Atilla abi geçmiş olsun..
Hiç uğruna gideyazmışsın..
Atilla abi geçmiş olsun..
Hiç uğruna gideyazmışsın..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
çok geçmiş olsun atilla çok ucuz atlatmışsın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hocam geçmiş olsun. Serseri takımına dikkat etmek lazım.
teşekkur ederım saol kufur konusun da rahat oll ya ben cok ettım
batu her ıs yapar deve ötü de yaglıyo ne yapsın ıs yok memlekette ona deve ötü yaglamayı ben orettım bıldıgın konu mustı aynen
herşey bıır kola sısesıyle basladı
motorum benım saglıgımda benım kadar degerlı abıcım haklısın ama bela gelıyorum dermı ınsana der tabı. ama bazen sessız soyluyo duyamıyosun teşekkur edeerım ıyı dıleklerınıze
abi teşekkur ederım saol.yok badka yerler kesılmedı sadece bıraz eylence olsun malzeme olsun dıye yaptım
tesekkur ederım saol dostum
posver eskısı daha sakat
amelıyat masasından sag kalktık ya gerısı fanı tesekkur ederım saol
saol tesekkur ederım
kafana gore takıl dostum tesekkur ederım
tesekkur ederım dostum saol adana ya selamlar
onların da kokunu bı kazıyan cıkar elbet tesekkur ederım saol
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
kanka önün açık senin...gelecek var sende...
http://motordelisi.com/modules.php?n...=54995#1056925
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tesekkur ederım metehan abı eet valla allah korudu ama sımdı resımlerde gordugun gıbı ıyıyım
[QUOTE=Luxor;825792]çok çok geçmiş olsun
umarım o serseri cezasız kalmaz
evet harıcınde bı amelıyat olmadım bunlar fotomontaj aslında ben deılım
tesekkur ederım dostum sagol yakında bana bı ıstanbul yolu var gorusuruz umarım yola cıkmadan haber verırım kendıne ıyı bak dostum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
atilla istanbul yolu derken yine fuara mı gelecen başka işlermi var?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hayırlı bı ıs ıcın adım atmaya gelıcem abı fuarın yerı ayrı sıteden bıldırecegım gelmeden 1 gun once toplanıp otururuz bıyerlerde
bırak yapsın ya nıye oleddıyon belkı bırı kesfeder
tesekkur ederım saol
evet kesınlıkle haklısın dostum saol
haklısın abı kesınlıkle..tesekkur ederım abı hosbulduk
tesekkurler dostum saolasın
kesınlıkle ama allah kıtap kufuru sende yesen dalardın dostum emın ol tesekkur ederrım ıyı dıleklerın ıcın
tam tersıne cok usluyumdur ama yıllar sora geldı bela buldu ıste tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın
yok bacagımda ve gogsumun altında var o beyaz la kapatılan yerde boxer ımın ustune kan bulasmıs ve hos deıldı o yuzden kapadık saol tesekkur ederım
tesekkur ederım eeeeeee sanatımızı ıcra edıyoruz kahretsın
walla edıyoz ama ıste bela buluyo napalım ustad ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler
tesekkur edıyorum dostum saolasın
evet basımıza gelecek varmıs ne yapalım ya allah korudu ıste verılmıs sadakamız varmıs tesekkur ederım saol
Çok geçmiş olsun Kardesss Vay onunu bunun bebeleri vayy vayyy Şu mübarek gün Kimsede Allah Korkusu da kalmamış artık
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Büyük geçmiş olsun
eline bıçağı alan,tv'de iki dizi izleyen delikanlı oluyor,delikanlılığı ona buna zarar vermekte görüyor malesef
bir insan eften püften bir sebepten ötürü bıçak sallayabiliyorsa bu onun yanına kolay kolay kalmamalı,başkaları içinde potansiyel tehlike
sizi bıçaklayan şahıs nerelerde şimdi?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
geçmiş olsun bundan sonra bıçaklımı bıçaksızmı diye sorup öyle kavga et bari.
Geçmiş olsun dostum. Kavgaya karıştığın kişi ne durumda,herhangi bir ceza aldı mı?
Yanına kalmasın da ettiği...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Geçmiş olsun Atiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, arada msn de gördüğümden pek şüphelenmedim ama Neyse iyisin burdasın
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Geçmiş olsun ..... İki delik açtırmışın.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
aslında 3 tane dostum bacakta 2 tane var
ıyıyım ya duzeldım o resımler amelıyattan bırkac saat sonra cekıldı puhahahaaatesekkur ederım dostum bu sene fuarda olursanız sıze hayatımın anlamını tanıstırıcam hehe
kalmaz dostum kalmaz tesekkur edrım
tabı sorucaktım ben aslındada bıraz delıkanlılık vardır elemanda dıye dusundum sormadım
haklısın arkadas. ama hayat bu bela varsa gelır ve suanda cezaevı semalarında takılıyo eleman
tesekkur ederım arkadasım saol
kırbac kanka MD de bir fan listesi oluştu...geçmiş olsun dileklerini ilettiler bana...Bir teşekkür edersin artık...yoksa çakı geliyorr...
http://www.motordelisi.com/ftopic-54...rderasc-0.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet büyük geçmiş olsun ama kardeşim sende tanımadığın hemde serseri tipli adamla kavga edeceksen üzerinde alet yada elinde güzel bi sopa bari olsun elin oğlunda bıçak var işte o tipleri yanına yanaştırmadan döveceksin yinede allah korumuş tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun, hayat dolu yüz ifadeniz hiç bitmesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)