bilgilidir ona danışabilirsin tarzında yaklaşımlar beklerdim...
bbaday adlı üyeden alıntı
bak bende yabancıyım baştan pazarlık edelim cevap yazacaksan yazarım ona göra haa!!
Şaka biryana allah kaza bela vermesin kazasız belasız kullanırsın inşallah gaz kolu senin idarende anladığım kadarı ile daha önce evveliyatında var 125r 600rr filan
ben 99 yılında ilk motosikletimi aldığımda mz 301 almıştım 3 ay sonra abiminde merak sarmasıyla zzr1100 aldık fakat o tayini doğuya çıktığı için kullanamadı 6 ay kadar bende kaldı motosiklet ve direk 301 den 1100 cc ye geçiş yapmış oldum
2006 yılının başında eskişehir mt ile toplantılara başladım ve 7 yıl sonra ilk defa cbr125 kullandım 3 ay sonra ise alanyada bir süre 1000rr kullandım gene direk 1000lik yani dediğim gibi gaz kolu senin idarende büyük cc deki tek zafiyet eksozdan çıkan tatlı sese aldanmamak herkezin bakışları sende olduğu anda gaza gelmiyorsan sorun yoktur ..
bide ehliyetini alda senle anlaşalım mete_handurosu pataklamaya gidelim çok gözüme batıyo bu günlerde sanada bulaşıyo nasılsa
headquarters adlı üyeden alıntı
Bana biraz karın ağrısı gibi geliyor ara ara oluyor böyle şeyler..hoş değil ama
(Bana biraz karın ağrısı gibi geliyor dedim ağrısı olmayan atlamasın)
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin kız gibi motor valla
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
cartman adlı üyeden alıntı
Beğenseydin şaşardım zaten
Şu hayatta beğendiğin bir şey var mı?
Sen neyi beğenmemi isterdin????
-
Sen neyi beğenmemi isterdin????
peki sana bi soru madem SS sevmezsin neden nickin de RR var. senin de kanların da var SS ama caktırmıyosun dimi????
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
rengi çok kötü, hem ehliyetin de yok, sözün özü sana gitmemiş bağa vir onu sen, hyosung neyine yetmiyor
Allah kaza bela vermesin.
gaza gelme.
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
rengi çok kötü, hem ehliyetin de yok, sözün özü yok sana gitmemiş bağa vir onu sen, hyosung neyine yetmiyor
Allah kaza bela vermesin.
gaza gelme.
ya bilader sen bari yapma şu ehliyet olayını..... ana nedenmiş neyi varmış ne güzel renk?sen hangi rengi istersin. hyosung vardı da biz mi binmedik....
-
ya bilader sen bari yapma şu ehliyet olayını..... ana nedenmiş neyi varmış ne güzel renk?sen hangi rengi istersin. hyosung vardı da biz mi binmedik....
tiger abim şaka yapmış be anaaa.. sende..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
aYe adlı üyeden alıntı
Keşke şöyle şeyler yazmasanız, iyi dilek mi sunuluyor lanet mi okunuyor belli değil.
yaptığının yanlış bişey olduğunu görmemek için kör olmak lazım..bende her ne kadar arkadaşı tanımasamda allah korusun kendimi taziye mesajı yazarken bulmak istemiyorum.bu yüzden sitem belirten bi msj yazdım ve sonuçta yine kendi kararınıy kendisi vericegni belirttm.bunda kötü bi yan göremiyoum.diğer koyun olarak asılan bir koyun görmek istemiyorum olay budur...
-
hayırlı olsun abi, tekerin düz bassın aldırma sen kötü tavırla yaklaşanlara kendinden emin ol yeter ki gördüğüm kadarıylada öylesin.
-
Hayırlı olsun... Başlangıç motoru budur işte
-
peki sana bi soru madem SS sevmezsin neden nickin de RR var. senin de kanların da var SS ama caktırmıyosun dimi????
İyide ben ss sevmem demedimki! Niye hüsnü kuruntu yaptınız cartman efendi
ss severim yeni motorumuda gururla sunarım, ama cuma günü
-
sıkı makina hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler.
-
İyide ben ss sevmem demedimki! Niye hüsnü kuruntu yaptınız cartman efendi
ss severim yeni motorumuda gururla sunarım, ama cuma günü
Cuma günü büyük gün ozaman.... SS seeviyosun demek? şaşırdım doğrusu ben yanlış anlamışım ozaman. özürrr....
Tanju adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun abi, tekerin düz bassın
aldırma sen kötü tavırla yaklaşanlara kendinden emin ol yeter ki gördüğüm kadarıylada öylesin.
Saol kardeşim. Allah sana cok daya iyisini versin. Elinin ayarı olmayan binmesin motosiklete....
kimi adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun... Başlangıç motoru budur işte
Aman diyem sus.bi gören bi duyan olcek.....
movistar adlı üyeden alıntı
sıkı makina hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler.
saol
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaptığının yanlış bişey olduğunu görmemek için kör olmak lazım..bende her ne kadar arkadaşı tanımasamda allah korusun kendimi taziye mesajı yazarken bulmak istemiyorum.bu yüzden sitem belirten bi msj yazdım ve sonuçta yine kendi kararınıy kendisi vericegni belirttm.bunda kötü bi yan göremiyoum.diğer koyun olarak asılan bir koyun görmek istemiyorum olay budur...
Yaptiğim dediğin nedir?
Yazma kardeşim kimseye taziye mesajı felan, başka türlü reklam yap.
Madem insanların hayatı senin için bu denli değerli gel başımızda bekle.
Mesela işim yüzünden defalarca yanıp ameliyat oldum, gel beni aylığa bağlada taziye sıkıntısından kurtul!
Yazık değil mi sana.
-
-
Adaş yeni motosikletini güle güle kullan...güvenli sürüşler...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
Ya dostum boş ver sen üzme kendini takma kafanı gazı açmakta kapamakta senin elinde sadece altındaki gücü bildiğin süreceki zaten biliyosun gerisi senin elinde ayrıca sadec ss kullanan ölmüyo bunuda unutmayın arkadaşlar.Bu arada güle güle kullan Allah tekerine taş deydirmesin.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)