Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Today50 Anne Hep Senn Yüzünden :(

REKLAM ALANI
    gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Today 50 ile bir süre hem tecrübe kzan hem de "anne bak ben bu işi kıvırıyorum" mesajı ver, sonrasında 150-250 cc bir cruiser alabilirsin. Vites olayına takılma, hatta vitesliye alışınca benim gibi scooter kullanmaktan kaçınabilirsin bile... Bana çok sıkıcı ve güvensiz geliyor mesela scooter.
    ...Sergerdan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Öncelikle hoşgeldin diyorum
    Sitede bir çok bayan arkadaşımız var 50cc kullananda var 600cc de
    Ama bana sorarsan öncelikle altındaki motorun tadını çıkar bende 125cc vitesli var onunla bile küçük bir kaza atlatınca insan iyiki altımda daha büyük bir sey yoktu diyorsun
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

cycle-mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150
    Alıntı KALİMERO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jİnlun 150-5 Clasİc Dİye Bİ Motor GÖrdÜm Nette Sekİl Benİm İstedİĞİm Gİbİ Marka Konusunu Sİz Dha İİ Bİlİrsİnİz Ama İstedİĞİm Tarz O
    o zaman bide kanuni caracal 200 ü bir incele kalitesi tartışılır tabii ama bu her çinli için geçerli ama en yakışıklı çinli tabii bu benim düsüncem belki gorunce nefret edersin

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve yeni motorunuz hayırlı olsun...motorun yetmemesi konusuna gelincede değiştirebileceğiniz en uygun model Honda CBF150'dir...her ne kadar scooter istesenizde eninde sonunda vitesliye geçmek isteyeceksinizdir...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Alıntı neveragain34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aklıma gelmediyse ne olayım yaa
    Baba aklına ne geldi de gülüyosun anlayamadık...

Bizede söyle bizde gülelim
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    alacağın en iyi 100cc copper regal raptör bence bir bayan için ideal ayrıca bi ablamızda kullanıyor
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Alıntı:
    Tencere´isimli üyeden Alıntı
    1000 RR ile ilk tecrübelerini yaşadığın zamanlarda, ani ön fren sıkaraktan dopayla bi samimiyet yaşamadınmı hiç Büyük depolu race makineler bence senin tezi çürütüyor

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi tamam haklısın, yakaladın beni, itiraf ediyorum erkek olmak daha zor

İlk aklıma gelmediyse ne olayım düşünmek bile istemiyorum ıykk

Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baba aklına ne geldi de gülüyosun anlayamadık...

Bizede söyle bizde gülelim
    Tencere´isimli üyeden Alıntı
    1000 RR ile ilk tecrübelerini yaşadığın zamanlarda, ani ön fren sıkaraktan dopayla bi samimiyet yaşamadınmı hiç Büyük depolu race makineler bence senin tezi çürütüyor

Bu işte cinsiyet yok dediklerinde ilk aklıma gelen bu olmuştu sen yazmışsın bana fırsat bırakmamışsın!
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Motosikleti
    HONDA TODAY 50 2005
    Ya Ben Yenİyİm Derken 6 Aydir Kullaniorum Bu UfakliĞii Yetmesmİ Artikk Annem Anlicani Anladi Zaten Onu Bİle Gezdİrİorumm BÜyÜĞede Artik Ses CikaramÖmayacaĞi İÇİn DeĞİŞtİrmek İstİorumm Annem Korkicak Bİraz Ama Ben Korkmuyorumm EnİŞtemle Ablamdada 1000lİk Reacİng Var Özenİorum Okadar Ucamam Tabe 150 Yeter Bana Şİmdİlİk .:p
    ::159:: KORKAKLIK BANA GÖRE DEĞİL O YÜZDEN FARLIYIMM .BİSİKLET YASIM GECTİ HADE MOTORAAA

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    ben sana regal raptor un 100 cc lik chopper modelini tavsiye edeyim.dd100.
    90 kilo otomatik vites.Güneşli de emre ltd şti. satıyor bu motoru
    regal raptor ın internet sitesinde de inceleyebilirsin.today ile aynı fiyatı

34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

Motosikleti
    HONDA TODAY 50 2005
    YAA BUARADA COK ÜZÜLEREK VE UTANARAK SÖLÜORUM BEN HALA EHLİYET ALMADIM ARABA EHLİYETİMDE YOK KISAN COK OLUCAK BİLİORUM HAZIRIM HADE AZARLAYIN BENİ..

