Melek gibi melek! Şunun güzzelliğine bak,kurban olur Oğuz amcası O'Na.Allah bağışlasın kardeşim,Ananlı Babalı uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum yeğenime
Melek gibi melek! Şunun güzzelliğine bak,kurban olur Oğuz amcası O'Na.Allah bağışlasın kardeşim,Ananlı Babalı uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum yeğenime
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Tebrik ederim kardeşim. Allah(c.c.) Analı babalı büyütsün.
İnşallah...vatanına, anne-babasına layık bir evlat olur.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
erhan kardeş allah analı babalı büyütsün
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
allah analı babalı büyütsün büyüyünce benimki gibi motorcu olurmu acaba
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
şimdi sana tahmin ediyorum ki 15-20 tane farklı renklerde zıbın gelir...kolleksiyon yaparsın artık...
şimdi bi iletişim olmaz cerroş...biraz bekle...en az 2 ay sonra...ir tebessümle başlayan diyaloğunuz bir ömür boyu devam edecek...ve unutma kızlar babalarını daha fazla sever...ana doğurur çileyi o çeker...babalar sevilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şansı bol,sağlıklı ve uzun bir yaşmaı olsun.Ülkesine, ailesine ve tüm insanlığa faydalı bir kişi olarak yetişsin.
Cerrahi kardeşim, nihayetine hayırlısı ile ermişsiniz, Allah analı babalı büyütsün
Poturdak
Anaaaa ne tatlı bi çilek oo öle Dostum yüce Rabbimizin en büyük mucizelerinden birine nail olduğun için ne mutlu sana Allah bahtını kaderini güzel etsin analı babalı büyütsün. İsmide Ayşe annemizin ikinci ismi çok anlamlı tebrik ederim.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Mevlam, hayırlı, sağlıklı bir ömür versin, ismiyle yaşasın inşaAllah. Annesini ve babasını da tebrik ediyorum, gözünüz aydın, güle güle büyütün.
Tüm arkadaşlara katılıyorum ; Alllah sizle beraber küçük kızımıza da mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin...
Erhan kardeşim inan çok sevindim....allah analı babalı büyütsün kardeşin...allah nazarlardan saklasın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
allah analı babalı büyütsün inşallah..
Allah analı, babalı büyütsün. Çok tatlı maşallah. Allah nazardan korusun.eee hani şekerimiz isteriz şekerimizi . (bizim oralarda yeni doğan bebeklerin sahiplerinin kapısına taş atarlar. Sahibi şeker veya çikolata dağıtsın diye. ) Gerçi zamanla bu eski adetler kayboldu.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Allah analı babalı büyütsün Erhan abi. Dertten kederden uzak, sağlıklı huzurlu bir ömür onun olsun. Allah nazardan saklasın miniğimizi....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hemen bi üyelik açalım minik cerrahi diye
abi allah analı babalı buyutsun.ömrü hayırlı , sağlıklı ve uzun olsun inşallah
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Allah analı babalı büyütsün, maşallah nazardan saklasın
çok tatlı allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)