Aynı masada yiyip içtiğimiz, muhabbet ettiğmiz birini kaybetmek insanı daha derinden etkiliyor. Çok üzgünüm, Allah rahmet eylesin. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Aynı masada yiyip içtiğimiz, muhabbet ettiğmiz birini kaybetmek insanı daha derinden etkiliyor. Çok üzgünüm, Allah rahmet eylesin. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Haydar Varol
Suzuki DL 650 V-Strom K6
Bahçeşehir / İstanbul
Ailesinin ve Yakınlarının başı sağ olsun Allah sabır versin. Hepimizin başı sağ olsun arkadaşlar. Ben de herkes gibi inanmak istemedim ama haber maalesef doğruydu. Kendisini Hep Güler yüzü, cana yakınlığı saf kalbi ile Hatırlayacağız. Allah Gani Gani Rahmet Eylesin.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ailesınede allah sabırlar versın
hepimizin başı sağolsun
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
allah rahmet eylesin. yakınlarına da allah sabır versin.
herkes uyanacağını tekrar aramızda olacağını düşünüyordu ...
Boyle olmamalıydı ...
allah başta ailesine sonrada bize sabır versin ....
Sessiz ve derinden ....
Mustafa dan sonra şimdide Necdet, ne diyeceğimi bilemiyorum, Göksel cumartesi günü hastaneye gidelim demişti ayaklarım gitmedi kötü bir haber alırım diye gidemedim, ne yazıkki kötü haberi bugün aldım, kimseyi arayıp sormadım sabah siteyi açınca kötü haber karşısında yıkıldım.
NECDET KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Başımız sağolsun Candan, babayiğit, mütevazi bir ağabeyimizi-kardeşimizi kaybettik. ailesine ve hepimize sabırlar diliyorum, Başımız Sağolsun
Poturdak
vallahi sabah sabah ilk kontrol etmek istediğim şey buydu şu anda çok acayip moralim bozuk ne olacak bu dallama araba sürücülerinin yüzünden başımıza gelenler yaaaaaa
ben derim ki en kısa zamanda bütün çevre mt ler birleşip bi metropolde veya bütün metropollerde büyük bi gösteri yapalım ve tüm türkiyeye sesimizi duyuralım artık varlığımızı kabul etsinler ya
necdet kardeşimiz için okadar üzüldümki anlatamam mekanı cennet olsun kalanlara allah sabır versin!
GT650R
alper avatarı siyah yapacağımıza necdet abinin 1 resmini seçip koyalım
pr: abi diyecek bişey bulamıyorum allah rahmet eylesin..yakınlarına sabır versin geride kalanları korusun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Vaybe Nejdet demek bizleri bıraktın gittin.Oysaki kalbimizde umut taşıyorduk cumartesi akşam kardeşlerinle ailenle konuştuk hastanede Nejdet güçlüdür bunu yener dedik,inanmak istemedik akşam haberin geldi yıkıldım.
Senin gibi bir dost tanıdığıma ve seninle birşeyler paylaşmış olmaktan hem mutluyum hem gururluyum.
Allah bu mübarek günde gani gani rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun güzel kardeşim.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
kaza haberini aldığımda elim bi türlü gitmedi klavyenin tuşlarına.... içim acıyor mekanın cennet olsun Necdet abi... hepimizin başı sağolsun... :uzgunum:
Bakışlarım dondu sanki, yüreğim donunca. Nasıl da manasız bakıyorum etrafa. Görmesin istiyorum hiç kimse gözlerimi,görmesin hiç kimse hüzün tanelerimi...
Kadir günü gittiğin yer cennet olsun kardeşim. Seni çok seviyoruz. Diyecek birşey bulamıyorum.
Cüneyt Eralp
allah rahmet eylesin
duyunca yıkıldım dün hastanedeydim %50 demişlerdi kendimi pazartesi iyi haberini alırız diye hazırlarken bu haber
çok fenayın çok
allah geride kalanlara sabır versin...
japondan şaşma,çine bulaşma........
geçen hafta rumeli toplantısına uğramıştım gittiğim de ayakta bekliyodu.
abi hayırdır nereye dedim.senin geliceğini duydum o yüzden bekledim görmeden gitmiyim dedi.2dakika muhabbet ettik sarıldık öpüştük ve gitti.
insanın hiç aklına gelmiyo işte son görüşü olucağı keşke daha sıkı sarılsaydım sana.
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..
Neşesi ve kahkahasıyla akıllarda kalacak...
Allah bizlere sabır versin..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
13 Şehidimizemi yanalım Necdetin ölümünemi üzülelim ne yapacağımızı şaşırdık bu mübarek günde bunlar olmamalıydı, bu olayları allaha bağlayanlara da şaşırıyorum.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Allah rahmet eylesin Necdet abimize ve kalanlara sabır versin.. Eşine, 2 çocuğuna dayanma gücü ve birlik nasip etsin..
Az önce Mücahit ile telefonda görüştüm, kendisi şu an hastanede. Organ nakli konusunun netlik kazanmadığını söyledi.. Organ nakli için geç kalınmış oluyor gibi geliyor bana ama doktorlardan iyi bilemem sonuçta.. Organ nakli kararına göre cenaze işleri kararlaştırılacak, bilgi alır almaz buradan paylaşacağım.
Son yolculuğunda onu yalnız bırakmayalım arkadaşlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)