Söyleyecek hiçbirşeyim yok,başımız sağolsun demekten başka.....
Söyleyecek hiçbirşeyim yok,başımız sağolsun demekten başka.....
Ducatista:)
Allah sana rahmet eylesin Necdet abi, cennetinde daimi kalmayı nasip etsin :(
necdet abi mekanin cennet olsun. Arkadaslar basimiz sagolsun
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Çok üzücü olan kötü haber malesef geldi...
Hepimiz atlatacağını düşünüyorduk...
Umutla bekliyorduk ve iyileşecek diyorduk ;
Allah Rahmet eylesin ,çok seveni olan büyük bir insan daha gitti malesef !!!
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
allah rahmet eylesin sevenlerinin ailesinin tüm mt nin başı sağolsun.diğer topikte inanan dua eden onlarca kişi gibi bende inanmıştım ama ecel işte.bir motorcu arkadaşı daha aldı
hepimizin başı sağolsun.
allah rahmet eylesin. bizim bileceğimiz bir iş değil ama, mekanı cennet olacak inanıyorum. o kadar iyi bir insandı..
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Okudugum an içim Cızzz etti...
Allah Rahmet eylesin,nur içinde yatsın
Birçok giden
Memnun ki yerinden
Çok seneler geçti
Çok seneler geçti
Dönen yok seferinden ...
Born To Be wild,Live to Ride...
pazartesi dendi bekledik ama böyle olmamalıydı.Allah rahmetini üzerinden esirgemesin abimizin.tanışmışlığımız yok ama bunca yazılan msj.dan sonra onunla tanışamadığım için çok üzgünüm .Allah ailesine sabır versin,hepimizin başı sağolsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Gerçekten söylenecek söz bulmak o kadar zor kiNe diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum,hiç beklemiyordum böyle bir şeyi.
Çok ama çok üzgünüm.Allah mekanını cennet eylesin..
Şu mübarek ramazan ayında ona dualarımızı esirgemeyelim.
Yapabileceğimiz bir tek o kaldı onun için...
tüm sevenlerinin başı sağolsun
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Ooooof oooof.........
Allah rahmet eylesin,camiamızın başı sağolsun.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
msn i actım.siteyi acmak istemiyodu canım. tugce nin kişisel iletisini görünce anladım.Abimizie Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...Geride kalanlara Allah sabır versin....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
inanmıyorum :( şoktayım şuan çok üzüldüm :( böyle olmamalıydı allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet etsın gerıde kalanlara sabırlar versın.Ne dıyebılırızkı ne gelır elden dua dan baska...
hepimizin başı sağolsun.
ya okadarda iyileşti gözünü açtı konuştu diye bi haber bekliyodum ama maalesef kötüsü geldi çok kötü oldum ya
aylesine ve bütün sevenlerine allahtan rahmet diliyorum hep bizimle olacan Nejdet abimiz
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına allah sabırlık versin mekanı cennet olsun dilim söylemeye yine varmıyo ama mübarek ayda ve kadir gecesi arefesi vefat etti ne mutlu nur içinde yatsın
birisini kaybetmek acı;hele kaybedilen İNSANLIĞIYLA GÜZEL'se çok çok daha acı..bu kadar çok seveni olan birisine bu sıfatı yakıştırmak zor..her ne kadar tanıyamamış olanlardansam da,gıyabında bilgi sahibi olduğum kadarıyla,tüm sevenlerinin başı sağolsun ve Allah sabırlar versin diyorum..mekanı cennet olsun..
[COLOR="Blue"]non compos mentis..[/COLOR]
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)