@mete_han
Fotoları koymuşsun kardeşim gözlerim doldu inan... Hadi! Necdet! Sen güçlü adamsın yen şunu, sevindir bizi kardeşim...
@mete_han
Fotoları koymuşsun kardeşim gözlerim doldu inan... Hadi! Necdet! Sen güçlü adamsın yen şunu, sevindir bizi kardeşim...
Cüneyt Eralp
çok üzüldüm pazartesi kandil arkadaşlar duaların kabul olduğu bi gün kurtulması için dua edicem ailesine ve yakınlarına allah sabır versin o yoğun bakımı hayırlısıyla atlatır inşallah
Beklemek beklemek beklemek,yüreklerimiz sizinle,sağlıcakla aramıza dönmenizi bekliyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Necdet abi ile ne güzel geziydi o.
Necdet abi güçlüdür aramıza dönücek daha güzel geziler yapıcaz iyişallah.
Aklımız dualarımız onunla elimizden başka birşey gelmiyor.
Birkaç gün bekleyeceğiz doktorlar yaşanan darbe nedeniyle 2 gün Necdet abiyi uyutacakmış daha sonra durumunu kontrol edecekler.
Ve iyi haberlerini alacağımıza inanıyorum.
necdet abiye daha önce bende artçı oldum çok dikkatli kullanır.çok şaşırdım ve üzüldüm.Acil şifalar diliyorum.umarım en kısa zamanda iyileşir.
Bizi üzmez Necdet abi
yoğun bakımdaki insanlar sevdiklerinin çoğu ne taraftaysa o tarafa gitmek isterlermiş kendisini tanımıyorum ama sevdiklerinin çoğunun bu tarafta olduğu kesin hadi inşallah be
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
Necdet abiyle tanışma fırsatımız olmadı, kendisine acil şifalar diliyorum.
Yukarda atılan Çanakkale gezisi fotoğraflarında elinde görünen kaskı araştırdım.Kask Suomy, modeli de trek.Suomy gayet kaliteli bir marka, bu durumda (biraz da önceki sayfalarda yazılanlara göre yorum yaparsak) darbe vizöre yakın biryerden gelmiş muhtemelen.Yoksa baş yaralanması olmazdı diye düşünüyorum...Tabi bunlar sadece varsayım, kazaya ait detayları bilmeden yorum yapmak doğru değil belki de...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Nebileyim cangardaşım,Aslında merdivenleri çıkarken önümde güvenlik'e sordum;görüşemezsin ama ailesini ara dedi.Bende ailemi nasıl bulurum? derken motora bindim,hastanenin çevresini dolandım ama kimseyi göremedim.Hani zorlasam herkesi bulurdum ama belki cesaretsiz olduğumdan girişemedim.Benden daha güçlü olan bi kardeşimi bulmaya çalıştım.Fiziki her şeye katlanabilirim ama buna çok zor be kardeşim! Manen abimin hep yanındayım,herzaman abim! Herzaman abim!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Arkadaşlar görüyorum ki çok sıkı dostlukların kurulduğu bir gurubun pasif bir üyesiyim.Ama kendimi şanslı kabul ediyorum.İnşallah bir gün tanışırız.Necdet kardeşimize gelince elimizden dua etmekten başka yapacak bir şeyin olmadığını görüyorum.Rabbimden dileğim bu aziz mübarek ayın yüzü hürmetine dualarımızı kabul eder ve Necdet kardeşimizi inşallah ailesine ve sevenlerine bağışlar.
Çok üzüldüm
Rabbim insallah şu mübarek aksamların yüzü suyu hürmetine Güzel abimizi bize ailesine ve cocuklarına bagıslar insallah.
"""Sen o kadar büyüksün ve o kadar merhamet edersinki şu günahkar kullarına, Merhametini kapılarını bilsek meczup olur çıkarız şu fani dünyada..
Rabbim sen şu anda içi acıyan, gözleri yaş ile dolan ve senin ol emrini bekleyen yüzlerce insanın yüreğinden geçen hayatını bağışla bu güzel abimizin. Sen ona merhamet eyle. Sen ona rahmetinle mağfiret eyle ve biz sevdiklerine bağışla ey güzel rabbim.. Sen ki Rabbül Alemin'sin.. Kaldıki su kalbi sızlayan kullarının belki birinin gönlündeki senin sevgisi hatırına bu abimizin hayatını hayırlı eyle.. Onu sevdiklerine bağısla..
Amin.."""
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Büyük geçmiş olsun.
Bir duanın, gerçekten kalpten edilen bir tek dua ile bile gece gündüze, gündüz geceye döner ki, yüzlerce kalbin duasıyla arkadaşımızın çabucak iyileşeceğine eminim. Dualarımız seninle...
allahım NECDET abi için dualarımız... motorumu satana kadar hep beraber gezilere katılırdık.. böyle tecrübeli bir insanın kaza yapması zordur ama kaza yaptırlılmak zorunda kalması basittir. bütün dualarımız seninle abi...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)