ozzymania yeni üyemiz kaza geçirdi
Reklamlar
-
iki arkadaşımızada çok geçmiş olsun ve bir an önce iğileşip aramızda görmek isterim.
Reklamlar
-
Melihce adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun arkadaslara, cok sukur ki canlarina bir sey olmamis. Insallah saglik problemleri de tez zamanda duzelir..
star senin mesajindan alinti yaptim ki bu bilgileri insanlarin gorme ihtimali artsin. Dun bu konuyla ilgili bir baslik acmak gecmisti aklimdan, bu olay gerceklesince iyice gundeme getirme ihtiyaci duydum. Malum motor uzerindeyken yol durumu bizim icin cok onemli, yol yapimlari ozellikle. Yol yapimlari esnasinda isaretcileri starblazer'in da dedigi gibi 10-20mt mesafelere koyuldugu icin kurtarma sansimiz bir hayli az oluyor. Bu yuzden dun aklima soyle bir fikir geldi. Bir baslik acsak, geyigin yapilmayacagi, konudan kesinlikle sapilmayacak ve o basliga mesaj atanlarin mesajlarini guncel tutacaklari. Basligin amaci ise Istanbul'daki "kritik" yol calismalari hakkinda bilgiler. Ornegin bu kazanin oldugu bolge, eger ki bu denli trafigi tehlikeye sokabilecek (ozellikle motorlar acisindan) bir bolge ise farkeden kisi o basliga durumu yazsin. Bu tur bir baslik is gorur mu sizce arkadaslar?
Düşündüğün yeter aç hemen konuyu.. Çok sağlam bi fikir.. Ben açardım ama madem akıl babası sensin hadi hayata geçir.. Modlardan rica ederiz geyik muhabbetlerini çok uzun kalmadan (ertesi gün falan) silerler topicten.. Bence hemen aç konuyu..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
Büyük geçmiş olsun yaralanan arkadaşlara
Allahtan acil şifalar diliyorum.
-
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Hastaneden bugün .çıktım doktorlar şimdilik ameliyata gerek olmadığını söylyorlar aslında olayıda anlatmak isterim ama tek kol alçıda tek parmaklaz yazamıom
tekrar teşekkürler umarım bunlar son yazılan okunan duyulan kaza olur.
-
biraz geç oldu ama yine de geçmiş olsun demek istedim Allah bi daha yaşatmasın
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)