Honda Today50 Anne Hep Senn Yüzünden :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kullanırsında 125-150cc'lik otomatik cruiser yok.250'lik Dorado'lar var cruiser benzeri ama Annen onu görse direk reddeder.Bence Today'le bi süre devam et.Hem Annenin gönlünü kırmamış olursun hemde tecrübe kazanırsın.Sonrada Honda'da devam edersen Dylan150 var scooter olarak ve bence biçilmiş kaftan
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
Öncelikle aramıza hoşgeldin....
Cruiser tabiki kullanabilirsin ama, bildiğim kadarıyla otomatik vites olanı yok.Ancak oda alışılmayacak bişey değil.Hatta vitesliyi kullandıktan sonra otomatiklere nazaran daha zevkli olduğunu göreceksin...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motosiklet kullanırken bir tek şeyin önemi yok, o da cinsiyet.
İnsanoğlu için yapılmış her motosikleti kullanırsınız, tabiki eğitim şart.
Aramıza hoşgeldiniz.
-
Ya Ben Acaba KariŞtiriomuyum Modelİnİ Baktim Ama Bİ Bayanda GÖrdÜm Daha DoĞrusu Elden MarŞliydi Ama Vİteslİdİr Demkkİ Saol
Rezİlmİ Oldum Acaba Ben İİce AraŞtirim En İİsİ
Yanİ 125 Veya 15o Cc Crouserlar Var Ama Dİmİ
-
arkadasımın kız ark.ında 600f var kullanabilirmiyim diye bişi yok =)
-
TEŞEKKÜR EDRİM ARKADAŞLAR HOŞ BULDUMM.
YA YOK BENİM BÜYÜTMEM SART KOMPLEKSE GİRİORUM BÖLE. HIZ YAPMIOKİ HELE Bİ YOKUŞ CIKMASI VAR KAĞNI HALT YEMİŞ TABİ BUARADA TEK KİŞİLİK AMA BEN ONU ÇİFT KULLANIORUM HEPTEN AGIRLAŞIO ZAVALLI MİNİK KUS.
-
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
KALİMERO adlı üyeden alıntı
Ya Ben Acaba KariŞtiriomuyum Modelİnİ Baktim Ama Bİ Bayanda GÖrdÜm Daha DoĞrusu Elden MarŞliydi Ama Vİteslİdİr Demkkİ Saol
Dediğin gibi elden marşlıdır ama otomatik vites değildir.125-150cc'lik cruiser'ler var.Bunlara aynı zamanda Amerikan menşeili motorlara benzedikleri için chopper'da denilir.Çin işi olanlar daha ucuz olmasına rağmen dayanıksızlıklarıyla ünlüdürler.Scooter'ler adı üzerinde otomatik vites tabir edilen kayış aktarmalı motorlardır.Gazı verdiğin sürece hızlanmaya devam ederler.Şehiriçinde gayet rahat kullanımları vardır.Ama vitesli olanlarının zevkide başkadır.
Sitemizde paylaşım ön planda olduğu için rezil olmak gibi bişey sözkonusu değil.Bilmeden yola çıkmak tehlikeli.Aklına ne gelirse sor bence.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tencere adlı üyeden alıntı
1000 RR ile ilk tecrübelerini yaşadığın zamanlarda, ani ön fren sıkaraktan dopayla bi samimiyet yaşamadınmı hiç
Büyük depolu race makineler bence senin tezi çürütüyor
Abi tamam haklısın, yakaladın beni, itiraf ediyorum erkek olmak daha zor
-
acaba hiç hayabusa kullanan bayan warmı ya
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
KALİMERO adlı üyeden alıntı
Yeni motor alacaksan today'i satma dursun bi köşede...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
öncelikle hoşgeldin eger kısıtlı bir bütçeye sahipsen kanuni caracal 200 e bir bak derim
-
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
abi motor yani bi canavar gerek büyüklügü gerek gücü ile helal olsun kullanan bayanlara
-
Benim eşim cbr 125 kullanıyor.Kullanımı çok kolay dengeli ve bir bayanı üzmeyecek şekilde ağırlığa sahip.Şimdi sizde today var yanılmıyorsam.Yanlız bişey belirtmek isterim.Today i yani scooter kullanarak tecrübe kazanamazsınız.Scooter kullanıpta ben km yaptım diyemezsiniz.Vitesli kullanacaksanız vitesliyi alın ve başlayın.Arada dağlar kadar fark var.Scooterlar kullanımı kolay ama size motorla ilgili katkı sağlamayan bir tarzdır.Kısaca ufaktan başlamak iyidir ama tarz yanlış.Tecrübe için scooter kullanılmaz.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
Jİnlun 150-5 Clasİc Dİye Bİ Motor GÖrdÜm Nette Sekİl Benİm İstedİĞİm Gİbİ Marka Konusunu Sİz Dha İİ Bİlİrsİnİz Ama İstedİĞİm Tarz O
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler