geçmiş olsn Allah korumuş...
hemşom geçmiş olsun allah korumuş bizim memlekette böyleleri nasıl barınıyo ya
tesekkur ederım kemal kardes saolasın gorusmek uzere
evet dostum verılmıs sadakamız varmıs dıyelım tesekkur ederım
ne bılım dostum ben ..pneler cıkıyo ıste bırı bıtse dıgerı baslıyo saol tesekkur ederım elbet kökü kazınır bı sekılde
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
kanka seni yaralayana ne oldu şimdi napıyor...cezaevine girdimi...
sen nasılsın paşam...ağrı sızı varmı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun....yakalandımı serseriler ?? ne yaptılar aynen arka kapıdan ....
abi geçmiş olsun hayırlı bayramlar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
yau daha neler duyacaz atilla geçmiş olsun kardeşim.sinop konusunda bathu haber vermese yinede bilemeyecektimçok şaşırdım dğrusu tekrar geçmiş olsun kardeşim.şimdi iyisin değilmi ?
zx-6r namı diğer 636...
Atilla geçmiş olsun sevgili kardeşim. Öğrenince çok üzüldüm.
Çok geçmiş olsun . Aslında Tirajı komik bir olay. Tam Kara mizahlık . Ne günlerde yaşıyoruz. Tekrar çok geçmiş olsun
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
geçmiş olsun kardeş,artık bu şehir magandalarına birilerinin dur demesi lazım.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
çok geçmiş olsun abicim bu serseriler için en iyisi biber gazıdır söyliyim. adamın gözüne sık ondan sonra istediğin kadar döv.vur kafasını duvara
Çok geçmiş olsun Ati....Ancak hastaneye yaralandığın için değilde bi Fatih ÜREK'SEL operasyon için yatmış tavrı sezdim fotoğraflarda
geçmiş olsun Atilla abim
hastaneyi birbirine kattığın belli
facebook.com/kaskafa
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
çok çok geçmiş olsun.kola şişesi he :D şişiyi ben olsam yuttururdum
cok gecmiş olsun yaw Allah korumus dikkat edin kendinize yaa
bir kişiye bişe olduğunda hepimiz üzülüyoruz biliyosunuz
bizi üzmeye hakkınız yok kardesim dikkat edin kendinize yahuuu
bu arada sölemiyim sölemiyim dedim ama sölemeden gecemicem pozlar süper ötesi bi lahmacuncu vardı hani babası yamaha bayiisi acacaktı ona ordan kalma bişeler var sizde baska pozlarda gördüm dü de
nese cok uzadı yaaww COOK GECMİŞ OLSUUUNN
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)