nerde bu adam dıye kımse merak etmedımı ya
Reklamlar
-
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Reklamlar
-
arkadaşım bu gibi oalylar benimde başıma çok geldi ama allahın sevgili kulumuşuz ki zara görmedik sen motora bişi olmasın deöişsin ama kendi kaportanı çizdirdin nasıl olcak bu iş ikinci el oldun artık tamir gördün nasıl açıklıycn bunu ama aramızda olmana çok sevindim hayat dolu biri olduğun resimlerden belli tekrar geçmiş olsun
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
arkadaşım bu gibi oalylar benimde başıma çok geldi ama allahın sevgili kulumuşuz ki zara görmedik sen motora bişi olmasın deöişsin ama kendi kaportanı çizdirdin nasıl olcak bu iş ikinci el oldun artık tamir gördün nasıl açıklıycn bunu
ama aramızda olmana çok sevindim hayat dolu biri olduğun resimlerden belli tekrar geçmiş olsun
benım piyasam asla düşmez aksine kızlar çizik erkeklerden daha çok hoşlanıyo dostum hehe senım için sorun yok bana aksesuar oldu bunlar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
benım piyasam asla düşmez aksine kızlar
çizik erkeklerden daha çok hoşlanıyo dostum hehe senım için sorun yok bana aksesuar oldu bunlar
abi cocuklara kotu ornek olur bu laf
true love..
Drift Religion
-
-
ya ATİLLA abi büyük geçmiş olsun yaaa nasıl üzüldüm ya tekrar tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda görüşelim inşallah.
-
çok geçmiş olsun kardeş olaydan yeni haberimiz oldu.
-
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
benım piyasam asla düşmez aksine kızlar
çizik erkeklerden daha çok hoşlanıyo dostum hehe senım için sorun yok bana aksesuar oldu bunlar
çizik derken
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Büyük geçmiş olsun. Bende böyle kanımın beynime sıçradığı anlar oluyor benzer hususlarda. Ama beni bişi tutyor sonra da kendimi yiyorum. Niye bişey yapmadım diye.
Senin başına gelen tarzda olayları okudukçada, beni tutan o adını bilmediğim şeye teşekkür ediyorum. Biliyorum çooook zor ama serinkanlı olmak lazım.
O magandayı sen o gün eşçek sudan gelene kadar pataklasaydın, yada elindeki bıçağı alıp bir güzel benzetseydin, o herif seni takip eder 1 kaç gün sonra arkadan bıçaklardı. Yani magandaya çattınmı, nefsine hakim olup geri durmak gerekiyor. Adamaı dövmek de para etmezdi onu demek istiyorum.
Tekrar geçmiş olsun
Motorunuzu trafikte bir taşıt gibi kullanın ki, diğerleri de size taşıt gibi davransınlar.
-
-
geçmişolsun,normal insan çok azaldı.
-
namk adlı üyeden alıntı
geçmişolsun,normal insan çok azaldı.
saol arkadasım teşekkür ederim kesınlıkle haklısın normal insan kalmadı gibi bişey yaw.millet deliye biz akıllıya hasret
-
-
GKN adlı üyeden alıntı
gonuşma lenn
abi göster göster bakarıss
ama namahrem yerlerinde cızık varsa
aYe ye göster
bu arada daha önce geçmiş olsun demişimdir ama
gende tekrardan diyim
gerçi toparlanmışsın ama
aman dikkat kardeşim, allah korumuş..
toparladık allaha şükür ya sağolasın. bu arada çizikler sağ ve sol bacağımda göğsümde kafamda ve parmağımda ama kavga da meydana gelen sadece sağ bacagımdakıler ve göğsümün altındakıler diğerlerinin hikayeleri komik
-
-
-
buyuk geçmiş olsun. ama nası da hemen ayaa kaldın be aabi görende elma soyarken elini kestin sanıcak ne salam bünyen varmış
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
-
volkan tantürk adlı üyeden alıntı
buyuk geçmiş olsun.
ama nası da hemen ayaa kaldın be aabi görende elma soyarken elini kestin sanıcak ne salam bünyen varmış
herşey ben 3 yaşımdayken başlamıs dostum ben 3 yaşımdayken bi hastalık geçrmişim daktır lar bana 6 ay ömür biçmişler en sağlamından ama bişey olmamaış ölmemişim hakketen doğru bak ondan sonra bir çok kaza atlattım ama allaha şükür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)