Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
150 kişi değil mete abi bütün üyeler toplanıp gidelim inşAllah, hele bi hayırlısıyla ayağa kalksın sapasağlam olsun da, beykoz'a bağlı öğümce köyünden kendisi, onların köyüne gezi bile düzenleriz.
inşallah iyleşir allah onu sevdiklerine bagışlar duydugumdan beri haber bekleyip du ediyorum
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
büyük geçmiş olsun,geçirdiği ameliyat çok ağır uzun bir süre kendini toparlaması sürecektir. çok yakından tanımasamda bir kaç gezide tanışma fırsatımız oldu kendisi full koruma gezen bir abimizdi. ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
şuanda yapabileceğimiz en iyişey dua etmek rabbim yardımcısı olsun.
hepimizin başına gelebilir.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tograflar.html
Necdet abinin Çanakkale fotoları burada....bakmak isteyen olursa buyrun...
.................................
abiii gerçekten geçmiş olsun inşallahı maşallahı yok bilesin seni en yakın zamanda aramızd gormek istiyoruz.... bilesin sen çıkınca buralara gelince tekrarr bizimle konusunca bakacagız bunlara ve sadece gülümseyecegiz çünkü sen aramızda olacaksım...
Honda Falcon NX4
Honda Today
Mete abi sana pm attım ??
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ok dostum...Necdet abinin kaskı ne diye sormuştun cevap attım...bilmiyom işin aslı...dikkat etmedim nedense...eğitimli çok nizami biriydi...darbe şiddetli olunca kaskda fayda etmiyor dostum...öyle bir ters düşme yaşarsın ki kafana bişey olmaz boynun kırılır...bizden uzak olsun öle şeyler...
Çok büyük geçmiş olsun.
Umarım yoğun bakımdan çıkar, acil şifalar diliyorum.
Öncelikle bugün onun için dua ettim umarım allahım bizleri duyar :( Umarım bir an önce geçmiş olur :( Bu arada Vay bee suomy ile böyle olursa diğerleriyle kimbilir ne :( :(
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
necdet abi.... MT sayesinde tanıdığın en kral insanlardan birisi. olumsuz bir şey düşünmek istemiyorum. lütfen abi lütfen...
==============================
==============================
Bugün Etfal'e gittim.13:00 sıralarında,baktıö tanıdığım arkadaşların motorunu göremedim.MOtoru parkedip içeri girdim,danışmada uyuyan temizlik görevlisi abyi uyandırıp,"Abi dün gece bi abimiz motosiklet kazası geçirdi,kendisini nasıl görebilirim?" diye sordum,"Sağdan gir ilerde sor" dedi.Sordum;yanına gidemezsin dediler,"ailesini nasıl bulabilirim?"dedim,"sorman lazım." dediler.Çıktım,mototruma bindim,hastanenin etrafında 3 tur attım,bizden kimseye rasylayamadım.Çok üzüldüm,çok üzgünüm,umutluyum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
inanamıyorum yaa İçimden bi parça koptu sanki... İst da en Tanıdıgım en cok sevdigim tek insandı kendisi.. İçi kıpır kıpır Bol sohbet bi insan işte... Geçen sene Gezime Katılmıstı Bu Senede Görüşmütük daha 1 ay bile olmadı... Allah'tan ümit kesilmez diyerek Güzel ve mutlu haberlerini Bekliyoruz Necdet abiciğim...
Yine Geleceksin Buralara Yine Güzel Vakitler Geçireceğiz Seninle...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
boğuldum sıkıldım daraldım nefes alamıyorum evde ya ben...saat şu an 00.00 galiba...00.30 da yarımda Şişli Etfalde acil önünde olucam...
cbf 150 siyah...537 335 22 33...son gelişmeleri anlatırım...gelmek isteyende gelsin ...
Allah ailesine sevenlerine baışlasın acil şifalar versin iyi haberini bekliyoruzzz
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)