Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...
Reklamlar
-
uzun zamandir siteye islerimin yogunlugu sebebi ile giremiyordum bu gun bi gireyim dedim..:(:( keske girmeseydim....necdet abi senden bunu hic beklemiyordum...en son 500 luk hondanla tanimistim seni sevecen ,canayakin ,sempatik...belkide ebedi olacak bi dostu yitirdik..uzgunum ALLAH ailesine sonra bize sabir versin..mekanin cennet olsun abim...ALLAH im neden hep iyi niyetli insanlari alirki canini once..bu kadar pislik insan dururken..:(
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin.......
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]The X-Track[/FONT][/COLOR]
-
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun Necdet kardeşimizin ,
Ne Hasan ile nede Necdet ile tanışmadım ama forumlar sayesinde , motorcu ruhları sayesinde tanıdım her ikisinide , aslında yazmak çok zor , insanın eli gitmiyor ,
Mekan değiştiren motorcu dostlar eminim bulutların üzerinde yol yapıyorlar ve molalarda bizleri izliyorlar ......
Dostlarına , arkadaşlarına ve ailesine sabır diliyorum ,.......
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
-
Allah rahmet etsin yakınlarına sabır versin.
-
bu seferde yüzümüz gülmedi. güle güle güzel insan. Allah rahmet eylesin.
www.emktasarim.com
www.sodikarting.com
-
Başımız sağolsun, Allah ailesine, yakınlarına sabır versin.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar dostlar yıkıldıgımı soyleyebılırım,bır arkadasımızı daha kaybettık,Allahtan rahmet aılesıne sabır tum motorsıklet camıasına gecmıs olsun dıyorum umarım bu bızım son kaybımız olur.ne dıycemı bılemıyorum......
-
Kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı.Ama vefatına çok üzüldüm.Ben de bulabildiğim tüm resimlerini eklemek istedim.
allah rahmet mekanını cennet eylesin...
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
daha bugün hastanededeydim doktorlar yaşama şansı %50 diyolardı içim biras ferahlamış şekilde bir umut ayrıldık hastaneden.
böyle bir başlıkla karşılaşınca beynimden vurulmuşa döndüm
keşke herşer bi şaka olsa, keşke yalan olsa...
Allah mekanını cennet eylesin. ailesine ve sevdiklerine Allah sabır versin...
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
@-CRiminAL- Teşekkürler Ellerine Sağlık...
Bu Resim 10 Eylül 2006 Abant Gezisinde Çekilmişti... Ben Mt Organizatorlugu Yapıyodum Necdet Abiicm Saolsun Kırmamıstı Beni... Aynı Gün CbfTr nin de Abanta Gezisi olmustu. Sıtkı Abimizle Cok Sıkı Bi Resim Cektirmişler... Bu Sene CbfTr Yine Abant a Geldi Ve Gezinin 1. Günü Necdet Abimiz Yine Burdaydı... Göyle Tatlı Sevimli Bi İnsan Olamazdı ya Su Mubrarek Gecede Mekanın Cennet Olsun Abicim...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Bugün hayattan yoruldum.Bazen insan gidenlere imrenmiyor değil.Heleki yola çıkanın arkasından bu kadar iyi niyetli dua okuyup uğurluyorken.Hastanede ve dışarda çook yorgun aile bireyleri ve arkadaşlar gördüm,hepside çökmüştü.Artık Necdet abimizi uğurlama zamanıdır,Güle güle güzel insan,melekler yoldaşın Allah yar ve yardımcın olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
SENİ ÇOOK ÖZLEYECEĞİZ UNUTULMAYACAKSIN MEKANIN CENNET OLSUN CANIM ABİM
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
-
necdet abiyi tanıma fırsatım olmadı fakat son yolculugunda yalnız bırakmak istemem onu eger ailesi bizleri kabul ediyosa yanında olmak isterim bu konuda bilgisi olan kimse varmı nerde nezaman yapılacak
true love..
Drift Religion
-
Bu kadar güzel duygular motorsiklet yerine daha güvenli başka bir taşıtta buluşsaydı da hiç tanımadığım halde sadece forumu okuyarak bu derece sevildiğini gördüğüm ve her fotoğrafında gözlerinin içi gülen bu güzel arkadaşımızı kaybetmeseydik.
-
senin o yüzündeki nur o bakışlarındaki gülüşleri ben kimsede göremedim daha necdet abi bitirdin beni bizi herkesi...
allah mekanını cennet eylesin.!ailesine sabır versin:!:!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
geç oldu ama yinede bir göz atayım dedim siteye..............
yine üzüldüm bu acı haberle
Necdet kardeşimizin nasıl ve neden hakkın rahmetine kavuştuğunu yazarsanız sevinirim.
kendisine allahtan rahmet geride kalanlara da sabır diliyorum.İnşallah mekanı cennet olur...........
-
soyadının (GÜL) Özelliklerini Tüm Hayatın Boyunca Taşıyan Necdet Abicim Neden Üzdün bizi Neden Aramızdan Ayrıldın...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
nasıl unurum abim seni nasıl
NASIL UNUTURUM NASIL
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı.Ama vefatına çok üzüldüm.Ben de bulabildiğim tüm resimlerini eklemek istedim.
allah rahmet mekanını cennet eylesin...
yaa UNUTMUYACAĞIZ SENİİ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)