Geçmiş olsun..............
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
dostum çok geçmiş olsun. anlatımın çok güzel birebir yaşamış gibi oldum olayı çok üzüldüm gerçekten..
geçmiş olsun arkadaşım, çok bahtsız bir durum gerçekten.
Neyse cana birşey gelmemişya gerisi önemli değil.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Çok şükür yaa pek birşeyin yokmuş walla endişeyle okudum neyse çok geçmiş olsun. Bizimle ayrıntılı bir şekikde paylaştığın için çooook teşekkürler. Umarım son kazan olur.
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Motoru bugun sattım, artık kaza yapacak bir motorum yok.
Herkese cok teşekkür ediyorum.
Soda Ayran Cool
düşme tecrüben olmadan satmak olamz hesabı. kısmetinde bvarmış yaşamışsın. kısmetinde yoksa dayak bile yiyemezsin, eğer kırmetindeyse başına çölde buz düşer kardeşim. allah korumuş. bu arada korumalıkların faydalarına bir kez daha tanık olduk. ben motorumu sattım ama kormualıklarımı satmadım. bir gün artçı olsam bile kullanabilirim. neyse geçmiş olsun kardeşim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Geçmiş olsun arkadaşım. Motosiklette bişey olmaması beni biraz şaşırttı ufak şeyleri saymazsak...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
allah hepimizi nazarlardan kem gözlerden korusun ...
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
dostum çok geçmiş olsun üzüldüm valla sağlık olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Çok geçmiş olsun, umarım ilk ve son olur. Bi daha düşmezsin.
"Motosiklet Özgürlüktür."
Herşeyde bir hayır vardır dostum. Daha kötüsü de olabilirdi. Çok geçmiş olsun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Buğra, ne zamandır siteye doğru düzgün giremiyordum, başlığı görmüştüm ama bir şey deme fırsatım olmamıştı.
Şimdi hep birden geçmiş olsun, umarım en kısa sürede istediğin motosiklete kavuşursun ve "hayırlı teskereler"i söyleyeyim bari...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)