gule gule........................
Ya oğlum duygulandırdın beni şimdi ya..gözlerim doldu valla...Evdekiler sağolsun bugün ne güzel gelecektim istanbula lakin art niyetli ebebeynler sağolsun...derdimi bir türlü anlatamadım ne yazık ki...Sanırım bundan soraki ilk buluşmamız seneye yaza olacak...Sağlıcakla kalmanı diliyorum.Senin yerine cbrcup'a ben girerim kısmet olursa niyetim o...Kendine ii bak... Her şey için çok teşekkür ederim.ARtık seneye barışarock'ta pogomania'ya devam ederiz...
AKIN FİDAN
Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin.Yolunun açık ve herşeyin gönlünce olması dileklerimle
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
gule gule git, meslektas olacaz bakalm.. ;)
ukrayna secimi enteresan olmus..
hayirlisi..
Shakulin
gülegüle git.. Allah zihin açıklığı versin.. istanbul bakırköy gezisinde tanışma fırsatımız olmuştu.. yolun açık olsun..
KIRMIZI BOĞA..
hmmm. hadi hayirlisi olsun, kiev saglam yerdir, gece hayatina fazla kapilma oralarda
sag saglim gidip, diplomanla gelmen dilegiyle...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Vay be ne duygulandım. Güle güle git sağlıcakla aynı şekilde geri dön.
İnşallah dediğin gibi olmazda oradan da bulur bi yolunu kavuşursun netten dostlarına.
G@Zİ net balıkesir
Hadi uğurlar ola Görkem efendi CBR-125 hakkında ne biliyosam neredeyse tamamını senden öğrenmişimdir.Makina mühendisliği çok zordur söyleyeyim aman dikkat.Bize çok çektirdilerGeldiğinde haber ver.
Şimdi foruma girdim.
Son mesajlara bakarken bir şey gördüm.
İlginç bir tesadüf olmuş.
Konu başlığına ve son mesaj yazan arkadaşımızın nikine bakın.
-----------------------------------------------------------------
Selametle...iyi yolculuklar dilerim
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Hepinize çok teşekkür ederim... Yarın sabah uçak kalkıyor bugün hazırlanmayla geçecek... Yaza gelmeden haber salarım yine ilk organizasyonda buradayım
patriote
süper olmuş
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Vay be Gorkem, gitme gunu gelmis catmis da biz sana vedayi netten ediyoruz yani.. Neyse olmadi boyle ama yine de hayirli yolculuklar dileyeyim sana.. Her gelisinde hosgeldin ve gule gule toplantilariyla bunu telafi ederiz artik Bakarsin geldiginde ben hala 125'i satmamis olurum da hasret giderirsin sen de :D
hoscakal gorkem zeytınlıde de tanısma sansı olmamıstı ama yazılarından aklı-selim efendı bırı oldugunu anladım,hayırlısı olsun
Ride your way
Hoşçakalın arkadaşlar .
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Güle güle Görkem
http://moto.kiev.ua
İyi yolculuklar. Oradan makina mühendisi olarak döndüğünde ciddi işi bilen bir motorcu olacaksın anlaşılan. Okul yıllarının başarılı ve zevkli geçmesi dileğiyle.
O Kerpe gezi yazını okumuştum, hatırlıyorum ve helal olsun gençlere demiştim.
Bir tahmin: Bence sen orada alırsın bir Motosiklet yine.
Çok da güzel bir veda başlığı açmışsın. Travis'i ben de çok severim hüzün yaptım şimdi bak.
Başarılar dilerim, her şey gönlünce olsun, gelecek senindir.
Başarılar dilerim Görkem,
Güle güle git güle güle gel
Bizleri arada haberdar edersen memnun oluruz
Poturdak
Görkemcim güle güle git güle güle gel. Hayırlısı olsun senin için. Özletme kendini arada msn'e falan gir
Okan ACAR
oglum ole bi topic hazirlamisin,25 bolumluk dizi cikar
sen en azindan bi amac icin gidiyosun,daha once ailenden ayri yasamis olabilirsin bir sure ama bu ayrilik ilk zamanlarda fena koycak.en azindan bana koymustu,ilk ayin her turkiye ile telefon gorusmesi yaptiginda aglamalarla bitecek.konusmadan once peceteni hazirlada telefona su kacirip heba etme
gelelim iyi yanlarina.aklini kullan ve ruscayi ogren orda.ozellikle rusca !! kizlarini anlatmaya gerek yok,gozunu kapayim yoldan gecen birini tutup gozlerini actiginda karsinda bir saheser gorme ihtimali %97'lerde olan bi yer.motorcu adamsin,kaskini her zaman tak .anladin sen .ama fazla kacma ortamlara yoksa ders ve univ. die bi sey kalmaz.sana en guzelini soyliyim.kendine sabit bi kiz arkadas bul ve o sekil yasa.bir sure internetten uzak kalcam demissin,orda internet cafeler mecvut yaw,girersin yine .
en guzel tarafida komsu oluyoz.belki kisa kiew cikarmasi yapabiliriz.eger orda olursan bulusuruz orda
simdilik benden bu kadar dostum.kendine dikkat et ve baslarda moralini yuksek tut
hayirli yolculuklar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)