Geçmiş olsun. Acil şifalar...
Geçmiş olsun. Acil şifalar...
Çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...
En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ilerim.
Çok geçmiş olsun her ikisinede Allaha acil şifalar versin..........
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Arkadaşlara çokçok geçmiş olsun.Umarım çabuk toparlanırlar.Acil şifalar
Hepsine geçmiş olsun.umarız çok çabuk iyileşirler
Kaza yapan arkadaşa ve yolcusuna acil şifalar diliyorum..
Kaza yapılan yolu hergün kullanıyorum ve malesef o yola yabancı kişiler için ciddi tehlikeler içeriyor..
K0rkut
Sanada geçmiş olsun hocam.. Demekki neymiş Minübüs, Otobüs ve Taksilerin sağından geçmemek gerek.. Dönüşleri dar almalarıda, aniden fren yapıp sağa kırmalarıda oldukça alışılageldik ve beklenilen hareketler bu araçlar için..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Genç kardeşimize geçmiş olsun.Dilerim çabuk atlatır.Mübarek Ramazan ayında Allah korumuş.Acil şifalar,kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın
BOZKURT
KUBA 150-25
çok geçmiş olsun arkadaşımıza.cana gelmemesine sevindim.o yol bana çok yakın.lanet olasıca yolu bi türlü bitiremediler.tahmin ettiğim yerse evet çok kötü bir yol bende birkez tongaya düşüyordum oarada ama Allah tan zamanında farkettim.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Çok kötü bir yol orası.Sırf orası için şileden soğudum.Gitmiyorum.Çok geçmiş olsun.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
her iki dostumuza da acil şifalar diliyorum.
geçmiş olsun...
şu mubarek ayda Allah acil şifalar versin.. rabbim hepimizi kazalardan belalardan korusun..
KIRMIZI BOĞA..
çok geçmiş olsun arkadaşımız için üzüldüm allah korumuş buna şükür
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
geçmiş olsun
bu nevzat demirin orasıda motorizelerin korkulu rüyası oldu
ne yapsak bi şikayet falanmı etsek?
hoş şikayet etsek ne olucak
duyarsuzlık had safhada..
GKN MOTORS
Türkiyenin neresinde yollar düzgünki neyse..
Geçmiş olsun umarım ikiside en kısa zamanda iyileşir ve birlikte motora binmeye devam ederler
cok gecmıs olsun dıyorum,allah beterınden saklasın,genede buna sukur edelım durum dahada vahım olabılırdı,acıl sıfalar dılıyorum her ıkısınede.
Gecmis olsun arkadaslara, cok sukur ki canlarina bir sey olmamis. Insallah saglik problemleri de tez zamanda duzelir..
star senin mesajindan alinti yaptim ki bu bilgileri insanlarin gorme ihtimali artsin. Dun bu konuyla ilgili bir baslik acmak gecmisti aklimdan, bu olay gerceklesince iyice gundeme getirme ihtiyaci duydum. Malum motor uzerindeyken yol durumu bizim icin cok onemli, yol yapimlari ozellikle. Yol yapimlari esnasinda isaretcileri starblazer'in da dedigi gibi 10-20mt mesafelere koyuldugu icin kurtarma sansimiz bir hayli az oluyor. Bu yuzden dun aklima soyle bir fikir geldi. Bir baslik acsak, geyigin yapilmayacagi, konudan kesinlikle sapilmayacak ve o basliga mesaj atanlarin mesajlarini guncel tutacaklari. Basligin amaci ise Istanbul'daki "kritik" yol calismalari hakkinda bilgiler. Ornegin bu kazanin oldugu bolge, eger ki bu denli trafigi tehlikeye sokabilecek (ozellikle motorlar acisindan) bir bolge ise farkeden kisi o basliga durumu yazsin. Bu tur bir baslik is gorur mu sizce arkadaslar?
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun efendim...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Allah Acil şifalar versin :(
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)