ayağına fırlatılan şişe kırıklarını toplasaydın, biz onu münasip yerlere yerleştiririk...memlekette cam kumbarası oldukça az çünkü!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
dostum geçmiş osun.bundan sonra kasayla bıraksalar karışmazsın sanırım
kurtlar vadisi ve türevleri diziler kendine çeki düzen vermezse bu gibi olaylar eksil olmaz ...
arkadaşım geçmiş olsun ama yinede biraz dikket edelim 3-5 kuruşlık motosiklet için değmez biraz geniş düşünün sevdiklerinizi, kendizinizi .......
merak etmeyin dinsizin hakkından imansız gelir zaten.
asıl hesap gününde herkes hesbını sorar ve sonuna kadar alır.biz buna ,inanır bunu söyleriz...eğer (haşa)Allah'ın adaletinden şüphemiz olsa caddelerde kan gövdeyi götürürdü.bir kötü bakışın bile hesabı sorulacaktır...
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
geçmiş olsunn :(
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
dostum gecmis olsun,desene iyi siyirmisin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım Neşeni ömrün boyunca kaybetme göğsüne vurmuş şerefsiz ve çok ucuz sıyırmışsın ki bu herifçioğlunun bilinçsizce ve içgüdüsel sallamasını gösterir. Her neyse, kurtulmuş olman çok sevindirici Bu DELİKAN lı, hiç bir şey olmamaış gibi aramızda gezerler. Hepimiz dikkatli olalım. Korumalarınızı giyin ondan sonra ne istiyorsanız yapın, özellikle Kaskınızı
Eklemeden edemedim, en sevdiğim 2 kardeşimi Bıçak denen ilkel silah aldı aramızdan. Dalyan gibi iki yiğit. Kalleş bir Silahtır, çıkarıldığını görmezsin, uyarı yapmaz, sallanır ve Cana gelir, insan evladının ürettiği en acımasız nesnedir. İlk silahlardan Odunu-sopayı görebilirsin en azından ama Bıçak sinsi bir suikast aletidir. Bunu kullanabilecek kadar vicdan yoksunu katil zihniyetliler aramızda!! Birini hışmalayacaksanız amman sinirlerinize hakim olun. Zemini, zamanı ve şeklini sizin seçmediğiniz bir dövüşe girmemeye çalışınız.
büyük geçmiş olsun kardeş
Poturdak
geçmiş olsun kardeşim geçen gün bizim bi abiyide scooterda düşürüp dövmişler bu aralar böyle olaylar çok oluyor fazla takışmamak lazım dicem ama olmuyor motorun çantasında veya scooter varsa kırma bi tüfek sokuşturmak lazım olası bi tehlikeye karşı
gecmıs olsun kardes.benımde basım dertte buaralar.konuyu anlatmayacam.yalnız bırseyı ogrendım.sabır sabır.
evet kesınlıkle ole ama ınsanın da sabrı bıyere kadar tesekkur ederım
haklısın abı teşekkür ederım ıyı dıleklerın ıcın ama bazen sen ne kadar uzak durmaya calıssanda gelıp buluyor ben bıcagı gormedım gorseydım yakın dovusmezdım o kadar kolay deıl ama oldu ıste
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
abi yeni aklıma geldi en iyi çözüm biber gazı uygun bi yere rahatlıkla çıkarabileceğiniz hemen bir tehlike olduğu zaman sıkın adam kör oluyor yerde kıvranırkende sizde boş durmayın
Allah korumuş ya. Çok geçmiş olsun ucuz yırtmışsın valla.
Bu arada fotolara koptum.
Acil şifalar dilerim...
Okan ACAR
tesekkur ederım dostum sagol aynen valla verılmıs sadaka mız varmıs
tesekkur ederım sagolun
tesekkur edrım saolun
evet haklısın ama bu ulkede cezaı yaptırımlar agır olsa ve zırt pırt af cıkarmasalar bu kadar vahım olaylar emın ol cok azalacaktır ama nerde tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın
emın ol aynısını yıne yaparım saldırırım ama bu sefer hayvan terlı emın ol hazırlıklı olurum bu sefer
abı bıdahakıne ınsallah artık onumuzdekı bıcaklanmalara bakıcaz
dostum bı ozellıgı yok o an solım dedım kıskanmadım hanı bızde enısteyle tanısırız dıye dedım ve sıtede bayan olarak bı senı tanıdım tubı ayıpsın yanı
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın
tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın ama elemanın bıcak cekecek kadar delıkanlı oldugunu tahmın edemedım
hehe metehan abı sakacı ınsan senı cakı mı puhahahaaaa bu saatten sonra bıcagın tadına da baktık cakı mı one yawtamam abı bakıyorum sımdı
kırmızı bıber mı yoksa yesıl bıber gazımı alcaz ve bu gazın dolum tesısı varmı varsa nerde
abıben daha onceden uyeyım ama ne nıck nede sıfre hatırlayamıyorum ve yenı kayıt ıcın aynı hotmaıl adresımı vermek zorundayım kullanılıyor dıyo moderator arkadaslara bı solesen de bana sıfre ve kullanıcı adımı bı maıl yapsınlar metehadro abey
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hayat bu bazen istenmeyen olaylar yaşanıbiliyor bu gün senin başında olan yarın bize omayacak değildir allah hepimizi korusun bu tip olaylardan ..uzak durmak en iyisi ama nekdar uzak olabilirizki burası hayatın kendisinden .. kendine iyi bak ati görüşürüz umarım kısa zamanda belki hafta içi gelirim sinopa
arkadaşı tanımıyorum çok geçmiş olsun..
fakat burda insanı düşünceye sevkeden ve ders almamız gereken bi olay gerçekleşmiş..
bir şişe yüzünden insanın başına neler gelebiliyor..
diger bir başlıkta da bir arkadaş araba sürücüsüne ^^beni niye sıkıştırıyorsun?^^ demiş ** sadece bir cümle** adam da arkadan tamponu dokundurmuş motorcu kardeşimize ve metrelerce sürüklemiş ..
yani hayat pamuk ipligine bağlı..
çok anlık olaylar bunlar
çok sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok sanırım
ALLAHım sen bizi kazadan beladan koru ya rabbim..
gecmis olsun
serefsiz pıc ortada yokmu?
sıkayetcı olmadın mı abıcım bence allahından bulsun hınc alıcam deme yüce adelete bırak aklı basına gelsin ıcerde onu oturturlar şişe üstüne
kakdeş cok cok buyük grçmiş olsun ya aman ıyı olda bunlar ınsanoglu için normal şeyşer ALLAH DAHA BETERINDEN SAKINSIN TEZ ŞEFAŞAR DIYORUM. A.E.O
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)