gülümsemediği anı hiç hatırlamıyorum.. hala içim içimi yiyo....
bizi hiç farketmiyecekler... farketmeleri için kaç can daha lazım....
gülümsemediği anı hiç hatırlamıyorum.. hala içim içimi yiyo....
bizi hiç farketmiyecekler... farketmeleri için kaç can daha lazım....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Necdet abi üzdün bizi be mekanın cennet olsun Allah tüm geride kalanlara sabır versin
Dalımı kıranın ağacını sökerim...
Allah rahmet eylesin. inanmakta çok güçlük çekiyorum.
Soda Ayran Cool
Konuyu Toplam 58 üye okuyor. (58 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
İHTİYAR, batuhan_41, kartalizma1903, -CRiminAL-, SuSpect, Cyberm, babaçi, BIYIKLI, cartman, Kartal23, BLACK34, mete_han+, cannibal, sahrutay, dostdark, tugcetugce, vedo, mhrrmkpnr, Marv, firarci yasin, sinan, berkergun, roadcarver, semazan41, seral, ihtiyarDelikanlI, GÜRCÜ, t_u_runcu, desperadost, tt Adnan, Nemrut, Battal, myheart, pyro, mkg12, icelive, richy, NeJaT_kApTaN, mkdogday, giiiizem, ledo, TRADER, Alcohol, seruvenci80, thedentist, Carlitoturco, aliihsan, MRYLDZ, Kolt, erdem.gunduz, FireStarteR, Formatc, SERDAR YILDIRIM, dna, catma, Skullhunter, SeRHaTeKiNci
Allah mekanını cennet eylesin,belki biraz teselli olur ailesine bu kadar seveni varmış.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
yazacak kelime bulamıyorum
başımız sağolsun
böyle olmamalı böyle bitmemeliydi
çok üzgünüm
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
yha konusmuslugum olmamasına ragmen cok usuldum sanki ailemdem bir parca kopmus kdr usuldum allah rahmet eylesin mekani cennet olur ins
çok üzücü bir haber.başımız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Drift Religion
moralim çok bozuldu elim ayağım boşaldı
allah rahmet eylesin demekten başka yapacak bir şey yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ALLAH (CC) rahmet eylesin, taksiratını affetsin inşallah. amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Allah rahmet etsin..
iyi bir dostu iyi bir yol arkadaşımı kaybettim..
kader diyoruz buraya kadarmış diyoruz..
ama....kabullenemiyorum içim yanıyo..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Bi insan ancak bu kadar asil olabilirdi.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Tum arkadaşlarına ve ailesine sabır diliyorum.
Less is more...
tanımasam da umutla iyi haberi bekliyordum, çok üzüldüm, takdiri ilahi...
allah rahmet eylesin.
Konuyu Toplam 43 üye okuyor. (43 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Tutkun22, forrap, torm, vedat kaya, tugcetugce, mete_han, repsolcu, Yzb. Volkan, mkirdal, mkg12, dostdark, ulassss, babaçi, Kartal23, Shrieker, mhrrmkpnr, praetorian, seruvenci80, roadcarver, NeJaT_kApTaN, icelive, umutpoy, L.SAHİN, batuhan_41, -CRiminAL-, myheart, Cyberm, vedo, ROM3O, BLACK34, semazan41, seral, ihtiyarDelikanlI, GÜRCÜ, richy, mkdogday, giiiizem, TRADER, Alcohol, thedentist, Carlitoturco, aliihsan, MRYLDZ
ne kadar çok seveni varmış yazık olmuş böyle olmamalıydı..allahtan ailesine Sabır..kendi mekanının cennet olması ümidi ile...
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
yazacak kelime bulamıyorum onu unutmayacağız allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Önce Akira... Sonra Necdet Abi... Neden yaaa... Haddim Değil Yarabbim Sana Hesap Sormak... Ama... Neden... Neden... Neden....
Şair ne demiş...
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilinmez ki giden sevgililer dönmeyecekler.
Hep en iyiler mi olmak zorunda gidenler............
Başımız sağolsun....
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
Bir tarafda doğum...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...f-ettiler.html
diğer tarafda ölüm...Allahın takdiri diyelim...Allah kimseye evlad acısı göstermesin...ailesi perişandır...o kadar dünya tatlısıydı diyorum...yani tanısaydınız hayatınıza giren en düzgün dost olduğunu anlayacaktınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allahtan rahmet diliyorum allah ailesine sabır versin
Hayırlı haberlerini beklerken bu topicle karşılaşmak çok kötü oldu.Mekanı cennet olur inşallah...
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
mübarek Kadir Gecesi'nin arefesinde ruhunu teslim etti...
ALLAH'ım necdet abimizin yakınlarına da sabırlar ver yarabbi...
ALLAH rahmet eylesin
allah rahmet eylesin yapacak bişey yok allah sevdiği kullarını yanına alırmış
çok iyi yol arkadaşıydı allah ailesine ve bizlere sabır versin......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)