Allah analı babalı büyütsün..Allah bagışlasın..
Allah analı babalı büyütsün,Allah bagışlasın..
Allah analı babalı büyütsün..Allah bagışlasın..
Allah analı babalı büyütsün,Allah bagışlasın..
yaw super yaw allah analı babalı Buyutsun hayırlı Evlat eylesın allay yar ve yardımcısı Olsun hepinizin..!
gözün aydın abi..allah analı babalı büyütsün..evladın dert görmez inşallah..motor sevgisinden mahrum olmaz inşallah..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Allah analı babalı büyütsün.Aslıda bende gözlerinden öpüyoruz ufaklığın Erhancım.Eşini ve seni tebrik ederiz.darısı başımıza.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Allah(C.C) bağışlasın maşAllah çok güzel bir bebek ismini de çok güzel seçmişsiniz hayırlı olsun
hayırlı bir evlat olmasını dilerim... hayat bu işte;bi yanda necdet bi yanda küçük cerrahi... hem aynı anda üzülüp hemde aynı anda umutlanabiliyoruz.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
allah analı babalı büyütsün...
Arkadaslar,
Allah hepinizin o güzel gönüllerinizden razı olsun.
O kadar güzel sözler söylemişsiniz ki benim bunlara verilebilecek kelime dağarcıgım yok inanın.
Cahil aklımdan gecebilecek en güzel dua ve güzel sözleri sizlere ettiğimi bilin yeter. Elimizden ve gönlümüzden de bu geliyor.
Hepiniz Allah'tan razı olan kullardan olmanız temennim ve dua'm ile...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Alllah bağışlasın cerrahi hiç bahsetmemiştin. çok şaşırdım
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Allah bağışlasın.Allah analı babalı büyütsün.Çoooooooooooook şeker yaw
allah analı babalı büyütsün.gerçekten çok tatlı bi bebek.
Dünyanın engüzel olayı allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün.Hayırlı uğurlu olsun.
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
annaaa
erhancım hayırlı uğurlu olsun, haberimiz yoktu yaa
allah analı babalı büyütsün akıbeti de hayırlı olsun inşallah
GKN MOTORS
allah analı babalı büyütsün...
ilk söylediğinde çok sevindim ne mutlu sana....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İlk duyudğumda da sevinçten delirip nasıl kutlayacağımı bilememiştim, şimdi fotoğrafları görünce de ayrı bir mutlu oldum...
Tekrar tebrik ederim, umarım uzun yıllar boyunca, mutlu, sağlıklı, umut dolu, birlikte bir yaşam sürersiniz...
En kısa sürede görüp mıncıklayıp, sevebiliriz umarım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hyırlı olsun. allah hayırlı ve uzun ömür versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)