nerde bu adam dıye kımse merak etmedımı ya
Reklamlar
-
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsınız
Reklamlar
-
spedy1 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsınız
teşekkür ederim dostum saol şimdi çok iyiyim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
çok geçmiş olsun atilla, çok ucuz atlatmışsın.. ama kardeşim değer mi bir kola şişesi için bu tip olaylara... alttan alsaymışsın, kola şişesini yere atmasaymışsın daha mı kötü olurdu yani...
böyle sudan sebeplerden insanların yaralanmasına, birbirini öldürmesine hiç anlam veremiyorum çok yazık gereçten de.. kim bilir sevdiklerin ailen nasıl üzülmüştür.. onları üzmeye değer mi ki...
neyse tekrar çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle birşey başına gelmez..
-
ilnapoli adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun atilla, çok ucuz atlatmışsın.. ama kardeşim değer mi bir kola şişesi için bu tip olaylara... alttan alsaymışsın, kola şişesini yere atmasaymışsın daha mı kötü olurdu yani...
böyle sudan sebeplerden insanların yaralanmasına, birbirini öldürmesine hiç anlam veremiyorum çok yazık gereçten de.. kim bilir sevdiklerin ailen nasıl üzülmüştür.. onları üzmeye değer mi ki...
neyse tekrar çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle birşey başına gelmez..
dostum olay kola şişesi muhabbetınden 2 gun sonra oluyor.eleman allah kıtap küfür etti bende saldırdım saglam birkaç tane attım ama bıçagıda yedım gormedım gorseydım olay daha farklı olurdu neyse kapandı gitti.ben şimdi iyiyim saol
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
gecmıs olsun en kısa surede motorla turlara baslamadan dılegıyle tekrar gecmıs olsun
-
erman_erkan adlı üyeden alıntı
gecmıs olsun en kısa surede motorla turlara baslamadan dılegıyle tekrar gecmıs olsun
heheheee erman adamım ameliyattan 8 saat sonra pindim yine motoruma iyi dileklerin için teşekkür ederim
-
-
Motorda bişi varmı paşam
-
çok geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış sinop gibi sakin biyerde böyle bir olay hayret vallahi .bu arada polis yakaladımı?.................leri cezasız kalmasın yav .allah korumuş ne diim ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
-
-
-
-
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
isyan derken bende onu kestetmıstım
-
-
abi geçmiş olsun ya şimdi gördüm abi sende bıçak darbesi ters tepki yapıyor heralde doktorları bilem güldürmüşsün
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
abi geçmiş olsun ya şimdi gördüm abi sende bıçak darbesi ters tepki yapıyor heralde doktorları bilem güldürmüşsün
saol naber nasıl gıdıyo
-
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
geçmiş olsun biraz altan almak lazım çok dikkatli olalım arkadaşlar kazasız belasız sürüşler
-
cok gecmıs olsun...fotolarda ıyı yane...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
-
çok geçmiş olsun 4.fotoya bayıldım
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)