nerde bu adam dıye kımse merak etmedımı ya
Reklamlar
-
01 Şubat 2008, 16:08
atcı06 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun biraz altan almak lazım çok dikkatli olalım arkadaşlar kazasız belasız sürüşler
teşekkür ederim dostum ama insan bir ton küfürn üzerine allah lı kitaplı küfür yerse inan bana sende duramazsın
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Reklamlar
-
01 Şubat 2008, 16:40
Atilla baska olmak üzere espiriye vurmuslar ama baya baya ciddi bir durum cok gecmis olsun.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
01 Şubat 2008, 17:48
zenon adlı üyeden alıntı
Atilla baska olmak üzere espiriye vurmuslar ama baya baya ciddi bir durum cok gecmis olsun.
tesekkur ederım dostum saol
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
24 Şubat 2009, 13:33
geçmiş olsun
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
24 Şubat 2009, 13:44
Abicim geçmiş olsunda hata sende . Kola Şişesini ne ayağına fırlatıon adamın , geçirsene alnının ortasına Allah beterinden korusun. Acil Şifalar diliyorum.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
-
24 Şubat 2009, 14:56
Abi ne zamanh oluyor bu olay bize sözün var unutma Daha bizi evlendirecektin cok geçmiş olsun
-
24 Şubat 2009, 15:06
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler. |
|
|
konu'nun üzerinden yaklaşık iki sene geçmiş.Bu sebeple konu kilitlenmiştir.Ayrıca yaralanan arkadaşa geçte olsa geçmiş olsun dileklerimi ileteyim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)