Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Taksinin aynayı uçurdum...

REKLAM ALANI
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    geçmiş olsun adil mi bu peki sence? yni kusurun sana verilmesi?
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun adil mi bu peki sence? yni kusurun sana verilmesi?
    tabi ki adil değil ama bu aşamada yapabileceğim birşey yok. Yıllarca mahkemelerde uğraşmak gerekir. Bana da bi zarar gelmediği için benim açımdan anlamsız bi uğraş olur.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    ben böyle adaletin...........taksici değilmi %90 ı şerefsiz zaten kesin rüşvet vermiştir polise
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    şerefsizler Adi Herifler.
    Soda Ayran Cool

Motosikleti
    Yamaha R1
    geçmiş olsun senin kendine bişey olmamış ya önemli olan bu böyle küçük kazalar olacak tabi hayatımızda inşallah her kazamızı böyle ufak atlatırız

Motosikleti
    şimdi o adam durağına gidip; bir motorcuyu sıkıştırdım bana çarptı poliside ayarladım suçu ona verdi hasarıda ödettirdim diye böbürlenerek arkadaşlarına anlatması olasılığı geliyor aklıma ve bu beni sinir ediyor.
    ama bu konuda sen de haklısın uğraştığına değmiyor
    daha ben ilkokulda okurken dayım anneannemle motorla giderken Çayırova Tem Çıkışını bilen bilir temden hızla çıkan araba yandan çarpmıştı sağ ayak kırık ve tarak çıkık bir şekilde 6 ay yattı. Anneanneme şükür birşey olmadı. kusur karşı tarafındı. yıllarca mahkeme sürdü. en sonunda karşı tarafa verilen ceza ne o o günün ekonomisinde motorun hasarını karşılıyordu ne sağlık giderini.

Allah'ından bulsun o zat. en azından tamircide geçireceği vakit kazancından eksiltecek ve o parayı tahsil etmek için bir dünya telefon görüşmesi yapacak. en azından bu kadar uğraşmak bile ona ders olur.

sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

aydinsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mv Agusta Turismo Veloca Lusso
    Konuyla ilintili olarak birkaç fıkra yazayım dedim. Hoş birçoğunuz biliyorsunuzdur ama neyse işte....

adamın biri oğluyla taksiye binmiş oğluda böle çok mrklı bir tipmiş one bune şuna cinsinden nese taksiye binmişler gidiolarmış çocuk bir kadın görmüş demiş baba bu kadın kim nereye gidior ne iş yapıor babası demiş oğlum bu kadın iş kadını işe gidior işçi taksici arkasını dönmüş demiş bak ufaklık aslında o kadın ****** yolun kenarında adam beklior Babası kızmış çocuqun demişki Kötü örnek oluorsun çocuquma lütfen ama taksici tmm efendim diip dönmüş önünü nese bir adam görmüşler çocuk gene sormuş baba bu adam kim ne iş yapıor neden beklio babası demiş o adam iş adamı işe gidior taksici gene arkaya dönmüş demişki aslında o adam pezeveng O deminki gördüğün ******yu pazarlamaya çalışıor çocuqun babası çılgına dönmş demiş yha şimdi bu nedemek lütfen beyfendi böle yapmayın aaa çocuquma kötü örnek oluosunuz nese yola devam etmişler 3 tane misket oynayam çocuq görmüş bizim oğlan gene sormuş bu çocuklar kim ne yapıorlar babası demiş o çocuklar ****** çocuqu büyünce taksici olacaklar

bide bu fıkra var...
    Birgün Adamin biriSi Yagmur altinda kalmis we taksiye el kaldirmis. Taksici Durmus Adam gidecegi yeri söyleyince "ohooo Orasi Cok yakin alamam Seni " Diyerek adami geri indirir. Neyse adam zar zor evine gelir ertesi gün bide bakarki dünki taksici kapisinin onunde hemde 3. sirada. Adamin aklina cin fikirlilik gelir ve hemen plan yapar kendine.
    1. taksiciye yanasir derki :
    Adam: beni kadiköye ne kadar a götürürsün ?
    Taksici: 5 ytl
    Adam : Sana 20 ytl weririm ancak bana bikere vereceksin
    Taksici Sinirlenerek adami kovar.
    2. taksiciye gider.
    Adam : Beni kadiköye ne kadar a götürürSun ?
    Taksici : 5 ytl
    Adam : sana 20 ytl werrim bana bikerede werirSin ?
    Taksici defol be adam sapikmisin nesin diyerek adami kovar. Sira 3. siradaki yani bizim taksiciye gelir.
    Adam : beni kadiköye ne kadar a götürürsün ?
    Taksici : 5 ytl
    Adam : Sana 20 ytl weririm Fakat gecerken diger taksicilere el sallayacaksin ?
    Taksici : Ayip ettin kardes. Gülerim bileee : )
    Hyosung gt250 düşünüyorum.

Motosikleti
    @aydinsen, güzeldi tşk.
    25 kere güldüm

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabalardaki adamlar çekemiyo motordakileri çekecen orda silahı kafasına dayayacan yalvartacan videoya çekip yayınlayacan millet laftan anlamıyor...
    cok az kaldı taksici dövmeme inanın yolda görürseniz eyer bi motorcu taksiciyi evire çevire döverken anlayinki o benim sadece bunu söylüyorum ayar oluyorum ayar

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler