Allah rahmet eylesin..
Arkasinda biraktiklarina da sabirlar versin..
Shakulin
Allah rahmet eylesin..
Arkasinda biraktiklarina da sabirlar versin..
Shakulin
allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. mekanı cennet olsun.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
başımız sağolsun...ALLAH ailesine , bize sabır versin ....bişey söyleyebilmek ne mümkün.........................
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine çok sabırlar
allah rahmet eylesin . basımız sagolsun.
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
Öldü... dile ne kadar kolay geliyor, geride kalanlar için ne kadar zor.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
cbrhalil´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar ;
Şimdi Mert ile görüştüm, Necdet Abi' nin cenazesi organ bağışından dolayı yarın sabah alınacakmış, eğer bir aksilik çıkmazsa cenaze yarın ÖĞLEN NAMAZINDAN SONRA GÜLTEPE MERKEZ CAMİİ nde kılınacak, defin işlemi ise BEYKOZ BOZHANEDE olacak.
en son bilgiler bundan ibarettir mümkün olduğunca her sayfaya kopyalıyalım herkezin haberi olsun arkadaşlar yarın mutlaka orda olmaya çalışalım söyleyecek bişi bulamıyorum inanması çok zor
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
gözlerim dolduyaa...mekanı cennet olsun .ALLAH RAHMET EYLESİN............
Sözcüklerin anlamını yitirdiği yerdeyiz, ne desek boş.
Hepimizin başısağolsun, allah rahmet eylesin.
Forumda bir çok geçmiş tarihli kaza vefat başlığı okudum, ancak üye olduğumdan beri, tanışıp yanaklarını öptüğüm bir kişinin motosiklet kazası sonucu vefatına ilkkez şahit oldum.
Nispeten daha ağır geliyor, ciddi ciddi korkmaya başladım.
Bazı arkadaşların "sıradaki kim" benzeri sitemleri, bu korkunun sadece bana nüfuz etmediğinin de ispatı gibi.
Allah hepimize torunlarımızı severek yaşlanmayı nasip etsin inşallah.
ALLAH tan gani gani rahmet diliyorum. İyi haberlerini alırız insallah diye bekliyordum... Çok üzüldüm ALLAH mekanını cennet eyleye... 3 îhlas 1 Fatiha okuyalım.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
şu aşağıdaki kelimeleri bile yazmakta zoruluk çekiyorum...
allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun...
içim bi tuhaf oldu insan çok yakından olmasada tanıdığı birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum ellerim kelimeleri bile yazamıyor.
ah be necdet abim seninle olan gezilerimizi sohbetlerimizi çok özliyeceğim çookk
nede çok severdin motorunu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
haberi bu sabah aldım bu saate kadar elim bişey yazmaya varmadı inanmak istemedim ah be necdet abi daha çok erkendi hep necdet abi güçlüdür atlatır kalkar ayağa sapasağlam diyordum arkanda dostlarını ,aileni , sevenlerini bırakıp gittin mekanın cennet olsun
samimi dostluğunu,kocaman yüreğini, güler yüzünü hiç unutmayacağız
................................. bir yumruk boğazımda kocaman.. sabah beri...benden son dileğini nasıl yerine getirmedim nasıl öle olmaz abi.. sen şöle şöle yap dedim bilmiyorum... şimdi kafamı nere vursam...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Bende abimizi tanımadığım halde çok üzüldüm ya ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu motorların allah belasını versin ya kullanmamak lasım ya çok korkuyorum bende
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun
Allah Sabirlik Wersin Geride Kalanlara..
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
mekanın cennet olsun.Tüm sevenlerine sabır diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)