allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin...
B rh +(pozitif)
Allah (C.C) rahmet eylesin...
başımız sağolsun
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
tüm motor camiasının ve yakınlarının başı sağ olsun.allah kalanlara sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum :(
YαşαмℓαÖℓüмAяαѕıη∂αCαмвαzℓıкYαρıуσяυmBυAяαℓαя....
necdet abi naptın...oldumu şimdi...doni dayımda yok sende...kimle geyik yapıcaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
Bende çok uzun zamandır burada yazmıyordum, topici görünce bi çok fazla tanımasamda 1-2 gezide beraber olmuştuk, fena oldum, Allah rahmet eylesin.
başımız sağolsun çok üzüldüm bende ölüm haberi beklemiyordum
Rabbim, merhametiyle muamele etsin, seyyiatını hasenatına tebdil eylesin, geride bıraktıklarına sabr-ı cemil nasip etsin.
allah rahmet eylesin.
geride kalanlara sabır versin.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
98 Beygir.....
MT'nin aktif üyelerinden biriydi. Bu aralar foruma girmediğimden az önce Murat (aYe) ile konuşurken öğrendim. Gerçekten çok üzüldüm. Yakınlarına sabır diliyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
of be kardeşim akşam akşam iki satır çalışıyordum kafa dağıtmak için girdim siteye
kaçıncı göç kaçıncı kayıp .
Allah rahmet eylesin , herkese sabır versin. Geride kalanlar ne düşünür , artık nerde motor görseler akıllarına gelecek. Zor be kardeşim.
Şehir içinde araba kullanmak bile bukadar zorken motordan mumkunse uzak durmalı galiba , şehir dışına gezmeye gitmeli , bu manyaklara bizi öldürmelerine fırsat vermemeli .
Onlar trafikte yokken ortada gezinmeli , varken motoru evde bırakmalı .
İstanbul motorcular için lanetli bir şehir , bizi sevmiyorlar , görmüyorlar , ölüncede deli gibi gidiyordu diyorlar .
Bu son olsun diyeceğim ama her gidenden sonra yine yazılıyor , çiziliyor üzülüyor ardından istemesekte bir sonraki kötü haberi okuyoruz .
Of , sıkıldım bu şehirden ve trafiğinden .
Tekrar Allah rahmet eylesin , kalanlara sabır versin
Hepimizin başı sağ olsun...
Sırfa bu haber yüzünden, buraya bu yorumu yazamamak için haberim olmasına rağmen siteye girmek içimden gelmedi ne zamandır...
Huzur içinde uyu Necdet abi...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şİmdİ Erol Abİ Necdet Abİnİn KardeŞİ İle Telefonda GÖrÜŞtÜm Durumlarda Bİr DeĞİŞİklİk Yok Organ Naklİ İŞlemlerİ GerÇekleŞmİŞtİr Abİmİz Gene Aramizda Gene Bİzİmle Allah Onu Cennet'İnde Mİsafİr Etsİn İnŞallah
Sİzlere SÖzÜ Şudur ArkadaŞlar :her Kez Dİkkatlİ Olsun Bİz Hepİnİ Sevİyoruz Herkez Yarin Motoru İle Gelsİn Kesİnlİkle Sİzİn Tercİhİnİzdİr Bİzİm Tek İsteĞİmİz Sİzlere Zarar Gelmemesİ Kesİnlİkle Akillarina Motosİkletle Gelsekmİ Gelmesekmİ Dİye Bİr TereddÜt Gelmesİn
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Sözün bittiği bir an daha. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine sabırlar diliyorum.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Allah geride bıraktıklarına sabır versin, sanırım onlar için en zoru simdi başlıyo...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin:(
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)