Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

nerde bu adam dıye kımse merak etmedımı ya

REKLAM ALANI
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ıyıyım ya duzeldım o resımler amelıyattan bırkac saat sonra cekıldı puhahahaaatesekkur ederım dostum bu sene fuarda olursanız sıze hayatımın anlamını tanıstırıcam hehe
    Neden özellikle bana dedin bunu Kıskanıyor musun Biz de geliriz umarım Ben de tanıştırırım
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ayağına fırlatılan şişe kırıklarını toplasaydın, biz onu münasip yerlere yerleştiririk...memlekette cam kumbarası oldukça az çünkü!!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum geçmiş osun.bundan sonra kasayla bıraksalar karışmazsın sanırım

kurtlar vadisi ve türevleri diziler kendine çeki düzen vermezse bu gibi olaylar eksil olmaz ...
    arkadaşım geçmiş olsun ama yinede biraz dikket edelim 3-5 kuruşlık motosiklet için değmez biraz geniş düşünün sevdiklerinizi, kendizinizi .......
    merak etmeyin dinsizin hakkından imansız gelir zaten.
    asıl hesap gününde herkes hesbını sorar ve sonuna kadar alır.biz buna ,inanır bunu söyleriz...eğer (haşa)Allah'ın adaletinden şüphemiz olsa caddelerde kan gövdeyi götürürdü.bir kötü bakışın bile hesabı sorulacaktır...
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    geçmiş olsunn :(
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    dostum gecmis olsun,desene iyi siyirmisin
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım Neşeni ömrün boyunca kaybetme göğsüne vurmuş şerefsiz ve çok ucuz sıyırmışsın ki bu herifçioğlunun bilinçsizce ve içgüdüsel sallamasını gösterir. Her neyse, kurtulmuş olman çok sevindirici Bu DELİKAN lı, hiç bir şey olmamaış gibi aramızda gezerler. Hepimiz dikkatli olalım. Korumalarınızı giyin ondan sonra ne istiyorsanız yapın, özellikle Kaskınızı

Eklemeden edemedim, en sevdiğim 2 kardeşimi Bıçak denen ilkel silah aldı aramızdan. Dalyan gibi iki yiğit. Kalleş bir Silahtır, çıkarıldığını görmezsin, uyarı yapmaz, sallanır ve Cana gelir, insan evladının ürettiği en acımasız nesnedir. İlk silahlardan Odunu-sopayı görebilirsin en azından ama Bıçak sinsi bir suikast aletidir. Bunu kullanabilecek kadar vicdan yoksunu katil zihniyetliler aramızda!! Birini hışmalayacaksanız amman sinirlerinize hakim olun. Zemini, zamanı ve şeklini sizin seçmediğiniz bir dövüşe girmemeye çalışınız.
    büyük geçmiş olsun kardeş
    Poturdak

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    geçmiş olsun kardeşim geçen gün bizim bi abiyide scooterda düşürüp dövmişler bu aralar böyle olaylar çok oluyor fazla takışmamak lazım dicem ama olmuyor motorun çantasında veya scooter varsa kırma bi tüfek sokuşturmak lazım olası bi tehlikeye karşı

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı The massacre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim geçen gün bizim bi abiyide scooterda düşürüp dövmişler bu aralar böyle olaylar çok oluyor fazla takışmamak lazım dicem ama olmuyor motorun çantasında veya scooter varsa kırma bi tüfek sokuşturmak lazım olası bi tehlikeye karşı
    gerek yok ya ben teknıgı buldum zıncırden pantalonuma kemer yaptırıyorum
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    honda dylan
    gecmıs olsun kardes.benımde basım dertte buaralar.konuyu anlatmayacam.yalnız bırseyı ogrendım.sabır sabır.

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı departed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun kardes.benımde basım dertte buaralar.konuyu anlatmayacam.yalnız bırseyı ogrendım.sabır sabır.
    evet kesınlıkle ole ama ınsanın da sabrı bıyere kadar tesekkur ederım

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım Neşeni ömrün boyunca kaybetme göğsüne vurmuş şerefsiz ve çok ucuz sıyırmışsın ki bu herifçioğlunun bilinçsizce ve içgüdüsel sallamasını gösterir. Her neyse, kurtulmuş olman çok sevindirici Bu DELİKAN lı, hiç bir şey olmamaış gibi aramızda gezerler. Hepimiz dikkatli olalım. Korumalarınızı giyin ondan sonra ne istiyorsanız yapın, özellikle Kaskınızı

