Gidiyorum buralardan... elveda millet...
Reklamlar
-
Görkem güle güle git mezun olmuş bir Mühendis olarak gel inşallah kardeşim...
Bu zorlu yolculukta çok zorlanacağın anlar olacak ama ilerisi için yani geleceğin için bunu yapmak zorundasın...döndüğünde artık BMW'den aşşağı motorada bakmazsın haliyle mühendis bey...
Şaka bir yana seni pek yakından tanıma imkanım olmasada son derece saygılı mütevazi ve paylaşımcı bir arkadaş olduğunu biliyorum...bundan sonraki hayatında başarılar dilerim kardeşim...sakın gidince bizi unutma...nedense bu ara ayrılıklar hep zor geliyo bana...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
demek gitme vakti geldi...
Çok güzel geziler toplantılarda birlikte olduk...
Yolun açık olsun...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
hadi hayırlı olsun görkem kardeşim güle güle git başarılar diliyorum allah zihin açıklığı versin kardeşim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Ukraynada görüşmek üzere Görkem...Mehmet le gelecez demiştik.Git biran evvelde bizde gelelim...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
güle güle kardeşim sevdamız yine buluşturur bizi
-
-
kardeşim güle güle git, ama orada bize yer hazırla. Arasıra uçağa atladığımız gibi kiev havaalanındayız...kiev dediğin nedirki(uçakla 1 saat); kadıköyden topkapı daha uzak.. Ayrıca orada yarışlar varmı öğrenmeye çalış gelip oradada gazlayalım... Odessa yada gidersin güzel şehirdir,ben 3 ay önce gittim arkadya beach bölgesi süper(sahile inen yolun solunda antalya isminde çay bahçesi,restaurant tarzında bir yer vardır, sahibi batmanlıdır ve çok iyi birisidir, tanışırsan inan çok yardımı olur,belediye başkanı,emniyet müdürü hepsi tanıdığıdır...zaten türk gördüğü zaman çok seviniyor..)
-
görkem seninle tanışmak bir türlü nasip olmadı.. İnşallah döndükten sonra görüşme şansımız olur.. Allaha emanetsin.
-
Arkadaşım orda ukraynalı kızlara aldanıpta okulu bırakmayasın Bu arada inşallah en kısa zamanda mezun olursun herşey gönlünce olsun.. Güle güle...
-
Super Moderator
-
-
Görkem sana Allah zihin açıklığı versin kardeşim...başarılar dilerim..internet neden olmasın abicim...öle deme...arada bir gil takıl...
sen orda ne canlarr yakarsınn...Çılgın Türk derler sana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
görkem kardeşim allah zihin acıklıgı versin başarılar dilerim hayırlı yolculuklar gülle gülle git gülle gülle gel inşallah
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
-
Yolun açık olsun kardeşim.İnşallah alnının akıyla dönersin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
İi yolculuklar.. güle güle gidip donmen dilegiyle...
-
Iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkürler...
Bu gece 18:00 civarlarından itibaren göztepe civarlarında olacağım , eğer isterseniz iftardan sonra da 20:30-21 gibi caddebostan migros arkasındaki sahile de gelebilirsiniz... telefonum 5359433730 ...
-
bir aksilik çıkmadığı sürece 21:00 a doğru sahilde olacağım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
İyi yolculuklar Görkem. Yüzyüze tanışmamış olsakta bu forum da en sevdiğim kişilerden birisin. Arayı fazla tutma ve kendini çok özletme, hemen bir internet bul.
Ayrıca Ukrayna'ya gitmen büyük avantaj bunu okulunu bitirip döndüğünde anlayacaksın. Döndüğünde Rusça biliyor olacaksın (ayrıca İngilizcen de var zannedersem). Antalya da işin hazır şimdiden . Kendine dikkat et....
-
Allah bahtını ve yolunu acık etsin kardeşim. güle güle git güle güle gel.meslektaşım olcaksın...
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)