Allah Rahmet Eylesinn Yakınlarına sevenlerıne ailesine sabir versin
Allah Rahmet Eylesinn Yakınlarına sevenlerıne ailesine sabir versin
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar ihsan etsin.
Arkadaşlar demekki 80-90 dahi sırasında yüksek sürrat olabiliyor,lütfen biraz daha
dikkatli olalım,yürekler yanmasın
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
ALLAH rahmet eylesin Ailesi ve yakınlarına sabır dilerim
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Çok üzüldüm allah rahmet eylesin
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
bu melete gece binmekte ayrı bir risk zaten
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Aman yanlis anlasilmasin, 80-90 km hizi kucumsedigimden degil, alistik 200-300km'ler ile kaza yapanlara. 2 olu oldugu icin merak ettim sadece, yani aracin altinda mi kaldilar yoksa carptilar mi diye. burada vurgu yapmak istedigim nokta kazanin sekli idi, yapilan hiz degil. Aman aman motosiklet tecrubesi olmayan birisiyim ve bahsi gecen hizi kucumsemek asla haddime degil.
Allah tekrar yakinlarina sabir versin diyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Konyalı hemşehrilerime başsağlığı ;
merhum ve merhumeye Allahtan Rahmet diliyorum...
Dün haberlerde izledim çok üzüldüm...
Ne olur bu son olsun artık!!!
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
allah rahmet eylesin
yakınlarına başsağlığı diliyorum
Allah rahmet eğlesin... :(
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
konyada ki motorsiklet kazasında vefat eden kuzenimdi arkadaşlar 90 la gitti diyenler yalan söylüyorki bu da tesbit edildi 60 la gidiyordu ama vade yetince hızlı daolsa yavaşada olsa ölünüyor çook zor arkadaşlar çok zor kamyon şoförüde aynı acı tatsında dikkatsiz yola çıkmak neymiş görsünnn....canım abim erken gittin be bir deyerinde rahat olduğunu ben bileyim o güzel yüzünü bende göreyim abim be...yerin cennet olsun sen oruçlu gittin şehitsindir inşaallah allahım günahlarınıa affetsin abimmm sevnin çokmuş be abim yollar taştı abimmm
Allah rahmet eylesin............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah geride kalanlara sabır versin
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
koray gfb mi artık kim gördüyse konuştuysa adını rica ediyim motordayken kafalık takılıydı üstelik kırmızı ışık yandığı halde kamyon geçtiği için kaza oldu benim abimin bir suçu yok motoru kullanan teyzemin oğlu oluyor kim tanıyorsa açıklık yapıp ismini biliyonuzdur zaten JaNTİ sende insan gibi dur ' neymiş efendim biraz daha dikkatliymiş ben kuzenim diye demiyorum ama kimin haklı olduğu belli tabikide kamyon şoförünün suçlu olduğu ortada
allah rahmet eylesin ya bu aralar ne kadar çok motor kazası oldu böyle
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)