Eklemeden edemedim, en sevdiğim 2 kardeşimi Bıçak denen ilkel silah aldı aramızdan. Dalyan gibi iki yiğit. Kalleş bir Silahtır, çıkarıldığını görmezsin, uyarı yapmaz, sallanır ve Cana gelir, insan evladının ürettiği en acımasız nesnedir. İlk silahlardan Odunu-sopayı görebilirsin en azından ama Bıçak sinsi bir suikast aletidir. Bunu kullanabilecek kadar vicdan yoksunu katil zihniyetliler aramızda!! Birini hışmalayacaksanız amman sinirlerinize hakim olun. Zemini, zamanı ve şeklini sizin seçmediğiniz bir dövüşe girmemeye çalışınız.
    büyük geçmiş olsun kardeş

haklısın abı teşekkür ederım ıyı dıleklerın ıcın ama bazen sen ne kadar uzak durmaya calıssanda gelıp buluyor ben bıcagı gormedım gorseydım yakın dovusmezdım o kadar kolay deıl ama oldu ıste
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    abi yeni aklıma geldi en iyi çözüm biber gazı uygun bi yere rahatlıkla çıkarabileceğiniz hemen bir tehlike olduğu zaman sıkın adam kör oluyor yerde kıvranırkende sizde boş durmayın

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Allah korumuş ya. Çok geçmiş olsun ucuz yırtmışsın valla.
    Bu arada fotolara koptum.
    Acil şifalar dilerim...
    Okan ACAR

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum gecmis olsun,desene iyi siyirmisin
    tesekkur ederım dostum sagol aynen valla verılmıs sadaka mız varmıs

Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah korumuş ya. Çok geçmiş olsun ucuz yırtmışsın valla.
    Bu arada fotolara koptum.
    Acil şifalar dilerim...
    tesekkur ederım sagolun

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsunn :(
    tesekkur edrım saolun

Alıntı ydanis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurtlar vadisi ve türevleri diziler kendine çeki düzen vermezse bu gibi olaylar eksil olmaz ...
    arkadaşım geçmiş olsun ama yinede biraz dikket edelim 3-5 kuruşlık motosiklet için değmez biraz geniş düşünün sevdiklerinizi, kendizinizi .......
    merak etmeyin dinsizin hakkından imansız gelir zaten.
    asıl hesap gününde herkes hesbını sorar ve sonuna kadar alır.biz buna ,inanır bunu söyleriz...eğer (haşa)Allah'ın adaletinden şüphemiz olsa caddelerde kan gövdeyi götürürdü.bir kötü bakışın bile hesabı sorulacaktır...
    evet haklısın ama bu ulkede cezaı yaptırımlar agır olsa ve zırt pırt af cıkarmasalar bu kadar vahım olaylar emın ol cok azalacaktır ama nerde tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum geçmiş osun.bundan sonra kasayla bıraksalar karışmazsın sanırım
    emın ol aynısını yıne yaparım saldırırım ama bu sefer hayvan terlı emın ol hazırlıklı olurum bu sefer

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayağına fırlatılan şişe kırıklarını toplasaydın, biz onu münasip yerlere yerleştiririk...memlekette cam kumbarası oldukça az çünkü!!!
    abı bıdahakıne ınsallah artık onumuzdekı bıcaklanmalara bakıcaz

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden özellikle bana dedin bunu Kıskanıyor musun Biz de geliriz umarım Ben de tanıştırırım
    dostum bı ozellıgı yok o an solım dedım kıskanmadım hanı bızde enısteyle tanısırız dıye dedım ve sıtede bayan olarak bı senı tanıdım tubı ayıpsın yanı

Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, hayat dolu yüz ifadeniz hiç bitmesin
    cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın

Alıntı muratti_R1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet büyük geçmiş olsun ama kardeşim sende tanımadığın hemde serseri tipli adamla kavga edeceksen üzerinde alet yada elinde güzel bi sopa bari olsun elin oğlunda bıçak var işte o tipleri yanına yanaştırmadan döveceksin yinede allah korumuş tekrar geçmiş olsun
    tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın ama elemanın bıcak cekecek kadar delıkanlı oldugunu tahmın edemedım

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırbac kanka MD de bir fan listesi oluştu...geçmiş olsun dileklerini ilettiler bana...Bir teşekkür edersin artık...yoksa çakı geliyorr...

http://www.motordelisi.com/ftopic-54...rderasc-0.html
    hehe metehan abı sakacı ınsan senı cakı mı puhahahaaaa bu saatten sonra bıcagın tadına da baktık cakı mı one yawtamam abı bakıyorum sımdı

