Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun vatana millete. Şansı bol tüm arzuları tüm istekleri olsun.
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun vatana millete. Şansı bol tüm arzuları tüm istekleri olsun.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Allah sizinle büyümesini nasip etsin.Nazarlardan korusun.
[COLOR="Purple"][I]YALANLA YAŞAYAN DOĞRUYU ANLAYAMAZ.YALAN KONUŞAN ÇOK ALDANIR.[/I][/COLOR]
Maaşallah ALLAH analı babalı büyütsün
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Çok tatlı maşAllah, barekAllah ,görmeyeyim yakından ısırırım o yanakları
Yakın bir tarihte nasıl olsa görürüm cimcimeyi.Kovalamamada gerek yok,nasıl olsa kucağımdan inmedi zamanında.O gün hastayım diye düzgün sevemedim,şimdi yanaklar ısırmalık olmuş.Nazar değmesin inşallah!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ALLAH analı babalı büyütür inşallah, sağlık sıhhat içinde büyür inşallah.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
abim ismi gibi çok şeker Hayrünnisa Hanım 41 Kere maşallah Allah Nazarlardan Korusun
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
Maşallah çok tatlı Allah anneli babalı büyümesini, vatanına milletine yakışan bir fert olmasını nasip eder inşallah... Allah nazarlardan saklasın.
By Hirkil
öfff çok tatlı yaa bende istiyorum bundan maşallah
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Toprağım Maşallah ALLAH cc nazarlardan korusun .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Erhan.Maaşallah diyorum ne kadar büyümüş. Metehan seninki zaten tam abla olmuş artık maaşallah.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
cerrahi kahvaltı topiğine bekleniyorsunuz canım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)