allah kaza bela vermesin güle güle kullan çok güzel motor, go-kart buluşmasında yakından bakmıştım çok temiz motor
allah kaza bela vermesin güle güle kullan çok güzel motor, go-kart buluşmasında yakından bakmıştım çok temiz motor
Coooook hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Aman dikkat et cok guclu bi motor biliyosun bende 125 cc den er6 ya gecmistim dötü bası farklı gidiyo bu motorların alısmadan virajlarda fln gaz acma derim =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
maşallah, gerçekten çok şık bi makinaymışş..
buda benden..
GKN MOTORS
Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğimle.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle . bende sıfırını almayı düşünüyorum , biraz fazla cc atkayacam ama olsun dayanamıyorum artık bu fıstığa , sanırım kasım daki fuarda alacam...
hayırlı ugurlu olsun , kazasız belasız insalla
Hayırlı olsun kardeş
Bir CBR 125 li daha aramızdan ayrıldı . İnşallah bende yakında değiştirim .
Kazasız belasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
yaaa süper motor kesinlikle bundan alıcam 0 km hyosung gt250r almaktansa 2.el Z750 daha mantıklı 100 km dede ortalama 20 milyon benzin yakıyor ve bence bu motora göre çok uygun. bende siyahını alcam koyu altın rengi jantları bi çakçam uhaaa tadından yenmez keşke izmirde olsan biraz daha yakından incelerdim. ciddi almayı planlıom
sana bir kaç sorun olcak:
motorun viraj alımı nasl rahat rahat bi race kadar yatabilion mu?
son surati nedir bu cihazın merak ediyorum?
egsoz ses cıkışı bi raceden farkı var mı byk ihtimalle yokturda merak..
2. motor olarak buna geçsem bi sakınca olabilir mi? vitesli kullanıyom 150 cc 2. si 750 olursa acaba diom kafamda
seni rahatsız eden bi yani varmı aklının takıldıgı ya şu parça problem yapcak gibi, yada virajlarda fazerdeki gibi kayma korkusu yaptırıyormu motor?
"yüksek. 6. viteste ortalama 90 km. ile yol alırken hiç sıkmıyor" demişsin de;
öncelikle hayırlı uğurlu olsun, aynı modele perşembe akşamı adanada bakmıştım....
ama nasıl yani ya? abicim o makina 750cc. sıkmak ne demek. ben 250hyosungla bile 3. viteste 90 km. yi zaten rahatlıkla hatta 120km'ye çıkyodum ve hiç zorlanmıyodum. gezilere giderken 3. vitese takıp hiç vites değiştirmeden yokuş-iniş-düz yol basıp gidiyodum. virajlarda bile 30km. ye düşünce yeniden yükselmeye-düşürmeye ihtiyacım kalmazdı. tek vites basıp geçiyordum ve toparlanmalarda çok az gecikme olsa da sorun yaşamıyordum. ki kaldı ki o makina racing ve 750cc.
yanlış anladıysam özür ama istersen konuyu derinlet
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim harika makina hakını ver
ertekin yüzyüzede söylemiştim gerçi ama tekrar hayırlı olsun kardeşim...güle güle kullan...allah kaza bela vermesin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Hayırlı uğurlu olsun,allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,süper bir alet almışsın
güle güle kullan.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
hayırlı olsun kazasız belasız
Basketbol buluşmasında görmüştüm,cillop gibi makina.Sıfır zannetmiştim o zaman.Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hayırlı uğurlu olsun. Nazar deymesin. Motor harika bence çıplakların içinde en iyi görüntüsü olanlardan biri. Allah herkese hayalindekini nasip eder insallah. (banada) Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız güzel günler geçirmen dileği ile.....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.gülegüle kullan
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)