Alıntı The massacre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi yeni aklıma geldi en iyi çözüm biber gazı uygun bi yere rahatlıkla çıkarabileceğiniz hemen bir tehlike olduğu zaman sıkın adam kör oluyor yerde kıvranırkende sizde boş durmayın
    kırmızı bıber mı yoksa yesıl bıber gazımı alcaz ve bu gazın dolum tesısı varmı varsa nerde

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırbac kanka MD de bir fan listesi oluştu...geçmiş olsun dileklerini ilettiler bana...Bir teşekkür edersin artık...yoksa çakı geliyorr...

http://www.motordelisi.com/ftopic-54...rderasc-0.html
    abıben daha onceden uyeyım ama ne nıck nede sıfre hatırlayamıyorum ve yenı kayıt ıcın aynı hotmaıl adresımı vermek zorundayım kullanılıyor dıyo moderator arkadaslara bı solesen de bana sıfre ve kullanıcı adımı bı maıl yapsınlar metehadro abey

Motosikleti
    kymco venox
    hayat bu bazen istenmeyen olaylar yaşanıbiliyor bu gün senin başında olan yarın bize omayacak değildir allah hepimizi korusun bu tip olaylardan ..uzak durmak en iyisi ama nekdar uzak olabilirizki burası hayatın kendisinden .. kendine iyi bak ati görüşürüz umarım kısa zamanda belki hafta içi gelirim sinopa

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı karagullenecati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayat bu bazen istenmeyen olaylar yaşanıbiliyor bu gün senin başında olan yarın bize omayacak değildir allah hepimizi korusun bu tip olaylardan ..uzak durmak en iyisi ama nekdar uzak olabilirizki burası hayatın kendisinden .. kendine iyi bak ati görüşürüz umarım kısa zamanda belki hafta içi gelirim sinopa
    sankı gecen hafta geleceksın gıbı bıseyler dedı bat.hayırlısı dostum herzaman beklerım

arkadaşı tanımıyorum çok geçmiş olsun..
    fakat burda insanı düşünceye sevkeden ve ders almamız gereken bi olay gerçekleşmiş..
    bir şişe yüzünden insanın başına neler gelebiliyor..
    diger bir başlıkta da bir arkadaş araba sürücüsüne ^^beni niye sıkıştırıyorsun?^^ demiş ** sadece bir cümle** adam da arkadan tamponu dokundurmuş motorcu kardeşimize ve metrelerce sürüklemiş ..
    yani hayat pamuk ipligine bağlı..
    çok anlık olaylar bunlar
    çok sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok sanırım
    ALLAHım sen bizi kazadan beladan koru ya rabbim..

gokhan150zat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle
    gecmis olsun

serefsiz pıc ortada yokmu?
    sıkayetcı olmadın mı abıcım bence allahından bulsun hınc alıcam deme yüce adelete bırak aklı basına gelsin ıcerde onu oturturlar şişe üstüne

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı hikayeci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşı tanımıyorum çok geçmiş olsun..
    fakat burda insanı düşünceye sevkeden ve ders almamız gereken bi olay gerçekleşmiş..
    bir şişe yüzünden insanın başına neler gelebiliyor..
    diger bir başlıkta da bir arkadaş araba sürücüsüne ^^beni niye sıkıştırıyorsun?^^ demiş ** sadece bir cümle** adam da arkadan tamponu dokundurmuş motorcu kardeşimize ve metrelerce sürüklemiş ..
    yani hayat pamuk ipligine bağlı..
    çok anlık olaylar bunlar
    çok sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok sanırım
    ALLAHım sen bizi kazadan beladan koru ya rabbim..
    amın dıyelım ustadım ama bazen ınsanı cıleden cıkartıyolar ve bela gelıyo ıste

Alıntı gokhan150zat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmis olsun

serefsiz pıc ortada yokmu?
    sıkayetcı olmadın mı abıcım bence allahından bulsun hınc alıcam deme yüce adelete bırak aklı basına gelsin ıcerde onu oturturlar şişe üstüne
    o geceden buyana hapıste oturuyo gereken yerde dostum saolasın

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

slm

kakdeş cok cok buyük grçmiş olsun ya aman ıyı olda bunlar ınsanoglu için normal şeyşer ALLAH DAHA BETERINDEN SAKINSIN TEZ ŞEFAŞAR DIYORUM. A.E.O
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)