Pozlara bakılınca 1-2 darbede beyine aldığını anlamak zor değil. Vahh vahh bu geç yaşta demek
Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Pozlara bakılınca 1-2 darbede beyine aldığını anlamak zor değil. Vahh vahh bu geç yaşta demek
Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
çok çok geçmiş olsun.umarım o iti gerekli makamlara şikayet etmişsindir çeksin cezasını şerefsiz.Allak korumuş gerçekten
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
atilla çok geçmiş olsun kardeşim
yalnızz fotolara bakılırsa başka yerler kesilmişe benziyo la
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bununla geçmiş olsun ama bundan sonra bu tür yaratıklara daha mesafeli yaklaşmanda fayda var.Bulaşmayıver kardeşim.Canından dahamı değerli makinan?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Atilla geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
çok çok geçmiş olsun
umarım o serseri cezasız kalmaz
bu arada seni batından ameliyat ettiklerine emin misin?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
geçmiş olsun hocam ya kötü olmuş...
facebook(Fazer Tutkunları)
Evvela çok geçmiş olsun.Hastane odasında bile bitmeyen pozitif enerjinin seni güçlendirdiği belli.Pozlar güzel bu arada.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
çok büyük geçmiş olsun
yaw dikkat edin kendinize beaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geçmiş olsun hocam.........
atilla geçmiş olsun resimlerden anlaşıldığına göre bıçak darbeleri biraz yumaşatmışmı ne
seni yoksa ilaçlarınmı yan etkisi oldu kardeşim ucuz yırtmışsın
valaaa umarım çabucak iyileşirsin
ahaha pozlar süper :D aman sakın adamları dövmeye gtme uğraşmaya değmez
puhahaha atillada bu aralar bi duygu yoğunluğu var bende şüpeleniyorum he he var bişi mayhoşluk. hastanede bıyıklı hemşirelere sarıyordu en son çimdik felan
işin gerçeği bi tanısanız acayip matrak bir insandır adam bıçaklandı hala makarada deli dolu.süper bi insandır çok övdüm bu arada hıyarı
bıçaklayan ketoda içerde yatıyor mahkeme günün bekliyor. buarada tuvalet le yer siliyormuş bütün gün aldığımız bilgiye göre
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bathu atillayla fuarda tanışmıştık o yüzden nasıl biri olduğunu biliyorum
yalnız bu sene fuara bu şekilde gelmesin bea
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
COk gecmıs olsun yaaa mıllet sırf bulasmak ıcın yer arıyor tekrar cok gecmıs olsun Allah korumus.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Çok geçmiş olsun Atilla
Umarım biran önce iyileşirsin.
Ne durumda olursa olsun hayata ne kadar bağlı,deli dolu olduğun belli Allah bundan başka dert vermesin...
O bu işi yapan elemanında gerektiği cezayı almasını umuyorum.Artık şaka gibi olmaya başladı,o kadar kolay ki silaha,bıçağa saldırıp insanların hayatlarına kastetmek...Cezaların ağır olmasından başka bir şey de önüne geçemez gibi kolay kolay bu tarz olayların.
Ucuz atlatmışsın...
Tekrar geçmiş olsun...
alttan almak her zaman iyi dir ama bazen durduramıyor kendini insan..
büyük geçmiş olsun..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
çooook geçmiş olsun
...........................
çok çok geçmiş olsun. olaydan ne kadar zaman sonra o fotoları çektirdin bilmek lazım fotolara bakarsak yan etkisi çok felaket bir durum
yaşasın rüzgar kardeşliği
geçmiş olsun allah korumuş umarım kısa zamanda düzelirsin
bizim fürekler çoğalacak galiba sitede füreğe yaver çıktı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)