Honda Today50 Anne Hep Senn Yüzünden :(
Reklamlar
-
Today 50 ile bir süre hem tecrübe kzan hem de "anne bak ben bu işi kıvırıyorum" mesajı ver, sonrasında 150-250 cc bir cruiser alabilirsin. Vites olayına takılma, hatta vitesliye alışınca benim gibi scooter kullanmaktan kaçınabilirsin bile... Bana çok sıkıcı ve güvensiz geliyor mesela scooter.
Reklamlar
-
Öncelikle hoşgeldin diyorum
Sitede bir çok bayan arkadaşımız var 50cc kullananda var 600cc de
Ama bana sorarsan öncelikle altındaki motorun tadını çıkar bende 125cc vitesli var onunla bile küçük bir kaza atlatınca insan iyiki altımda daha büyük bir sey yoktu diyorsun
-
KALİMERO adlı üyeden alıntı
Jİnlun 150-5 Clasİc Dİye Bİ Motor GÖrdÜm Nette Sekİl Benİm İstedİĞİm Gİbİ Marka Konusunu Sİz Dha İİ Bİlİrsİnİz Ama İstedİĞİm Tarz O
o zaman bide kanuni caracal 200 ü bir incele kalitesi tartışılır tabii ama bu her çinli için geçerli ama en yakışıklı çinli tabii bu benim düsüncem belki gorunce nefret edersin
-
öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve yeni motorunuz hayırlı olsun...motorun yetmemesi konusuna gelincede değiştirebileceğiniz en uygun model Honda CBF150'dir...her ne kadar scooter istesenizde eninde sonunda vitesliye geçmek isteyeceksinizdir...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
alacağın en iyi 100cc copper regal raptör bence bir bayan için ideal ayrıca bi ablamızda kullanıyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
Ya Ben Yenİyİm Derken 6 Aydir Kullaniorum Bu UfakliĞii Yetmesmİ Artikk Annem Anlicani Anladi Zaten Onu Bİle Gezdİrİorumm BÜyÜĞede Artik Ses CikaramÖmayacaĞi İÇİn DeĞİŞtİrmek İstİorumm Annem Korkicak Bİraz Ama Ben Korkmuyorumm EnİŞtemle Ablamdada 1000lİk Reacİng Var Özenİorum Okadar Ucamam Tabe 150 Yeter Bana Şİmdİlİk .:p
::159:: KORKAKLIK BANA GÖRE DEĞİL O YÜZDEN FARLIYIMM .BİSİKLET YASIM GECTİ HADE MOTORAAA
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben sana regal raptor un 100 cc lik chopper modelini tavsiye edeyim.dd100.
90 kilo otomatik vites.Güneşli de emre ltd şti. satıyor bu motoru
regal raptor ın internet sitesinde de inceleyebilirsin.today ile aynı fiyatı
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
YAA BUARADA COK ÜZÜLEREK VE UTANARAK SÖLÜORUM BEN HALA EHLİYET ALMADIM ARABA EHLİYETİMDE YOK KISAN COK OLUCAK BİLİORUM HAZIRIM HADE AZARLAYIN BENİ..
Off GÜzelmİŞŞŞ Cok BeĞendİm İŞte İstedİĞİm Tarz Bu Fakat Hanİ Ön Lastİkler YÜksekya Dİreksİyonda YÜksek Oluyo Kollar Yukarda Kalio Yorucu Oluyo Dİolar Ölemİİ
::159:: KORKAKLIK BANA GÖRE DEĞİL O YÜZDEN FARLIYIMM .BİSİKLET YASIM GECTİ HADE MOTORAAA
-
ehliyet al öyle mesgul et bizi
-
Cok Güzel
onr.sual adlı üyeden alıntı
ben sana regal raptor un 100 cc lik chopper modelini tavsiye edeyim.dd100.
90 kilo otomatik vites.Güneşli de emre ltd şti. satıyor bu motoru
regal raptor ın internet sitesinde de inceleyebilirsin.today ile aynı fiyatı
AYNI DERKEN FİTAYI 2.500 3.000 CİVARIMI EMİNMİSİN
Hade Yaww Mesgulmu Eİorum Bende Burda Bana Yardim Ederler Benİ Anlarlar Dİodummm .
Ama Allahtan Şakayi Anlaya Bİlİorummm .:p Mesgul Edİcem İŞte Bananee Zaten KiŞin Kullanamicam Bu UfakliĞi O SÜrede Ehlİyet Alip Motoruda DeĞİŞcem Ya Bu Ragel Raptor 100cc Ye Taktim Ben A2 Yetİomu Bunlara
-
CBR 125 al bence şahsen çok dikkatimi çekiyor onlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2.600 ytl fiyatı var.özel mesaj olarak sana bu motoru satan yerin telefonunu atarı.burdan yazmayayım reklama girmesin
-
Ablamdada 1000lİk Reacİng Var Özenİorum Okadar Ucamam Tabe 150 Yeter Bana Şİmdİlİk .:p
Ablanın 1000 cc motor kullanmasına bişey demeyen annen neden sana izin vermiyor ?
Bu Ragel Raptor 100cc Ye Taktim Ben A2 Yetİomu Bunlara
Regal 250 cc. A2 yetiyor mu derken ? Zaten motosiklet ehliyeti A2 dir..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tubis adlı üyeden alıntı
Ablanın 1000 cc motor kullanmasına bişey demeyen annen neden sana izin vermiyor ?
Regal 250 cc. A2 yetiyor mu derken ? Zaten motosiklet ehliyeti A2 dir..
ABLAM DEĞİL CNM NERDEE ENİŞTEM KULLANIO TABİKİ HEP BİRLİKTE OLDUKLARI İÇİ ÖLE DEMİŞİM PARDONN. ARANAN MOTOR BULUNDU REGAL RAPTOR 100CC FİYATIDA UYGUNMUŞ KALİTELİ BİŞEYMİ PEKİ SİZCE. YA BU İNSANLAR HEP BENİ YANILTMIŞ BİLEN KİŞİLERLE MUHABBET İİMİŞ GERCEKTEN MOTOR EHLİYENİNDE KADEMELERİ VAR DİOLARDI BANA A1 A2 VE ÜSTÜ GİBİ BENDE YOK ÖLE BİŞEY DİODUM İDDİA EDİOLARDI.BENDE ÜSTELEMEDİM SİZE SORAYIM DEDİM
onr.sual adlı üyeden alıntı
2.600 ytl fiyatı var.özel mesaj olarak sana bu motoru satan yerin telefonunu atarı.burdan yazmayayım reklama girmesin
TAMAM ÖZEL MSJ AT SEN NE OLUR NE OLMAZ SEVİNİRİM ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM BU ARADA ARADAĞIM MOTORU BULMAMI SAĞLADIN YANLIZ BU TARZLAR İÇİN YORUCU DİOLAR ÖLEMİİ MUTLAKA YORUCUDURDA ÖZELLİKLE BAYNALAR SİKAYETCİ KOLLARININ YORULMASINDAN
-
-
bybrut adlı üyeden alıntı
CBR 125 al bence
şahsen çok dikkatimi çekiyor onlar
NAPTIN ABİ BEN ONU NASIL KULLANIIM BEN HADDİMİ BİLİRİM ŞİMDİLİK AYAKLARIM YERE DEYSE FENA OLMAZ.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tubis adlı üyeden alıntı
A1 de var ama onu almak mantıksız, today için bile A2 istiyorlar çünkü
Bu arada bizimde var bir tane kırmızı minişimiz
Pembe çok istedim de almadı sevgilim
Daha doğrusu onun babası istemedi pembeyi.. Haaa bu arada
Regal Raptor 250 cc..Dilimde tüy bitti, 100 cc deyip durma..
benim yazdıgım mesaja karsılık 100 cc diyo. yukarda benim mesajıma bak goreceksin resminide koydum.regal raptor un 100 cc si de var.boşuna kızma kıza
-
tubis adlı üyeden alıntı
A1 de var ama onu almak mantıksız, today için bile A2 istiyorlar çünkü
Bu arada bizimde var bir tane kırmızı minişimiz
Pembe çok istedim de almadı sevgilim
Daha doğrusu onun babası istemedi pembeyi.. Haaa bu arada
Regal Raptor 250 cc..Dilimde tüy bitti, 100 cc deyip durma..
1OOCCDE VAR AMA ŞİMDİ BAKTIM DİĞER ARKADAŞTA 100 DEDİ NETE Bİ BAK İSTERSEN YANILMAYALIM HIZ 98 DİYO HATTA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler