Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Gidiyorum buralardan... elveda millet...

REKLAM ALANI
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    görkem orada iki yıllık gıda varsa askerden sonra damlayabilirim....bi bilgin varsa bana pm atabilirimisin

3ncü ünv. de okuyup çoluk çocuğa karşıacağım
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yolda mısın, halen burada mısın bilemiyorum. Yolun açık olsun, eğitimin hayırlı olsun diyorum, net olayını hallet oralardan da yaz olur mu?
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    motorsuz bi hayat benim için ölüm allah kolaylık versin
    Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olsun Pro ben de geç cevap veriyorum zaten
    Haroşo hartoksi... Ne yazıkki burada internetimiz yok ama ileride bağlanacak inş...
    Yine acele acele yazıyorum internet bağlanınca uzun uzun yazıcam inş... Hepiniz kendinize iyi bakın... Ukraynadan çok selam hepinizi çok öyptüm...

Okuyabildiğim kadarıyla , ümmet abiye çok geçmiş olsun , morrigan ve komtanın doum günleri kutlu olsun , pınarına da hayırlı olsun

dasvidanya millet...
    vay gorkemcim hayirli olsun valla yeni ogrendim ukraynada oldugunu...muthis bi sehir..2 yilim orda gecti parkin icinde sanki bu sehir cok guzeldi..obolon svetli birasinida cok ozledim ..hrisatigide cok ozledim..bak o sehirde nehir kiyisinda komple camdan bi bussinis centr vardir..benim eserim o bina..hey gidi yillar..hrisatikte alt gecitte gitarci bi cocuk vardi muthis yetenekli acaba hala ordami universiteliler hep dinlemneye giderdi bende aralarinda tabi..sana bi tiyo bak hrisatige tek girdinmi 2 ve daha fazla arkadasla cikarsin..)))))) ALLAH zihin acikligi versin ..жилайу тибе успеха...пока...hee unutmadan rozina maya heykelinide bian once gez..ve oraya yaya olarak git asiklar koprusundende gec muhakak..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    bence kahramanimiz coktan sehir guzelliklerine daldi bile,yaninda baska bi mt'cide var.yaw diyorum o kizlarin haline
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    HONDA XR600R
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence kahramanimiz coktan sehir guzelliklerine daldi bile,yaninda baska bi mt'cide var.yaw diyorum o kizlarin haline
    smirnoff niredesin sen yavv prapal oldun 2 dakkada..keyfin nasil...kiev gercekten yasanacak bi sehir..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

yolun açık olsun. ama unutma bu site bir tutkudur motosiklet tutkunları dostun olarak burada seni iyilike anıyorlar.az emeğin geçmemiş (3216 mesaj yazmışsın helal olsun)

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gazman aşıklar köprüsünden geçmedim ama başka heryeri gezdim diyebilirim... hatta nehrin karşı tarafında dazlaklar tarafından kovalandığım bile oldu... birdahakine o tarafları daha az keşfedicem
    obolon fena bira değil ben dark sevdiğim için leffe içiyorum genelde... aslında içmemeye özen gösteriyorum sonuçta burada içince içiyo insan... çok içip de sonra kendini tutamayan insan var... ben burada içmiyorum bile diyebilirim artık.. ilk geldiğimde bayağı içmiştim... nemiroff küçük şişe 8 grivna kadar , yani 2 ytl biralar 50 kuruş kadar... su daha pahalı... mesela 6 litrelik gazsız su (burada gazlı su içiyorlar) 12 grivna yani 3 ytl civarı... Burada su=alkol
    Kız konusuna girmiyorum bile... )) sonuçta motosiklet sitesindeyiz
    Sadece şunu söylemek istiyorum , Türkiyede kötü bir kanı vardır (şahsen bende o kadar yoktu çünkü rus tanıdıklarım var) , ama bu aslında böyle değil... Sadece buradaki kızlar çok rahat diyebilirim... Burada çok düzgün kızlar da tanıdım çok dağıtmış da... Fakat genel olarak çok rahatlar her konuda... Dediğim gibi iyisi de var kötüsü de... Herneyse...
    Dediğin gitarist çocuğu görmedim hiç , fakat metro istasyonu ile mcdonaltsın önünde bazen keman çalan bir adam oluyor, durup yarım saat onu izliyorum bazen... Gerçekten sanata çok yatkın bir millet...

dream_way , iyi dileğin için teşekkürler... Mesaj sayısı pek önemli değil aslında. Önemli olan az ve öz yazmak

Bu arada , buradaki oda arkadaşım MotoSohbet konusunun altına bir başlık açmış isterseniz oradan devam edelim...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    HONDA XR600R
    gorkem merhaba..o ada gibi yer ilk gordugumde cok garibime gitmisti eglence icin yapilmis kocaman bir yer..bide sana cernobil muzesini gezmeni tavsiye ederim..giriste kara kapli ama bembeyaz sayfalari olan bi defter ..her gelen ziyaretci dolduruyor o defteri..ve usenmedim en az 3 yil geriye donup tek tek arastirmistim inan bi tane turk gidipte yazmamis veya gezmemis o onemli muzeyi..sende ihmal etme 1999 yilinda yazdigim yaziyi gorursun belki.. orda hayat cok ucuzdu..insallah zorluk cekmezsin mc donalds gecince sagda karsilikli 2 katli kafeler vardi oralari tavsiye ederim nezih yerlerdir ve ekonomiktir..bide tabii o kafelere yakin,meksika mutfagi var siddet tavsiye ederim..muptelasi olacaksin..ozellikle tavugu muthis..sirf kievi gezmek icin anilarimi tazelemek icin 2 yil once kalktim moskovadan atladim trene gittim kiev'e kontraktova plosa metro istasyonu cook anilar sakliyor beee..tabi bide senin dedigin konuya deginiyim bizim turk mileti buyuk kismi saniyorki onlarin hepsi ........u ama alakasi yok ve bu kaniyi o insanlarin kafasindanda silemezsin ..bu yuzden ben anlatmaktan biktim bizim millete..neyse basarilar diliyorum..benim yerimede leffe den cek bi firt..жилаьйу тибе усьпеха (iyi sanslar diliyorum..)

Yolun açık olsun dostum......

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    djhaylaz ... teşekkür ederim...

gazman... a evet orayı biliyorum... aqua park da var orada. yalnız şu mc nin ilerisindeki cafeleri tam olarak anlayamadım... araştırıcam , heleki meksika yemeği çok severim... cernobil müzesini gezmeyi çok istiyorum , belki bu ay içinde gitme şansım olur... eğer tekrar gelecek olursan herzaman kapım açık... daha doğrusu şimdilik yurdumun kapısı açık ...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)