Honda Today50 Anne Hep Senn Yüzünden :(
Reklamlar
-
cbr 125 büyük bi alet deilki biz hayabusadan bahsediorus sen daga oooo o büyük bu dar aş bunları =)
Reklamlar
-
onr.sual adlı üyeden alıntı
benim yazdıgım mesaja karsılık 100 cc diyo. yukarda benim mesajıma bak goreceksin resminide koydum.boşuna kızma kıza
Tamam tamam Özür
KALİMERO adlı üyeden alıntı
1OOCCDE VAR AMA ŞİMDİ BAKTIM DİĞER ARKADAŞTA 100 DEDİ NETE Bİ BAK İSTERSEN YANILMAYALIM HIZ 98 DİYO HATTA
Evet gördüm, ama şiddetle 250 cc olanını tavsiye ederim....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Evet Ne Kizion Parnak Kadar Bana .buarada Bende Pembe Isitiodum Ama Olmadi 2.el Alinca Kirmizi Oldu Malesef
tubis adlı üyeden alıntı
Tamam tamam
Özür
Evet gördüm, ama şiddetle 250 cc olanını tavsiye ederim....
İLLA 250 DEDİYA ŞİMDİ TUTURACAK 50CC DEN 250 YE ATLAMAK HA ÖLDÜRMEKMİ İSTİOSUN BENİ 2 SATTE BIKTINIZMI PEKİ 250 OLSUNN. :(
::159:: KORKAKLIK BANA GÖRE DEĞİL O YÜZDEN FARLIYIMM .BİSİKLET YASIM GECTİ HADE MOTORAAA
-
hiç merak etmek kullanırsın...hemde öle bi kolay olurki..bisikleten daha kolay ve tehlikesiz... adanaya gel bi ahfta sonu seni burcunun yanına werelim bak nası kolaymış görürsün
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
marefb adlı üyeden alıntı
cbr 125 büyük bi alet deilki biz hayabusadan bahsediorus sen daga oooo o büyük bu dar
aş bunları =)
VALLA BEN BAKTIM O CBR 125 E NETTENDE HEM MODEL TARZIM DİLLL HEMDE BÜYÜK VALLA AYAK YERE DEYMESSE TASIYAMAM BEN ONU.İLERDE BELKİ ABRTIRIM OKADAR NEDEN OLMASIN DİMİİ..
::159:: KORKAKLIK BANA GÖRE DEĞİL O YÜZDEN FARLIYIMM .BİSİKLET YASIM GECTİ HADE MOTORAAA
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha net bi resim koyayım.Ayrıca tubis e katılıyorum bu cc ler yetmiyo bi sure sonra
REGAL RAPTOR DD 100 E.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
Boyun kaç ki senin ? SS ler yere yakın olurlar...
-
BUCU MU NE KOLAY SÖLÜON ADANAYA GELDİMDE BUCUNUN YANI KALDI ABİCİMM
-
Merak etme Burcu ya belli olmaz, seni çok severse atlar İstanbula seni görmeye gelir, bana yaptığı gibi..
-
tubis adlı üyeden alıntı
Boyun kaç ki senin ? SS ler yere yakın olurlar...
BOYUM 1.68 ONDAN DEĞİL İSTANBUL TRAFİĞİNDE AYAKLARIN YERE BASICAKKİ SIKIŞTIRAN VE LAF ATAN SOFÖRLERE ANINDA MUDAHALE EDEBİLİMM ..
ŞAKA BİYANA DAHA GÜVENDE HİSSETMEM ACISINDAN ÖLE DÜŞÜNÜORUMM
-
tubis adlı üyeden alıntı
Merak etme Burcu ya belli olmaz, seni çok severse atlar İstanbula seni görmeye gelir, bana yaptığı gibi..
bu arad burcu ist da saten.. bugunde kalacak gibi...
600rr sürmeye bile başladı
-
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
Benim eşim cbr 125 kullanıyor.Kullanımı çok kolay dengeli ve bir bayanı üzmeyecek şekilde ağırlığa sahip.Şimdi sizde today var yanılmıyorsam.Yanlız bişey belirtmek isterim.Today i yani scooter kullanarak tecrübe kazanamazsınız.Scooter kullanıpta ben km yaptım diyemezsiniz.Vitesli kullanacaksanız vitesliyi alın ve başlayın.Arada dağlar kadar fark var.Scooterlar kullanımı kolay ama size motorla ilgili katkı sağlamayan bir tarzdır.Kısaca ufaktan başlamak iyidir ama tarz yanlış.Tecrübe için scooter kullanılmaz.
evet scooter ile sadece trafik tecrübeniz gelişir vitesliye geçince yine zorlanırsınız
Jİnlun 150-5 Clasİc Dİye Bİ Motor GÖrdÜm Nette Sekİl Benİm İstedİĞİm Gİbİ Marka Konusunu Sİz Dha İİ Bİlİrsİnİz Ama İstedİĞİm Tarz O
bir küçük bir büyük yazmak zor olmuyormu?
sürekli büyük yazmak da bağırmak anlamına geliyor bilginize
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Sİzn Mİnİk Te Honda Today 50 Mİ TubİŞ Ne Renk
babaçi adlı üyeden alıntı
evet scooter ile sadece trafik tecrübeniz gelişir vitesliye geçince yine zorlanırsınız
bir küçük bir büyük yazmak zor olmuyormu?
sürekli büyük yazmak da bağırmak anlamına geliyor bilginize
bi küçük bi büyük yazmıyorumki ben öle cıkıyoo.. bende anlamadımm olsun sekil oluyo .vitesliye gelince ilerde belki ama şimdilik düşünmüorumm
-
Evet bi tane de today var biz de kırmızı Bu arada büyük harfle yazmak yasak olduğu için otomatikman bir büyük bi küçük çıkıyor, dikkat et istersen, okunaksız oluyor
-
hımm tamam pardon bilmiodum.öğretceksiniz artık napalımm.
-
hımm tamam pardon bilmiodum.öğretceksiniz artık napalımm.
çabuk ögreniyor ama (25 karakter)
-
-
Şimdiden hayırlı olsun diyelim..Aramıza hoşgeldin..
[B]İstedim vermediler,Sen Çin Malı Kullanıyorsun Dediler..:salut:[/B]
-
TABE MOTORU BÜYÜTÜNCE ARNIZA ALIOSUNUZ DİMİ SİZİ SİZİİ 50CC NİYE BÖLE KÜÇÜMSÜOSUNUZKİ CNMM AAA
-
regal raptorun 125 cc olanlar var sanırsam ya elden yada otomatık vitesliydi.
illa cruiser istiyorsan senin için uygun olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler