Nice 1000. mesajlara, hep birlikte...
Reklamlar
-
Motosiklet.net'e üye olduğum (2007) şubat ayından itibaren bugün 1000. mesajıma ulaştım
Üye olduğum günden itibaren, bu forumda güzel insanlarla tanıştım Bu forum'da bulunmak bana yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı verdi. Aynı zamanda bilmek istediğimi sordum bildiğim konularda ise sorulara cevap verdim Tabii cevap verdikten sonra şekilde gördüğünüz olay olmadı
Yazdığım konulara ve sorduğum sorulara, olgun bir tavırla cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Yeri geldi çok tatlı sohbetler ettik yeri geldi bir çok bilgi paylaşımında bulunduk, yeri geldi seviyeli tartışmalarımız oldu Seviyeli tartışmalar diyorum çünkü bana karşı nasıl tavır sergilendiyse, bende o şekilde karşılık verdim...
Şuan gördüğüm kadarıyla bu forumda benden çok çok eski üyelerin olmasına rağmen, üye olduğum zaman zarfında, günlük ortalama mesaj sayımın (Günlük oratalama 4,5 mesaj) bir çok eski üye arkadaştan fazla olduğunu görmekteyim. 1000. mesaj'ıma dahi birçok eski üye arkadaşımdan daha kısa sürede ulaştım. Bu konuda kendimi motosiklet.net'te yeterince aktif olarak görüyorum.
Yakın bir zamanda iş değişikliği yapacağım.İleriki zamanlarda bu kadar aktif olurmuyum bilmiyorum ama, yinede sizlerden fazla kopmamaya gayret göstereceğim...
Nice 1000. mesajlara, hep birlikte, daha güzel sohbetlerde ve bilgi paylaşımlarında buluşmak dileği ile...
Özer
Reklamlar
-
-
hayırlı uğurlu olsun
darısı 2000. mesaja
-
Nice 4283. mesajlara
-
Özer024 adlı üyeden alıntı
Yazdığım konulara ve sorduğum sorulara, olgun bir tavırla cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bilmem anlatabiliyormuyum R3N
-
4283. mü bune abi naptınn sen özer tebrikler
-
7 ayda 1000 mesaj
bende baş ağrımın sebebini araştırıyordum
-
hahahah tebrikler vallla ne çene varmış
şaka bi yana hep bol bol forumda bizimle ollll.....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
nice 1000. msjlara. seviyeli katılımcı olduktan sonra bir ayda gönder 1000 msj kim ne diyebilir ki? mesela ben öle miyim? değilim hep boş muhabbet hep geyik hep kirlilik. tekrar tbrkler.....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
E bende her 1000 de açsaydım 5 topik fazladan olurdu
Neyse, 5000. mesajında kutlarım artık..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
bende dün 1000. mesajımı yazdım. nice postlara arkadaşlar.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
[
koray gfb adlı üyeden alıntı
4283. mü bune abi naptınn sen
özer tebrikler
Teşekkür ederim...
death adlı üyeden alıntı
7 ayda 1000 mesaj
bende baş ağrımın sebebini araştırıyordum
Senin baş ağrın, tamamen psikolojik
tugcetugce adlı üyeden alıntı
hahahah tebrikler vallla ne çene varmış
şaka bi yana hep bol bol forumda bizimle ollll.....
Ne çenemmi varmış Yaww konu açarken ve yorumlarımı yaparken hiç çenemi kullanmadımki
iyi dileğin için teşekkür ederim
cartman adlı üyeden alıntı
nice 1000. msjlara. seviyeli katılımcı olduktan sonra bir ayda gönder 1000 msj kim ne diyebilir ki? mesela ben öle miyim? değilim hep boş muhabbet hep geyik hep kirlilik. tekrar tbrkler.....
Teşekkür ederim
R3N adlı üyeden alıntı
ben anlamamış olabilirim
elmamıyım ben
tebrik ederim , umarım forumda aradığını bulur kalıcı olursun
Teşekkür ederim
-
tebrikler özer dostum nice 1000. mesajlara insallah.
-
Marv adlı üyeden alıntı
tebrikler özer dostum nice 1000. mesajlara insallah.
Teşekkür ederim, hep beraber...
-
tubis adlı üyeden alıntı
E bende her 1000 de açsaydım 5 topik fazladan olurdu
Neyse, 5000. mesajında kutlarım artık..
Tubis Hn. dogru demis. 5000'leri gorelim bakalim. o zaman kutlariz!
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
evet tuğbayı geçmeni beklioruzzz imkanı varsa
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Özer kardeşim aktifliği sen istanbula gelince görücez bakalım ne kadar aktifmişsin , aktiflik mesaj sayısıyla olmuyo kardeşim ist.e gelince anlatırım ben sana...
şaka bi yana dikkat etiiğim kadarıyla yazdığın mesajlardan daha çok paylaşımcı olduğunu gözlemlemekteyim...sırf mesaj sayısı artsın diye geyik yapan arkadaşlardan çok farklısın kardeşim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
-
hehe neden bana cevap yazmadın, yoksa R3N ye dediğin bana da mı geçerli
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)