Motoru Sattım 30dk. Sonra Kaza Yaptım
Reklamlar
-
Geçmiş olsun arkadaşım, çok şükür sende bir şey yokmuş.. Satış için anlaştıktan sonra böylesi bir durumla karşılaşmış olman üzücü fakat seni dürüstlüğün için tebrik ediyorum İnşallah alıcı da bu yönünü farkeder ve alıştan vazgeçmez.
Vallahi virajlara ne zaman girsem ben de benzer düşüncelerde oluyorum. Birazcık hızlı girecek olsam, ya sonunda bi halt varsa diye düşünmeden alamıyorum kendimi. Bir keresinde hızlanmak gelmemişti içimden, usul usul dönüyordum virajı ve sonunda su birikintisi varmış. kendimi şanslı hissetmiştim o zaman ve o günden sonra ne zaman hızlanıp motoru yatırayım desem aklımdan bu ihtimal geçiyor. Yalnızca bu da değil tabi, özellikle gidiş-geliş olan yollarda gitmek istediği yere saniyeler önce varmak isteyen bir kendini bilmezin hatalı sollaması ile karşılaşma ihtimali de var Daha bugün de bu tür bir durumla karşı karşıya kalacaktım, Allah'tan burnunu fazla çıkarmadı zat-ı muhterem.. Ne diyeyim şu caanım yurdumda Allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin..
Reklamlar
-
geçmiş olsun... sana bişe olmamış.. gene satar gene alırsın gene..
[B]All this pain is an illusion[/B]
-
abi çok geçmiş olsun sendekide bedevi şansıymış hayret ettim ucuz atlattığınada sevindim...
-
-
Çok geçmiş olsun Buğra... Sen iyisin gerisi önemli değil...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
geçmiş olsun
25 25
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]
-
Sana bişeyin olmaması sevindirici Geçmiş Olsun ....
Kaza Anında Sizi Korur...
-
Bugra cok gecmis olsun. Motoru umarim satarsin. Hasar falan yokmus zaten. O konuyu bence kafana takma. Bir sekilde hallolur. Yasadiklarini tecrube olarak gorup ileride ona gore davranacagini seni tanidigim icin cok iyi biliyorum. Motor surerken ne kadar titiz oldugunu ve korumalara dikkat ettigini biliyorum.
Tekrar gecmis olsun. Sana birsey olmamasina cok sevindik.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
dostum geçmiş olsun. Ama Allah'tan sana bişi olmamış. Tamda satacağın gün kaza yapmışsın boşver mala gelsin cana gelmesin. Alan arkadaşta seni taktir etmiştir ki dürüst bir insansın. Hiçbişi sölemeden de satabilirdin. Ve kim olursa olsun yine motoru senden alırdı ve alışveriş yapardı. Dedim ya dürüst bir insansın. Tekrar geçmiş olsun.
-
Dostum geçmiş olsun. Korktuğun başına gelmiş. Ama sende bişey yoksa motoru kafana takma. Elbet düzelir.
Dürüst satıcı olman da güzel birşey. Kendine nasıl davranılmasını istiyorsan sen de o şekilde davranacaksın. Tekrar geçmiş olsun...
-
geçmiş olsun allah korumuş
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
geçmiş olsunn buğra...
iyisin ya şu anda sorun yokk bizim için....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
allahtan sana birşey olmamış. boşver
-
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım. ucuz atlatmışsın. Korumaların faydasını gördük yine aynı şey benim başımada geliyordu. Bir baktım Logar tıkanmış ve açmak için gelen vidanjör yolu berbat bir kaygan sıvı ile kaplamış. Ani bir kararla refüjdeki boşluktan karşı yola geçtim. yokuş aşağı olduğu için karşı yolun boş olduğunu rahatlıkla görebiliyordum. Hemen kenara çektim. Daha motordan inmeden 3 araç birbirine girdi orada. Şükür biz sıyırmıştık.
Tekrar geçmiş olsun, tam da motoru satmışken dediğin gibi fena bir tesadüf. Beterinden korusun
Poturdak
-
geçmiş olsun buğra. gerçekten kötü bir durum. hele satmanın eşiğindeyken motoru. insanoğlu gerçekten biyopsişik bi varlık neyi düşünürse başına geliyor. bana da çok oldu hayatta. sana bişey olmaması sevindirici. hatırlarsan ben de geçen hafta kaza yapmıştım cıbırımla. ve bende hasar inanır mısın daha fazla ahh bu cıbırın ince tekerleri yok mu... öldürecekler beni... tekrar geçmiş olsun...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
Aman dikkat!!! Geçmiş olsun,demek ki viraja giriş hızınız,olası hataları berteraf edebileceğiniz hızdan yüksekmiş
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Herkese çok teşekkür ediyorum.
Herdurumdan, herolaydan bir tecrübe çıkartıyorum, buda benım için bir tecrübe oldu, ama artık askere kadar motora binmek falan istemiyorum, askerden gelince sıfır motor, sıfır korumalarla yeniden başlarım.
Soda Ayran Cool
-
Moderatör (forrap)
-
Çok geçmiş olsun dostum! Sana bişi olmaması sevindirici...
Benim kadar şanssız başka insanlar olmasına üzüldüm.. Umarım bundan sonrasında yüzün güler..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)