Off GÜzelmİŞŞŞ Cok BeĞendİm İŞte İstedİĞİm Tarz Bu Fakat Hanİ Ön Lastİkler YÜksekya Dİreksİyonda YÜksek Oluyo Kollar Yukarda Kalio Yorucu Oluyo Dİolar Ölemİİ
    ::159:: KORKAKLIK BANA GÖRE DEĞİL O YÜZDEN FARLIYIMM .BİSİKLET YASIM GECTİ HADE MOTORAAA

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    ehliyet al öyle mesgul et bizi

Motosikleti
    HONDA TODAY 50 2005

Cok Güzel

Alıntı onr.sual adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sana regal raptor un 100 cc lik chopper modelini tavsiye edeyim.dd100.
    90 kilo otomatik vites.Güneşli de emre ltd şti. satıyor bu motoru
    regal raptor ın internet sitesinde de inceleyebilirsin.today ile aynı fiyatı

AYNI DERKEN FİTAYI 2.500 3.000 CİVARIMI EMİNMİSİN

Hade Yaww Mesgulmu Eİorum Bende Burda Bana Yardim Ederler Benİ Anlarlar Dİodummm .

Ama Allahtan Şakayi Anlaya Bİlİorummm .:p Mesgul Edİcem İŞte Bananee Zaten KiŞin Kullanamicam Bu UfakliĞi O SÜrede Ehlİyet Alip Motoruda DeĞİŞcem Ya Bu Ragel Raptor 100cc Ye Taktim Ben A2 Yetİomu Bunlara

Forumdan Uzaklaştırıldı
    CBR 125 al bence şahsen çok dikkatimi çekiyor onlar

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    2.600 ytl fiyatı var.özel mesaj olarak sana bu motoru satan yerin telefonunu atarı.burdan yazmayayım reklama girmesin

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ablamdada 1000lİk Reacİng Var Özenİorum Okadar Ucamam Tabe 150 Yeter Bana Şİmdİlİk .:p
    Ablanın 1000 cc motor kullanmasına bişey demeyen annen neden sana izin vermiyor ?

Bu Ragel Raptor 100cc Ye Taktim Ben A2 Yetİomu Bunlara
    Regal 250 cc. A2 yetiyor mu derken ? Zaten motosiklet ehliyeti A2 dir..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    HONDA TODAY 50 2005
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ablanın 1000 cc motor kullanmasına bişey demeyen annen neden sana izin vermiyor ?

Regal 250 cc. A2 yetiyor mu derken ? Zaten motosiklet ehliyeti A2 dir..
    ABLAM DEĞİL CNM NERDEE ENİŞTEM KULLANIO TABİKİ HEP BİRLİKTE OLDUKLARI İÇİ ÖLE DEMİŞİM PARDONN. ARANAN MOTOR BULUNDU REGAL RAPTOR 100CC FİYATIDA UYGUNMUŞ KALİTELİ BİŞEYMİ PEKİ SİZCE. YA BU İNSANLAR HEP BENİ YANILTMIŞ BİLEN KİŞİLERLE MUHABBET İİMİŞ GERCEKTEN MOTOR EHLİYENİNDE KADEMELERİ VAR DİOLARDI BANA A1 A2 VE ÜSTÜ GİBİ BENDE YOK ÖLE BİŞEY DİODUM İDDİA EDİOLARDI.BENDE ÜSTELEMEDİM SİZE SORAYIM DEDİM

Alıntı onr.sual adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.600 ytl fiyatı var.özel mesaj olarak sana bu motoru satan yerin telefonunu atarı.burdan yazmayayım reklama girmesin
    TAMAM ÖZEL MSJ AT SEN NE OLUR NE OLMAZ SEVİNİRİM ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM BU ARADA ARADAĞIM MOTORU BULMAMI SAĞLADIN YANLIZ BU TARZLAR İÇİN YORUCU DİOLAR ÖLEMİİ MUTLAKA YORUCUDURDA ÖZELLİKLE BAYNALAR SİKAYETCİ KOLLARININ YORULMASINDAN

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    A1 de var ama onu almak mantıksız, today için bile A2 istiyorlar çünkü Bu arada bizimde var bir tane kırmızı minişimiz Pembe çok istedim de almadı sevgilim Daha doğrusu onun babası istemedi pembeyi.. Haaa bu arada Regal Raptor 250 cc..Dilimde tüy bitti, 100 cc deyip durma..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    HONDA TODAY 50 2005
    Alıntı bybrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBR 125 al bence şahsen çok dikkatimi çekiyor onlar
    NAPTIN ABİ BEN ONU NASIL KULLANIIM BEN HADDİMİ BİLİRİM ŞİMDİLİK AYAKLARIM YERE DEYSE FENA OLMAZ.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    A1 de var ama onu almak mantıksız, today için bile A2 istiyorlar çünkü Bu arada bizimde var bir tane kırmızı minişimiz Pembe çok istedim de almadı sevgilim Daha doğrusu onun babası istemedi pembeyi.. Haaa bu arada Regal Raptor 250 cc..Dilimde tüy bitti, 100 cc deyip durma..
    benim yazdıgım mesaja karsılık 100 cc diyo. yukarda benim mesajıma bak goreceksin resminide koydum.regal raptor un 100 cc si de var.boşuna kızma kıza

Motosikleti
    HONDA TODAY 50 2005
    1OOCCDE VAR AMA ŞİMDİ BAKTIM DİĞER ARKADAŞTA 100 DEDİ NETE Bİ BAK İSTERSEN YANILMAYALIM HIZ 98 DİYO HATTA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler