Herkese çok teşekkür ederim...
Herkese çok teşekkür ederim...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
hayırlı olsun... gecen hafta cumartesi günü marmaristen gelirken bizi bir sağladı adam süperdi... biz araba solluyoduk yanımızdaki ve bizim aramızdan gecti gitti süper bişe... k.b.c.s dileğiyle...
Hayırlı olsun, topici yeni fark ediyorum
bişi diecem darılma. Çok tipsiz yahu :D
Soda Ayran Cool
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun gerçekten çok temiz bi motor bulmuşsun her halınden belli allah kazası belasız sürüşler nasüp etsin...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Vallaha süper motor hayırlı olsun keyifli sorunsuz sürüşler dilerim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
çok çok güle güle kullan kardeşim...Görüşemedik bayadır.YAkın zaman içinde istanbula gelme niyeti içindeyim.ARtık yüzyüze de hayırlı olsun derim.Allah kazasız belasız binmeye nasip etsin...Hayırlı yolculuklar..Ayrıca plakalık ve arka sinyalleri iptal edersen daha şık olacak kanaatindeyim...Senin kafanda sanrım farklı sinyaller ve aynalar ama plakayı komple altta yapıştırırsan daha güzel olur.Kuyruğu en güzel yanı z750'nin onun daha fazla gözükmesini sağla Sen hayaline kavuştun umarım bir gün sıra bana da gelir
AKIN FİDAN
ultraukala ozaman bu hafta icinde bi gun seni istanbula alalim..
guzel bi bulusma olur..
3 cbr 1 hayvan
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Hayırlı uğurlu olsun, motorun gerçekten çok güzel.
Allah kazasız ve balasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin.
Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Güle güle kullan kardeşim. Ama keşke gri almasaydın.
Arkadaşlar herkese çoook teşekkür ediyorum.
Allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin
Akın
Çok teşekkür ederim kardeşim... Kuyruk için planlarım var. Öncelikle sinyalleri içinde barındıran şeffaf led'li bir stop alıcam. Plakayı kuyruk altına monte edicem Puig'den karbon görünümlü aynalar ve çamurluk alıcam. Ayrıca ön sinyalleride şeffaf görünümlü led sinyallerle değiştiricem
Bu arada sıra sende senin gelmen lazım
Özgür
Hayvandan kastın ne tam anlayamadım
Sende gel artık yaw...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin.
Kawasaki ailesine hoşgeldin
abi gerçekten çok temiz we güzel bi motorun var allah kaza bela we nazarda korusun ii günlerde kullan ErTech abi
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Ertekin, hayirli olsun. Rumeli hisarindaki toplasmada gormustum. Bugra'nin arkasindayken ben, onumuzde bayagi bi gittin. Ben de diyorum hay allah kimdir bu yahu! Sonradan cozebildim yani olayi.
Gule gule kullan ve kendine cok iyi bak. Gorusuruz.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle naked kullanıcılarının artması çok sevindirici..... racing avcıları çığalıyor
THRACE
AAA sıra bende deil mi unuttum ben Ya öğrenci adamız öyle istediğimiz zaman kaytaramıyoruz biliyorsun Bütçedir, dersanedir vs.Ama görkem'i uğurlama gecesi düzenleyecek mişsiniz Özgür'e de merhaba ona gelmeyi çok istiyorum...Umarım güzel bir güne denk gelir de aranızda olabilirim...Bu gece cuma gecesi olsa mesela DErsane'den çıkıp doğru istanbula cumartesi tatil ne de olsa...Ohh rahat rahat..
Valla özledim sizleri ya kısa zamanda görüşmek üzere...
AKIN FİDAN
Maşallah güzel makine. Hayırlı uğurlu olsun. Aksesuarları da çok hoş duruyor. Çok yakışmış.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)