mekanı cennet olsun, Allah sevenlerine sabır versin
mekanı cennet olsun, Allah sevenlerine sabır versin
Allah gani gani rahmet eylesin, amin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ah abim be ah abim be . pazar günü girmedim nete bu sabah güzel bir haber alma umudum vardı ama ... kalbim davul gibi oldu ... mekanın cennet olsun ....
geride kalanları sen koru yarabbim..
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin ... Hepimizin başı saolsun
Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:
Allah Rahmet eylesin. Ailesine ve dostlarına sabır versin.
[B]DL 650 V-STROM[/B] [I]bigDOCTOR[/I] :cat:
Mekanı cennet olsun, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim, hepimizin başı sağolsun. Ne desek boş...
Az önce Mehmet Haber Verdi..
Arkadaşlar Necdet Kardeşimin Cenazesi 09/10/2007 Sali Günü öğle Namazina Müteakip Gültepe Merkez Camisinde Cenaze Namazi Olacaktir..
Gelebilecek Bütün Dostlari Bekliyorum.
Lütfen Bütün şartlarinizi Zorlayarak Katilmaya çalişin
Çok üzüldüm, kurtulacağına inanmak istiyordum ama olmadı...Allah acılı ailesine sabır versin, nur içinde yatsın...cenazesiyle ilgili bilgiyi bekliyoruz.
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Arkadaşlar ;
Şimdi Mert ile görüştüm, Necdet Abi' nin cenazesi organ bağışından dolayı yarın sabah alınacakmış, eğer bir aksilik çıkmazsa cenaze yarın ÖĞLEN NAMAZINDAN SONRA GÜLTEPE MERKEZ CAMİİ nde kılınacak, defin işlemi ise BEYKOZ BOZHANEDE olacak.
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Allah rahmet eylesin..
tanışamadım Necdet abiyle. sadece anlatılanlar bile ne kadar iyi sevgi dolu bir insan olduğunu gösteriyor.. İnşallah öyle muamele görecektir. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet etsin hep böle iyi insanlara olan oluyo nedense bi kişi daha eksildik ailesine sabır diliyorum
Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun, herkese sabır diliyorum....
Kaza nasıl omuş bilmiyorum ama taksici yüzünden olmuş galiba. Ben de bu sabah bi kazayı ucuz atlattım taksicinin aynayı uçurdum ama devrilmeden durabildim. nedir bu taksicilerden çektiğimiz ya...
yarın cenazeye llütfen ilgi gösterin arkadaslar... ayrıca cenazeden sonra el sıkısıp bayramlasalım .. birlik olalım .. necdet ve nicelerini yasatalım onun önünde sarılıp bayramlasalım arkadaslar..
Az önce Mücahit ile görüştüm.. Kendisi hala hastanede ve çok üzgün.. Herkese selamı var, iletmemi istedi..
cbrhalil ve ulasılmazzz arkadaslarımızın soylediği gibi, organ naklinden dolayı defin işlemi yarın öğle namazından sonra yapılacak. Ben cenazeye katılacağım, gelme imkanı olan herkesin de gelmesini umuyorum..
tanımasamda 2 gündür tüm mesajları okudum ve gerçekten sevilen bir insanmış
allah rahmet eylesin...hepimizin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm sevenlerine sabır diliyorum
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve dostlarına sabır versin.Kendisini tanımıyordum.Bu kadar seveni olduğuna göre iyi bir insanmıştı.Allah iyi insanları aramızdan geç alsın.Şu bozuk dünyada ve dahada bozulan dünyada onlara çok ihtiyacımız var...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)